Archív

Zpět na článek

Prezidentský duel na Nově: Zoufale pitomá show

5 komentářů

aznom
26. ledna 2013 • 14:00
",přičemž je jasné,že i mnoho dalších.."--uvádím na konci.
Zde jsem se zabýval Zemanem a ne porovnáváním.
torinese
26. ledna 2013 • 13:52
A on je K.S. čistota sama nebo co?
Kriste ježíši, vždyť kryje všechny Kalouskovy všivárny, gigantickou korupci (viz IT systémy Drábek,Šiška, MZV), hlasuje pro všechna svinstva (círk.rest., zvyšování daní, důch."reforma" atd.).
Jeho žena pochází z nacistické rodiny, za svého fotra prý nemůže, ale přesto zplodila levobočka s protagonistou nacionalistické strany. K.S. nikdy nedodržel svoje slovo, je politickým turistou, lže kudy chodí, restituoval ohnutím práva, přijal neoprávněné dotace atd. atd.

Na Zemana pořád tahají Šloufa jako králíka z klobouku, ale jeho jasnost je přitom ztělesněním současného marasmu,což nikomu zjevně nevadí.
torinese
25. ledna 2013 • 23:11
Zrovna jsem říkala ,jak mě vytáčí,když televize předvede "intelektem " sršící voliče Šláfnberga a poté obhroublé opilce ,coby voliče "plebejce" Zemana. Zásadně nikdy naopak.
Už toho bylo opravdu dost, zhnusila se mi veškerá média a téměř všichni herci.
Urážky těch,kteří jenom volí ze zoufalství ono menší "zlo" - tedy Čecha, intelekt, sounáležitost s touto zemí, překročily všechny myslitelné meze.
Představa občana o svobodných, nezávislých a obejktivních médiích vzala definitivně za své.
Bohužel, Reflex to u mě projel taky na celé čáře. Kam se poděl jeho nadhled?
Jede v té hysterii a manipulaci taky. Fuj tajxl.
aznom
26. ledna 2013 • 11:16
I.Hned-
„Ať už se dostane nahoru, nebo ne: Zemanova cesta na Pražský hrad je dlážděna lžemi. Lžemi o jeho protikandidátovi Karlu Schwarzenbergovi a jeho rodině, lžemi o vlastních zásluhách. Stejně jako Václav Klaus je Zeman symbolem českého postkomunismu, který nezná morálku, ale jen prebendy.

A přesně takto to je .Toto individum schátralé chlastem vzhedem připomínající nalitýho
šimpanze,je pohromou pro tutu zemi,přičemž je jasné,že i mnoho dalších.....
jarni.kytka
24. ledna 2013 • 13:26
Už i sami kandidáti v TV/rozhlasových debatách říkají, že už musí diváky/posluchače nudit. Ano, stále se omílá to samé, moderátoři nemají ani zbla invence, aby se taky zeptali na něco jiného než dekrety, manželky, Šlouf, Kalousek, čeština, atd.atd. Už je to trapné a zaplaťpámbu dneškem to končí. Rozhodnutí stejně svůj názor nezmění a nerozhodnutí se akorát znechutí. Média se opravdu ošklivě podepsala na této první přímé volbě a budu doufat, že za 5 let se zachovají mnohem profesionálněji a nestranněji. Na druhou stranu se jasně ukázalo, kdo ztrácí nervy a slušnost a kdo je schopen i pod tlakem odpovídat stručně, slušně a konstruktivně.