Fotogalerie
Bylo to místo k žití.
V Praze bylo i tehdy turistů plno, dokonce i ze západu. Výhodou tehdejší Prahy oproti dnešku bylo, že v ní nebylo tak černo, ani nebyly žádné tmavé ani jiné mafie, kšeftující s drogami.
Mirek Dušín
@lug70 Bony za 5 a Sparty za 8 , tvrdé za deset
Nie som Pražan a preto ju nemusím vždy chváliť . Ale žila tu sestra mojej babičky, jej syn a mnoho kamarátov a bol som tu dosť často . Ale tvrdiť, že v tej dobe bola prázdna a bez cudzincov je totálna hlúposť a najmä klamstvo ...
Jak tehdy vypadala? Jako špinavý, ošuntělý skanzen kterým se proplétali vždy zamračení lidé..
Nevím kam se fotograf díval, ale Praha byla i tehdy dost plná a cizinců stavěli metro, domy, (Otalové, Jugoslávci ) bylo hodně studentů VŠ přes UNESCO -.Byly i diskotéky, Poška, Gotlieb..., byly restaurace honosné od Duboné přes Pelikána , bary Caskada, Barbara, Barbarína, Jalta, Alfa - zpíval Gott , Vondráčková, byly kavárny, Evropa , pro zábavu Pět 5 , Sklíčka , nebo i Narcis žilo se.Husákovi projey se až tak nebraly, protože každý měl práci, i byty se stavěly ( zaplaťpánubohu za ně, protože dodnes v těch panelácích lidi žijí.Od např. Fialy , nebo fanatické mrch---Němcové neviděli jediný byt.
Nedělejte, že ne!
Naštvanost byla z normalizace 70. let, protože něco říct proti Rusku a straně a vládě bylo o hubu, ale dnes je tady 2. Normalizace, kdy říct něco proti straně a vládě a Ukrajině je o hubu taky, akorát s velkým otazníkem, kde je ta demokracie, když jsme vydrancovaní na kost a vládne nám z Hradu ten 💪, kvůli kterému nás splachovali na Národní třídě a jehož pohunci tady řvou na Konečnou , kdy jeho mentálně pomalejší Němcová tady mrská knihou faktů, po jedné komunistce, zatímco servilně skanduje komunistovi na Hradě.Jak říkám, mentálně pomaleší.
!
Jo a na módu jsem zapomněla, byla taky.Cestovat se nemohlo, dnes bych brala devizáky všěmi deseti, protože by tady nebyla nalezlá verbež, jejímž jediným průvodcem života je vodka v tašce, kudla v kapse a mobil přlepená k uchu a vše zdarma a na věčné časy.Tyhle Kocáb nevyhostí..
Čus a ani mi nepište!Tragédové!
-----------------------
Nedělejte, že ne!
Naštvanost byla z normalizace 70. let, protože něco říct proti Rusku a straně a vládě bylo o hubu, ale dnes je tady 2. Normalizace, kdy říct něco proti straně a vládě a Ukrajině je o hubu taky, akorát s velkým otazníkem, kde je ta demokracie, když jsme vydrancovaní na kost a vládne nám z Hradu ten 💪, kvůli kterému nás splachovali na Národní třídě a jehož pohunci tady řvou na Konečnou , kdy jeho mentálně pomalejší Němcová tady mrská knihou faktů, po jedné komunistce, zatímco servilně skanduje komunistovi na Hradě.Jak říkám, mentálně pomaleší.
!
Jo a na módu jsem zapomněla, byla taky.Cestovat se nemohlo, dnes bych brala devizáky všěmi deseti, protože by tady nebyla nalezlá verbež, jejímž jediným průvodcem života je vodka v tašce, kudla v kapse a mobil přlepená k uchu a vše zdarma a na věčné časy.Tyhle Kocáb nevyhostí..
Čus a ani mi nepište!Tragédové!
-----------------------
Mně se tady líbí, miluju svou zemi.Hnus je Praze i jinde od 2/2022.Není slyšet čeština.