Komentáře

Zpět na článek

MARKÉTA LUKÁŠKOVÁ: Miloš Zeman ovládl titulní strany periodik, vraťte nám Ornellu Štikovou!

3 komentářů

sedlakjura
31. ledna 2013 • 00:52
že slečna Lukášková o koze a vy o voze.
Vůbec se nedivím, že mnozí mladí často nesnáší naši starší generaci. A to bych se vsadil, že jste tak o dest, patnáct let mladší. Myslím, že byste se měla jít léčit.
torinese
30. ledna 2013 • 09:33
opět prokázala ,že patří k "inteligenci"...
Pražským snobům a nepříliš bystrým mladým lidem bez přehledu samozřejmě imponuje více "noblesní"feudál s fajfkou, nežli zemitý důchodce z Vysočiny.
O IQ této generace mám však vážné pochybnosti proto, že je vůbec nezajímá obsahová prázdnota a zjevná neschopnost formulovat sebejednodušší myšlenku u jejich idola.
Z toho tedy vyvozuju, že jste značně povrchní a rozhodujete se jen podle líbivého obalu.

Média i kulturní fronta se zprostituovala v přímém přenosu a na hodně dlouhou dobu ztratila u velké části občanů (i těch, kteří nevolili nikoho) veškerý kredit.

Angažuje-li Reflex i tak pokleslé novinářky, tak je na tom opravdu zle.

Jediný, kdo napsal v době hysterie panující kolem Kárla, objektivní články, byl pan Pečinka.
Z jeho názorů nečouhalo jako sláma z bot, koho volí (netuším to dodnes) a jeho nezávislost ocenilo mnoho čtenářů.
divodej
30. ledna 2013 • 10:31
Kdybyste si viděl dál než na špičku svýho nosu, tak byste takovou hle blbost nenapsal. Slečna Lukášková naopak prokázala svůj nadhled a nezaujatost a s největší pravděpodobností by článek vznikl i v případě obrázků knížete. Jenže to byste musel umět číst a taky chápat to co čtete, že totiž článek není o Zemanovi, ale o naší kultuře, o bulvárů a o naší malosti. No a na to jste teda reagoval důkazem, že má pravdu. Gratuluju vám...