Archív

Zpět na článek

Reflex slaví 20 let

66 komentářů

sendyman
4. dubna 2010 • 23:54
http­://www­.refle­x.cz­/cla­nek/st­ary-reflex-reflex-cz/21705/pavel-safr-popularni-neznamena-bulvarni.html
A ť žije popularita! Čelem k masám!
maddentist
4. dubna 2010 • 16:27
Podobné věci si ani nemusíte přát, stalo se! Robote, proč se všichni tak čertí? Nalej šťopku a proveď analýzu! Provedu, Kapitáne! Společnost českého okrsku se atomizuje v zachování minulých, přeci tak těžce dobytých soukromých aktiv, vstříc nejistým zítřkům, veskrze negativním akceptacím (přelévání a odchod kapitálu do daňově výhodnějších končin, pošilhávání montoven směrem na východ, bezradnost investorů, zoufalé hledání jištění věřitelů). Paradoxně polemika o progresivní dani a její výši(nedělal bych si z toho legraci ani na apríla), potažmo daňové spravedlnosti a optimalizaci, je politikum, které se odrolí pod diktátem manévrovacího prostoru státního rozpočtu, v kleštích Maastrichtských kritérií, bez ohledu na vládu levice, či pravice po volbách. Robote, co to meleš? Si magor? Ne, Kapčo, ne! Ekonomista by současný trend pohybu kapitálu charakterizoval jako, zpeněžování neprosperujících aktiv-jak se jen dá, a jejich přesun do oblastí s přebytkem likvidity, či alespoň úvěrové důvěryhodnosti. Tak funguje tržní alokace kapitálu. Kde jsou přesahy do sociální oblasti, jednodušeji řečeno, do běžného života jedince? Jistě, prvorepublikové konvence, nemyslím zde pouze: Nelhat a nekrást, nebo dokonce Pravda vítězí, jen skromně připouštím neurčitost slušného vychování, mravnosti, kupříkladu ústící v šetrnost ke společné občanské vybavenosti (proč nezavolat MP na mladistvé hajzly, kteří po půlnoci rozbíjejí popelnice?). Volby? Tanec dogmat, slibů a špíny, krize důvěry ODS, protržená kapsa ČSSD? Pouhá stafáž průměrnosti a dekadentního pragmatizmu(ukaž mi graf-povím ti kdo si), bohužel i nejistoty, zpochybnění jistot a pravidel, ale na to jsme si snad už zvykli(bez zažitých pozitivních konvencí-bohužel, právě v těch vyšších sférách mocenské spirály, s jejich devastujícími účinky negativního vzoru). Robote si zešílel? Ne, Kapčo, ne! Dvacáté výročí Reflexu, je i rokem jeho smrti. Optimalizace portfolia nadnárodního vydavatelství na nějaké bláboly a přání diskutujících nehledí!
maddentist
4. dubna 2010 • 16:30
Do roka splyne s Bleskem jako jeho příloha, JXD odejde do MFD, Šafr se stane mluvčím TOP09 a Šibík prvním kosmonautem na Marsu! Robote, tys mi vychlastal celý Fernet, choď spať *** jeden a neser ma! Však viete Kapitán? Zriem Ti na bulvách, že by si rád chcel ty své kecy niekomu venovat? Ano, áno. Venovanie patrí všetkým tým žvanilom nedelnajšeho rána, není to náš štýl, ale fakt se nám to páčilo! Nalej mi šťopku a jdi spát, užvaněný kombajne! http­://www­.you­tube­.com/w­atch?­v=4AD­h8Fs3Y­dU
sedlakjura
4. dubna 2010 • 13:45
Přeju si, aby všichni, co mají na svědomí tento web, dostali *** a odešli někam do hajzlu. Nechápu, komu se celý systém, vč. grafiky líbí a kde je těch sedmdesát procent nadšených klikačů do ankety. Pokud se podíváte, kolik mají diskuse účastníků, je myslím mnohé jasné i nestranným čtenářům. Z červené barvy je mi na blití. Dobrých rán se už dlouho aktivně neúčastním, ale vždy nakouknu a občas pozdravím. Ovšem tady už rozhodně ne. Celkově.... nechápu.
dongio
4. dubna 2010 • 08:42
Obávám se, že opravdu nejde jen o zvyk. Prostě se mi tu nelíbí. Poslal jsem Vladimírovi příspěvek na http­://moz­naprij­deij­xd.wor­dpres­s.com , kde navrhuji lidové hlasování o tom, co provedeme s Dobrými rány.
nelastosedmnact
4. dubna 2010 • 07:02
dongio
04. 04. 2010 06:54
Aspoň vidíte jak dobře Vám radím a jak dobře to s Vámi myslím! : - )
dongio
4. dubna 2010 • 04:45
Reflex slaví 20 let, tak mu přeji vše nejlepší (aby to bylo k tématu), a všem ostatním přeji hezké nedělní ráno, Nele a Sendymu k tomu ještě dobrou kávu a voňavou cigaretu, I.M. přeji úpln vše a úplně všem ještě navíc hezké Velikonoce.
nelastosedmnact
4. dubna 2010 • 06:47
Dobré ráno, Reflexi (aby to bylo k tématu)!!!
Dobré ráno, Dongio, dnes bylo hledání opravdu snadné. Začala jsem netradičně prvním článkem shora...a už Váís mám! : - )
Přeji Vám dobrou druhou a třetí kávu a uvažuji, jestli Vám taky můžu popřát k Velikonocům, když v Machometánii se nejspíš neslaví. Ale můžete zkusit zavést jejich okleštěnou podobu. První ženskou, kterou potkáte, zkuste plácnout po zadku - to by pro začátek mohlo stačit, co říkáte? : - )
dongio
4. dubna 2010 • 06:54
Přeji Reflexu další úspěšnou dvacítku (to abychom ,luvili k tématu). Vzhledem k tomu, že s nejvyšší pravděpodobností by první ženská, kterou potkám, byla nějakí Indka nebo Ruska, tak bych to plácnutí po zadku odskákal maximálně políčkem, nikoliv bičováním.
nelastosedmnact
4. dubna 2010 • 06:56
dongio
04. 04. 2010 06:54
Aspoň vidíte jak dobře Vám radím a jak dobře to s Vámi myslím! : - )