Život a styl

Zpět na článek

Slavíme s Reflexem 20 let!

14 komentářů

gorakh
7. dubna 2010 • 09:58
Vážený pane Redaktóre, chtěl bych Vám vřele poděkovat za úspěšné šéfování reflexu. Během Vašeho kaučování jsem procitl z bludu nevědomosti. Vaše osvícená hláva být tím právym světlem, které nás vyvést z jéskyně. Gratuluji, Vaše rétorika prázdných "kejdů" je doslova balzámem na duši moderního člověka. Hernajs, co se to s reflexem stalo...Jdu se radši vymočit! Good bye, ty kdysy úžasný - Rx....
metelka
4. dubna 2010 • 13:08
Už jich tam moc nezůstalo, kvůli nimž by to stálo za to...
alessio
2. dubna 2010 • 12:11
Děkuji Vám vážení za těch dvacet let s Vaším úspěšným titulem. Určitě jsem si díky němu doplnil vzdělání, získal rozhled v politice, historii, kultuře, umění, společnosti, a našel v něm nejen odpovědíi na otázky, ale i opěrnou hůl a jistou podporu při svém každodenním pohlížení kolem sebe.
tritecky
2. dubna 2010 • 18:37
to je ale opravdu smutný příběh. Soucítím s Vámi.
dongio
3. dubna 2010 • 06:17
No, některé články připomínají spíše chatrnou berličku než opěrnou hůl.
trumpetista
2. dubna 2010 • 08:52
Včera ráno jsem se narodila a jmenuje se Ema První dárek od tatínka byl krásně zabalený časopis který si určitě za pár let sama přečtu....Tak vám s tatínkem přejeme ještě hodně úspěšných let a co nejvíc spokojených čtenářu.....
Vaše fanynka Emča
podhajsky
1. dubna 2010 • 10:19
Dnes již bývalému soudruhovi Šafrovi konečně došlo, že komunistický blud o tom, že je vše zdarma je nebezpečný. Přestal v něj věřit a z bývalého komunisty se okamžitě stal silným antikomunistou a zpoplatnil některý webový obsah Reflexu.

"Věříme, že přijmete s pochopením, že nepodporujeme internetový komunismus, v němž je všechno zadarmo. Jsme komerční časopis, což nám dává nezávislost a odvahu. Děkujeme!"
Šafr, Reflex - Slavnostní vydání

Tento veletoč je tak typický pro naše Čechy, že se mu nedá jinak než zatleskat za rozvíjení národní tradic!

Dodám, že zpoplatnění obsahu webu je zcela legitimní. Dělají to velmi dlouho některé naše další časopisy.

Vítám Šafrovo zřeknutí se komunistické ideologie a doufám, že se Reflexu bude ve společenství normálních nekomunistických časopisů, po těch letech života ve lži, líbit!

Rád bych také vyzval ostatní soudruhy, aby také zpoplatnily obsahy svých webů a sešli z falešné cesty!

Obsahy všech webů zpoplatněte se!
tritecky
1. dubna 2010 • 10:35
také jsem ráda. takto se definitivně ukáže, zda zpoplatněný on-line časopis je životaschopný či ne. zatím je to jasná betaverze - momentálně se mi na obrazovce slily příspěvky jeden přes druhý. A obávám se, že pokud je něco projevem "komunistického" přístupu k věci, tak je to právě tohle: nechat si zaplatit za šmejd.
podhajsky
1. dubna 2010 • 15:24
Dále zjišťujeme, že přerod komunistického webu na anti-komunistický není vůbec důsledný!

Web Reflexu jede na technologiích, které jsou zadarmo. Doporučil bych panu Šafrovi, ať požadujue po Ringieru okamžité propuštění všech těch koumoušů z IT oddělení a migraci webu na anti-komunistické technolgie.

V očích anti-komunisty tak zůstává prohlášení p. šéfredaktora o konverzi k anti-komunismu, jenom pokrytectvím!

Jako opravdový antikomunista požaduji, aby Reflex završil svojí přeměnu na anti-komunistický web i odvrhnutím všeho toho komoušského software!

Fuj! A to jsme měl po ránu velkou radost, že anti-komunismus opět vítězí na plné čáře. Ve světle nových zjištění nezbývá než volat: hanba! Hanba! Hanba!
podhajsky
1. dubna 2010 • 09:39
Sem napište váš vzkaz!