Komentáře

Zpět na článek

Polsko v šoku

5 komentářů

strassidlo
12. dubna 2010 • 17:59
Nesporně jde o velkou tragédii, ale proč se stále hovoří jen o prezidentovi, jakoby další lidé v tom letadle ani nebyli? Při jiných katastrofách často zemře mnohem více lidí a média tomu nevěnují víc, než krátkou poznámku. To se skutečně k jednomu tématu musí vyjádřit úplně všichni novináři?
alessio
12. dubna 2010 • 08:06
Tragédie je to obrovská, s Poláky soucítím. Ale reálně - v politice a své práci, je každý nahraditelný, v rodině však nikdo z nás. ** Mě však zamrazilo i vyjádření Ing.Paroubka, který podotkl, že něco podobného by u nás asi nebylo možné. Pochopil jsem, že by od nás každý druhý papaláš letěl svým speciálem a to krize nekrize, třicetkorun netřicetkorun.
kengura
11. dubna 2010 • 10:13
Skláním hlavu před neštěstím Polska....Ale v koutku mysli poblikává myšlenka "My to štěstí sakra nemáme".
strassidlo
12. dubna 2010 • 17:51
!
sedlakjura
11. dubna 2010 • 09:51
že je tu plno, jako ostatně všude kolem. Zřejmě jsou všichni na placené zóně, protože jim jde o kvalitu. Situaci v RX pro mne tak trochu symbolizuje fotografie paní redaktorky. Jako kdyby vyskočila z ONADnesu. Stejně tak mne dostala otázka na závěr. Co se, sakra, asi bude dít v Polsku?! (Je to odobné jako tradiční novinářská otázka, kterou předkládají sportovcům, ať už po vítězství, nebo po nějaké katastrofální porážce. "Jaké teď máte pocity?") Adekvátní, stručnou odpověď, která mne napadla, vám raději neřeknu. Vzhledem k té tragédii. Snad jen že novinářské hyeny a supi se budou, po nafocení místa tragedie z gdejaké myší díry, nebo okolního smrku, budou fotografovat nelíčený smutek pozůstalých, přátel a lidí, které tragedie opravdu zasáhla, s líčenou účastí a pochopením, hlavně aby zvýšili náklad svých periodik.