Komentáře

Zpět na článek

Masturbace ega

22 komentářů

ariadne
9. dubna 2010 • 21:14
Nechápu, jak při pohledu na tohoto nadutce, se někdo může rozhodnout ho volit. To, co předvádí tenhle tvor se sexy mozkem, nemá obdoby. Snad ta jeho arogance a odpornost odradí případné voliče ČSSD. Musíme doufat.
zarmuz
7. dubna 2010 • 11:07
Ing.Jiří Paroubek .čertův švagr!
strassidlo
6. dubna 2010 • 23:03
Paroubkův úspěch je postaven na lidské hlouposti. Jeho styl oslovuje všechno negativní v lidech: závist, hamižnost, lenost. K tomu všemu mu slouží také komunisty prolezlá ČT, která každou politickou informaci formuluje tendenčně a vždy se skrytým významem podporujícím demagogii socanů. Dokonale je to patrné na sestřihu avizujícím tzv. "volební rok", v němž desetkrát za den zazní, že "tak komplexní program nemá žádná jiná strana" a že "naše země nevzkvéteá" zatímco všechny ostatní flashe dalších stran jsou zvoleny tak, že jdou jakoby proti ožadavkům davu. Další hrůza a reziduum komunistického smýšlení je vystupování p. Jílkové v pořadu "Máte slovo". Pokaždé žasnu jestli je tak hloupá nebo jestli jí ty pitomé otázky posílají z Liďáku.
sibrak
6. dubna 2010 • 13:36
Když slyším Paroubka, nevěřím vlastním uším. To je snad možné jenom v Čechách, mám pocit, že všude jinde by takové individuum muselo bručet za mřížemi - ať v blázinci nebo v base.
Kam se hrabou ostatní politici, je to taky banda, ale na Paroubka fakt nemají (drzost, hulvátství, lež, nabubřelost, arogance). Doufám, že se mu to brzy vrátí.
Kdyby se lépe učil, mohl se živit slušně.
alessio
6. dubna 2010 • 12:20
... nic netrvá věčně. I Jirka narazí a jeho soudruzi ho podrazí. Bohužel to ještě chvilku bude trvat. Bude jen o jednoho mocného burana méně. - Ty jeho voliče však nikdo nezmění. Ti tady zůstanou na věčné časy ..
herr.oberst
6. dubna 2010 • 10:53
Hloupost našich politiků je již proslavená. A to nemusí být jen Paroubek. Vezměte jednoho vedle druhého. Ťulpasové se líhnou jak myši. A k tomu doplnění ze státní správy a máme obraz ubohosti úplný. Jen se podívej např. na nejvyšší státní zástupkyni Veseckou. Takovýho důležitýho pitomce aby pohledal. A nezapomenout na Čunky, Grosse, Stehlíkové, biomasy, Svobody, Langery, popř. krávy zelené. To jsou přeci výstavní kusy, které lůza bude volit do nekonečna, protože jsou natisknutí na volebních lístcích. Pane Bože, chraň nejen královnu, ale i Čechy. Nazdar.
svozil
6. dubna 2010 • 18:15
Sem napište váš vzkaz! To není u těch politiků hloupost nýbrž bezostyšné darebáctví!
lorandel
6. dubna 2010 • 09:25
A kdyby byly ještě legální souboje, hned ho vyzvu, ať je od něj pokoj. Pár let jsem závodně šermoval...
pen.kt
6. dubna 2010 • 01:59
Nevíte, jestli se nechystá někdo vydat knižně proslovy p. Paroubka? Schválně koho by pak dřív zavřeli - p.P., nebo nakladatele?
ivankm
5. dubna 2010 • 21:28
asi není novinář, ale novinářský ubožák...