Komentáře

Zpět na článek

BOHUMIL DOLEŽAL: Miloš Zeman určitě nesvrhne vládu. Aspoň ne teď

2 komentářů

pooch.ledog
6. února 2013 • 20:48
uvaha je to hezka a snad by to tak i mohlo byt. Ale celkove si myslim, ze Zeman je mozna realista, na druhe strane vsak nadevse miluje pocit moci, kdy si muze s lidma hrat jako kocka s mysi. To je ten pravy duvod proc je zpet v politice. Nejde mu primarne az tak moc o prachy, zato nemuze byt bez tehle potmesile hry s lidma. Z tohoto titulu se od nej da cekat temer cokoliv. A to na vsech frontach. Ani jeho momentalni priznivci a sponzori by si nemeli byt jisti jeho prizni. Uz jen pro tu prcu, jak by se tvarili kdyby jim nakopal jednoho krasneho dne znicehoz nic zadel je schopen to udelat. V podstate nema co ztratit, kdyby ho pak odstavili, majetek ma zajisten a pri nejhorsim proste odtahne zpet na Vysocinu kde se bude pak vsem smat, jak s nimi vyrybaril. To je to, o co mu jde, ukazat vsem, ze jeho nikdo nepolapi, ze vseho vyklouzne a ze ma na vic. Pripomina mi tak trosku toho chlapka (hral ho Kaiser jeste ve svych lepsich letech) z bezvadneho filmu Velka sazka o male pivo (pokusil se prodat Amikovi Karlstejn). Taky mu primarne neslo o prachy, ale spise o to se dobre pobavit a to na ukor jinych.

Zeman je pragmatik v tom smeru ze vi, kam az muze zajit a z ceho se jeste pujde nejak vylhat. Ale ta jeho touha po moci nad lidma ho mozna jednou bude stat krk - pomyslne. Muze se totiz stat, ze se tak opije pocitem vlastni vyjimecnosti a chytrosti, zvlaste ted, kdyz zaznamenal takovy uspech, ze na tom nakonec ***dne ujede. Do te doby ale od nej muzeme cekat prakticky cokoliv. Bohuzel ma dostatecny intelekt na to aby nas vsecky poradne vytacel. K nasi zlosti a jeho nesmirne radosti.
aznom
6. února 2013 • 08:18
"Takže: proč by se teď Miloš Zeman obtěžoval bláznivými nápady na okamžité svržení vlády? Má na práci důležitější věci."
Správně a toho se držte i vy vašnosto,anžto spekulují (V novinách se objevily spekulace ).
nejen noviny,ale také vy.
Takže neblábolte a alou dělat jak sám říkáte (něco důležitějšího)!
Bláznivých nápadů si od Zemana užijeme (s to my věřte) v brzku dosytosti.