Komentáře

Zpět na článek

Obama go home!

8 komentářů

vavrik
11. dubna 2010 • 15:29
Příspěvky jsou nadepsány "nekorektní" a tak je třeba je brát, ne hned psát rozhořčené dopisy jako za časů Rudého práva. Ruku na srdce - komu z vás nepřipadalo stupidní to vyžívání se novinářů ve stylu - odtud natáčela svůj vstup televize ABC a hele, já stojím na stejném místě???!!! Stále stejný komplex méněcennosti, ale proboha, proč? A pokud opravdu sníme o historických výzvách, zamysleme se, co přinesl podpis smlouvy v Rejkjavíku před cca dvaceti lety Islandu?
antonin796
10. dubna 2010 • 10:33
Pane autor co to melete. Vzdyt vy pisete do bulvarniho platku. Podivejte se na vasi Zdravici znamych osobnosti. Vzdit je to stejne divadlo. To, ze jsou znami, prece neznamena ze jsou osobnosti a vubec uz nechapu proc by seriozni tisk potreboval zdravici napr od absolutne bezvinamneho tajtrdlika, jenz se parkrat objevi v na platne? To bych si daleko vic vazil te zdravice od toho truhlika Obami nebo Medvedeva. Jenze ti hlupaci asi vase odusevnele clanky nectou, ze? Ja uz taky ne. Kdysi jsem na novy Reflex netrpelive cekal.
Tonda
vonrammstein
10. dubna 2010 • 01:13
dohodu taky nijak nepřeceňuju, ale-Holče-několikátej ubohej slint v pořadí.
Jak s touhle zapšklostí vůči všem a všemu dokážete žít? Já vnímat svět jako Vy, už dávno někde visím na skobě.
grumbler
9. dubna 2010 • 16:39
Je to přesně tak!! Kromě několika desítek utracených miliónů z našeho "bezedného" státního rozpočtu tato událost přinese Česku jen zanedbatelná aktiva.. Opravdu si někdo může myslet, že se z Prahy stane poutní místo a milióny turistů se přijede podívat na Hilton, kde se podepsala dohoda?!? Anebo se bude uctívat posilovna, kde Obama cviči a už se ani nebude používat k původnímu účelul? Celá Evropa, a mnoho států pohříchu víc, než Česko, se potýká s následky krize, kterou světu "darovaly" Spojené státy (co si budeme povídat, podváděli sami sebe i celý svět). Amerika má biliónové dluhy, Rusko si taky nemůže moc vyskakovat - obě země se rády zbaví nějakých rachejtliček, jejichž údržba stojí pořádný balík peněz... Takže se podepsal cár papíru (když přijde na lámání chleba, tak to nic jiného nebude) a naši světoví nadšenci v čele s Vondrou si myslí, že se z toho všichni turisti na světě "potento" a pojedou do Prahy se klanět Hiltonu... Směšná představa, naivní představa.. Pan Holec má skoro do puntíku pravdu - myslí si to většina lidí - anebo jste někdo viděl nepřehledné špalíry skandujících nadšenců kolem tras nebo Hiltonu? Vy, kdož se vidíte v Americe a jejím způsobu života, se tam odstěhujte a žijte si tak - je to Váš život! Tady, v Evropě, v Česku, jsou tradice a zvyky jiné, stejně tak způsob života. A země není malá proto, že neleze nějaké mocnosti do análu...
film
9. dubna 2010 • 14:30
Pane Holec, je mi z Vás na zvracení, ano jste to přesně Vy, kvůli kterým je tato země taková jaká je. Nevím co mate proti Americe nebo Rusku, ale pro Prahu je čest, že významnou dohodu mohli světové mocnosti podepsat právě zde. Možná jste přijel pozdě do redakce kvůli omezení provozu, nebo neznáte značky a odtáhli vám auto, ale to není důvod pro házení blátem po všem a všech ostatním! Návštěva papeže nebyla o nic přínosnější pro ČR natož svět, vlastně by sem nemusel nikdo jezdit, ani mi by jsme nemuseli nikam jezdit, a jaderné zbraně ať si každý vyrábí jak chce. Ano tato dohoda neznamená mír ve světe, ale je to další krok k nápravě toho co se zde dělo v minulosti.

PS: Reflex jsem vždy četl velmi rád a odebíral jsme ho řadu let, ale to co předvádí poslední dobou, to je opravdu ubohá lůza. Všechny články jsou buď a špatném J. Paroubkovy ( také ho nemám rád, ale neustále zesměšňování je opravdu ubohé) nebo o pošlapávání vše co se zde děje. Reflex se stal politickým vysměvným škvárem.

uděluji Reflexu NEVER MORE !
lenici
9. dubna 2010 • 15:20
Souhlasím...pokud má online předplatné sloužit jako dotace pro soukromé blogy podobných panů Holců, pak děkuji, nechci...
numero12
10. dubna 2010 • 00:23
Myslím si, že je dobré se na to podívat i z druhé stran. O vo tom je Reflex, přečíst si i něco jiného, než jen opakující se zprávy a názory na všech iDenících.
term
9. dubna 2010 • 14:05
...inu pane Holče, jsme to my, umíme to rektálně. stg