Komentáře

Zpět na článek

MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ: Reakce na veřejné loudění JXD: Soucit a zodpovědnost musí zvítězit nad stářím a nadržeností

12 komentářů

aznom
31. ledna 2013 • 09:58
Děvče,zde se nadhledu nedočkáš,jedubaba torinese ,když ráno vstala z pelechu,
podívala se na sebe do zcadla,tak porpadla panice a mladé holky považuje
za Lucipery.
pooch.ledog
31. ledna 2013 • 13:09
O jaky nadhled ma jako jit? Jsem myslela, ze RX je neco vic nez ty sra.cky kterym se rika bulvar. Ty sam tu vecne knouras, jaky ubohy narod jsou Cesi a ted ti naramne vyhovuje tahle ubohost. Proc, protoze holka je mlada a hezka? No a co, na to kaslu. Nechodila jsem sem kvuli tomu, jak kdo vypada nybrz precist si neco lepsiho v zaplave ubohe ceske zurnalistiky. Porad mi totiz jeste zalezelo na svete kde ziju, i kdyz teda v tom ceskem jen obcas. Clovek se ale chce zajimat o to, co se doma deje. Tak kde si mam ted precist neco kvalitniho, kdyz je RX tak zpraseny ze se tu misto zajimavych temat odehravaji tyhle traparny. Mne je fuk, co ma Lukaskova s JXD a zda je ten konflikt opravdovy. Myslela bych, ze RX je necim vic nez jen odnozi Blesku ale vidim, ze uz vazne nema cenu cekat na zazrak a na to, ze se RX vrati ke sve byvale kvalite. V zajmu vysoke sledovanosti se hodi vse, vcetne vsehoschopne holky s prumernym talentem ktere je uplne jedno co produkuje, hlavne ze to sype. Nejsmutnejsi na tom je ze znam par skutecne dobrych mladych absolventek fakulty zurnalistiky, ktere by dokazaly psat mnohem lip a zajimaveji (a uprimme, minimalne dve jsou mnohem hezci a uz od pohledu prijemnejsi nez M.L. ale na tom nezalezi). Jenze takove by trapaci prahnouci po max.zisku v RX nezamestnali. Tyhle holky totiz maji uroven, navic si uz i makly v zahranici, neco umi a znaji. U nas o ne neni zajem. Dobre nam tak. Asi jsme vazne narodem prizemnich levicovych blbu kterym staci kus levnyho zvance. Nedivim se, ze ti lepsi lide utikaji zase ven. Tak pekne slecne L. jeste vic zatleskej, taky diky ubozakum jako je ona nastava zase odliv mozku tam, kde se stale jeste ceni uroven vyssi nez ta prislovecna 4.cenova, kterou tu slecna predvadi. A tak to s ni zkraje vypadalo nadejne....
Je zbytecny lamentovat pak nad tim jak je narod plny prizemnich blbu kdyz to v nich media jeste podporuji.
pooch.ledog
31. ledna 2013 • 13:24
A co se tyka vzhledu, sice pochybuji ze by zrovna Torinese vypadala nejak zanedbane, ale ze se nekomu kvuli vzhledu smejes zrovna ty, to fakt pobavi. Dedek pres 60., jiste fesak az na pudu. Projev typicky a hodny levicoveho burana. Navazet se do lidi kvuli vecem na jakych absolutne nezalezi, posuzovat a odsuzovat jen aby sis udelal dobre. Jako bych se vratila do sociku mezi delnicke kadry....ty tu tak muzes neco vykladat o urovni naroda.
torinese
31. ledna 2013 • 17:22
Milá Pooch,

a to jste nečetla, jak mne počastoval tento dělnický kádr blbou nánou proto, že jsem mu pohaněla jeho jasnost.
Chápete, jak může trouba,co se celý život dře někde na šachtě, volit feudála?
Asi má pak pocit, že se líp vyrovná střední třídě... Přesně jak jste tuhle napsla, nikde jinde se nenajde blb, který s 12 tisícovým platem volí pravicovou stranu. U nás jsou holt maloměšťáci i mezi dělnictvem. Slečna rovněž volila aristokrata, Zeman je přece "buran", co chodí nakupovat s košíkem do konzumu. Co na tom,že má kníže v hlavě vykradeno a nic v životě nedokázal (vyjma toho,že zdědil rodový titul a majetek a okradl náš stát ohnutím práva v restitucích).
V Reflexu jsou teď opravdu jenom samí vylízanci. Ale přečtěte si odpovědi Pečinky na dotazy čtenářů - ten jediný stojí za přečtení. Fakt dobrý.
torinese
31. ledna 2013 • 17:26
Zatím nemusím zdaleka propadat panice... Myslíte,že se Italové žení s ošklivkami???
Od novinářky čekám trochu víc, nežli tuctově hezký ksichtík a adolescentní humor. Její příležitostný sex s místní smažkou je mi šumák. Chci si přečíst kvalitní článek a ne bláboly nějaké slépky, co volí taky Kchárla.
pooch.ledog
31. ledna 2013 • 17:41
Osobne nechapu proc je na te fotce tak premakeupovana a navic tak silene upravena fotoshopem. Vypada to neprirozene. To uz nesmi lidi vypadat proste normalne?
pooch.ledog
31. ledna 2013 • 17:52
Jinak teda Pecinku jsem cetla a prijemne me prekvapil. I kdyz jsem s nim v nekolika bodech nesouhlasila ale to je v poradku. Byla to docela radost cist neco, co melo hlavu a patu a dobrou uroven.

Mne osobne by volit nejakeho slechtice nevadilo, ale to by musel byt uplne jiny kadr. Ne nekdo, jak spravne rikate, kdo jen zdedil titul. Nemuzu za to ale ten clovek mi vzdy pripadal jako nekdo totalne odtazity od zbytku sveta, toho zajimal jen ten jeho vlastni omezeny svet. Navic mi nepripada nijak extra chytry. Nebyt plysaku a jeho puvodu, nebyl by dodnes nicim vic nez jen potomkem emigrantu v cizi zemi, nic proti tomu. U nas udelal karieru protoze si lidi mylne mysleli, ze je to nekdo specialni, kdyz se v jeho rode kdysi nachazeli vyznamne osobnosti. A protoze ma majetek, tak lidi naivne predpokladaji ze tim padem nebude vymyslet jak se obohatit vic na ukor ostatnich. Takova blbost. V tomhle bode je uplne jedno co kdo uz ma. I ti nejbohatsi chteji nekdy jeste vic a udelaji pro to cokoliv.

Tady ten aznom je proste trouba, ne ze bych ho mela zajem urazet, ale ma to tak pomotany, ze se az divim jak je to mozny. Chapu nechut ke vsemu levicovemu, v tom se s nim shodnu, ja taky neverim jakekoliv levici, neuznavam to jejich pojeti vedeni statu, tu jejich ideu prerozdelovani atd. Jenze prusvih je, ze pravice, jak bychom si ji predstavovali proste neexistuje a bohuzel, uz ani na zapade. Tam uz taky zdechla, vzdyt ono je to tak lakavy lidi o vsecko obrat, pro co nejvyssi zisk, poradne se na tom zakrmit bez ohledu co to prinese do budoucnosti. Mne proste prijde, ze at to je zleva ci prava je to stejne nenazrane a nejaky spolecny zajem s ohledem na budouci generace je vsem ukradeny.

Vysledek voleb u nas se dal cekat, ale uprimne, ze tam budou kandidovat tihle lide me sokovalo. Zeman je mozna inteligentni a sectely, ale to, jak svuj intelekt pouziva a ty jeho zpusoby, to je pro me neprijatelne. Lepsi lidi ale nejsou, takze mame to co mame.
simeklubor
6. února 2013 • 23:23
Tak to musel bejt fakt hodně zoufalej Ital...
sedlakjura
31. ledna 2013 • 21:06
Petrovy kameny bych to tady nazval. Jenom netuším, jestli by se našel nějaký ďábel, který by měl chuť....
torinese
31. ledna 2013 • 09:04
mít hodně "vstupů" - proto napíšete sebevětší kravinu. Sebestředná a příšerná "novinářka" (JXD je sice magor, ale aspoň umí psát). Ani se mu nedivím, že po vás jede - když má na výběr jenom mezi Holcem, Hamšíkem a Marešem. Asi mu připomínáte intelektem jeho Alex.