Život a styl

Zpět na článek

Ráj turistů to na pohled

3 komentářů

michaelberanek
12. dubna 2010 • 22:15
Není to poprvé, co si u článku autora pana Halady pokládám otazku: Co tím chtěl básnik říci? Jednou píše o Řípu, jednou zase o golfu v Klánovicích a po každé mám dojem, že své práci nevěnoval dost pozornosti, času a pečlivosti. Jsou to takové nemastné. neslané texty. Od autora, který píše do časopisu Reflex bych ale očekával, že dá dohromady něco, co bude mít více šťávy, co bude konkrétnější a více vtipnější – tím tedy zajímavější. Škoda místa.
antonin796
10. dubna 2010 • 10:07
Tak nejak jsem vubec nepochopil o cem ten clanek je. Je dobre, ze lide nesedi na pr... u bedny nebo v hospode? Je dobre ze nekam vyrazi? Kam maji asi jet nebo jit. Do Mostu projit se po pvrchovych dolech? Pokochat se krasnou architekturou Havirova? Jezdi presne do tech mist jako autor. I ja tam nekdy zajedu a jsem rad ze tam lidi jsou. Pamatuju doby kdy tam moc lidi nebylo a nebylo to vesele. Pamatuji kdyz na zdevastovanem namesti v Ceskem Krumlove posedavali jen party tmavych pubertaku. Mozna by bylo resenim to nejak omezit. Nejaky rozvrh, povoleni, zadosti a tak,ze? Kdyz chci byt nekde sam tak tam jdu kdyz tam nikdo neni tj. brzo rano nebo v noci, na podzim nebo v zime. Nebo si zajdu do lesa. Treba v Jizerkach nebo v Tachove nebo v Asi. Mohu vas ujistit ze tam za cely den nikoho nepotkate.
muhlhaus
9. dubna 2010 • 12:08
třebas i o prázdninách, a to nejen v Českém ráji, ale třeba i na Karlově mostě: jednoduše, stačí nebýt líný vstát brzo ráno...