Komentáře

Zpět na článek

JAROSLAV PLESL: 21 důvodů, proč bude Kate Zemanová českou prezidentkou

7 komentářů

torinese
6. února 2013 • 12:02
Přijdou mi opravdu nanejvýš trapní, léčí si tady svoje mindráčky na sotva plnoleté holce! Všechny "české" noviny a bulvár budou dalšího půl roku otravovat čtenáře (pokud jim nějací zbydou) s tím, koho svezla Kateřina ve vládní limuzíně nebo kde její fotr zakopnul.
Něco takového bych dříve čekala od Blesku, ale Reflexu se něj podařilo dotáhnout.
Namísto aby počkali, až budou moci kritizovat Zemana ve funkci, berou si na paškál tuhle holku, což pokládám za stejnou ubohost ,jako když se všichni strefovali do chuděry Paroubkové.
Každý holt nemůže být tak inteligentní, ušlechtilý v názorech a atraktivní, jako slečna Lukášková , pan Plesl , Holec a JXD.
Mám dojem, že alkohol nepožívá ve zvýšené míře jenom Zeman, ale taky celá redakce Reflexu.


Víc už jste klesnout opravdu nemohli. Inteligentní čtenář vámi může jako lidmi i novináři jenom pohrdat! Taky si hodně lidí ten váš škvár už nikdy nekoupí.
Jediný skutečný novinář mezi vámi je Pečinka, kterému vy ,bulvární novináříčci, nesaháte ani po kotníky.
pooch.ledog
6. února 2013 • 20:20
Jestli to tak pujde dal, tak tu Zemanovic holku vazne zacnu branit. Vy moc dobre vite, ze Zeman je pro me neakceptovatelny, ale tenhle hon na carodejnice rozhodne neni to, za co jsem v 89. tocila klicema. Nemuzu jinak nez rict, ze naprosta vetsina lidi pisicich pro Reflex jsou ubozi dusevni malorolnici. A to si rikaji pravicaci a chteli by lidem vykladat, jak se maji veci delat. Tolik zloby nenavisti a ubohosti, naproste neschopnosti divat se objektivne na veci jako je tu ted se hned tak nevidi. Nechapu kde na ty extra mozky chodi, to se snad musi lihnout nekde v specialni lihni. Ze je za takovy ubohosti jeste nekdo placen je sokujici. Ten sefredaktor musi byt taky pekna ''trida'' kdyz tohle povoli. Halt asi mu plati ti, co chteli na Hrade za kazdou cenu Karla. Pak je kazda spinavost dobra. A pak kdo je tady hulvat...
torinese
6. února 2013 • 23:22
Já si nemyslím, že Zeman bude až takový průser. Kdybych šla volit v prvním kole (nechala jsem to na pánu bohu,protože mě nikdo až tak neoslovil), asi bych to musela hodit jemu. Dovedete si představit na jeho místě kluzkého Fischera nebo Dientsbiera? To bychom to mohli jako stát rovnou zabalit a předat pravomoci do Bruselu.
Nenechte se mýlit tím, že Milouš vyvěsí fangli na hradě. On to žádný vlezdobruselista není a soudruzi z Bruselu záhy pochopí, že se radují předčasně. A navíc - muslimy opravdu nemá rád , jakož ani tu unijní multi-kulti. Nechce abychom přispívali do ESM a zachraňovali cizí krachující ekonomiky a k přijetí eura se staví poměrně rezervovaně.
Už jen tohle je důvod,proč mu dát hlas.
Věřte mi, nebude to žádná tragédie. Horší , nežli Havel rozhodně nebude.
Na to vsadím vlastní krk.
aznom
6. února 2013 • 08:56
" Media jí věnují víc pozornosti než otci a to už je co říct."
Tak, tak Plesl.a co že to dělají voni Plesl?
pooch.ledog
6. února 2013 • 08:22
mame snad i vas povazovat za neco extra nebot jste vyhral v zavode spermii vaseho otce?

Je videt, ze se stale jeste hleda reflexacke dno. Ta holka je mi ukradena a jaka je, to snad ukaze teprve cas. Ta jeji vystoupeni jsem nevidela ale i tak si myslim, ze jich nebylo tolik aby se z nich dalo jasne videt jaka vlastne je.

To neumite nic lepsiho nez se strefovat do osumnatilete holky, ktera se zatim prohresila jen tim, ze je jeji otec Milos Zeman? Tyhle vypotky jsou teda vazne hnus. Zda se, ze si RX redaktori usporadali soutez o to kdo z nich bude nejvulgarnejsi a nejtrapnejsi. Bravo, zacinate dohanet i Lukaskovou a JXD. Ostatne, marne si vzpominam, co jsem tu kdy zrovna od vas cetla skutecne hodnotneho.
Palopetro
6. února 2013 • 14:12
Ale notak.Když se někdo vydá do velké politiky,tak musí počítat s tím,že se on i jeho blízcí stanou předmětem pozornosti všech médií,zvláště když se ona děva sam velice stará o to ,aby byla středem pozornosti.Spíše si myslím,že ji děláte advokáta ,avšak ona na to pr...o to nemá zájem.Ze všech jejich vystoupení čiší,že to žádná ušlápnutá květinka NENÍ.Tož tak.Já jen trochu kvůli vyváženosti.
PS.Vždyť to platí pro politiky všude ve světě.I v té Vaši staré dobré Anglii-.
pooch.ledog
6. února 2013 • 20:14
Nedelam nikomu advokata. Zeman je mi z duse odporny uz od zacatku 90. let a co ma v rodine je mi srdecne jedno. Vadi mi ale ze se tu, v RX, misto seriozni zurnalistiky objevuji tyhle sra.cky, ktery patri tak akorat do toho nejhorsiho bulvaru. Tady si chci precist solidni reportaze o tom, jak to vidi solidni lide, ne typy a la pubertaci sjeti z marjany a levnyho piva. Navic, Zeman byl zvolen v demokratickych volbach, at se nam to libi nebo ne. Tudiz to musime nejak respektovat. Jak pise nahore Torinese, tady by se melo cekat az co bude dal a to tvrde a objektivne kritizovat, ne sepisovat idiotske radoby ftipne plky na holku ktera je sotva dospela. Jasne ze ted jeji tatik musi pocitat s tim, ze bude na ocich verejnosti ale to snad neznamena, ze se do ni musi rejt 5x za den timhle imbecilnim zpusobem. Teprve az rekne a udela neco blbe, pak je tu snad misto na kritiku, adresnou, zatim jen podporila svyho tatu u voleb. Coz delaji potomci tech zapadnich politiku bezne a nepovazuje se to za nic zvlastniho. Pokud do nich nekdo sije timhle natvrdlym zpusobem tak jen ten nejhorsi bulvat. Seriozni tisk, jakym by RX mel byt, by se touhle cestou nikdy nevydal. Jenze nasi pripitomeli omezeni lokalni pisalkove bohuzel nic jineho neumi, a ten kdo umi, neni zadan. Neprodalo by se tolik jako kdyz sem lepi tenhle skvar.
Vtipne na tom je zejmena to, ze o Zemanovi rikaji jaky je buran a hulvat, a pak se chovaji nemlich stejne. To mi tak nejak nedava smysl.