Archív

Zpět na článek

Zeman a kníže míří na Hrad, Fischer zavírá okno na chatě! A další děs prezidentské volby…

5 komentářů

torinese
13. ledna 2013 • 18:33
vyřiďte JXD,že ty vaše hanopisy jdou skvěle použít na antikampaň proti Rohypnolovi. Vřelé díky-hodila jsem je na FB dcery, rozeslala e-mailem a na blogy. Hlavně reakce Moraváků jsou velmi vřelé. Kouzlo nechtěného-takhle někoho ***,aby jeho jasnost nevolil, bych tedy sama nesvedla. Neděláte vy vlastně podvratnou činnost a sabotáž kulturní fronty?
oldwomen
14. ledna 2013 • 00:00
Než se pan Holec uchýlil do diaspory v Holešovicích, tak musel někde na Moravě neuvěřitelně dostat přes čuňu. Jinak se jeho posedlost odporem ke všemu, co pochází na východ od Běchovic, nedá vysvětlit.
Je psina, kterak v čase sjednocování Evropy volá po oddělení Moravy a Slezska od Čech.
torinese
13. ledna 2013 • 09:48
zdá se mi o loupežnících.
"Inteligence" sloužila Hitlerovi i bolševikům. Inteligence podepsala hromadně antichartu a teď s "uměleckou frontou" zase volí masově Kalouskova maskota.
My, ti starší a blbí, kteří se nenecháme masírovat Bakalovými médii, zvolíme radši toho českého knedlíka, nežli senilního šišlavého Habsburka. Jsme holt takoví burani...

O tom,kdo je tady větší blbec, by se dalo dlouho diskutovat.
Mohlo to být horší-být to Fischer nebo knížepán,tak to nechám osudu.
pooch.ledog
12. ledna 2013 • 20:06
Moravaci blbi, Prazaci uzasni. No vsak proto taky tak hromadne hazeli hlasy knizeti

A krajska mesta = obecne hlasy inteligence. A nepovidejte. Tak to mi asi neco fatalniho uslo. Kdykoliv se totiz v nejakem krajskem meste octnu, vidim krome normalnich lidi take stejnou sbirku blbu, dementu, opilcu, podivnych existenci atd. ktera se da najit vsude. Samozrejme, ze ve vetsich mestech je jich procentualne jaksi vic, psenka jim tam evidentne kvete lip.

Tohle ma byt solidni zurnalistika???????

To vas nikdy nenapadlo vy chytrej, ze kdyz Zemana a levicaky voli takovy dav lidi, tak mezi nimi NUTNE musi byt taky cast inteligence a lidi kteri nemaji jen IQ tykve? Co si od toho slibuji opravdu nechapu, i kdyz rozumim znechuceni z te tzv. pravicove politiky, ale rozhodne se neda rict, ze kdo voli nalevo je automaticky budto socka, blb, lenoch a nebo delnik. Uz se vzpamatujte a bezte vic mezi normalni lidi. Z toho Praglu ocividne nevidite na zem.
torinese
13. ledna 2013 • 09:51
Oni se můžou posrat,že jim jejich "šaramantní" švihák neprojde a nebude žádná inzerce.
Ony ty dvě třetiny lidí,kteří neberou platy jako ti "inteligentní Pražáci"(Holec opět nasadil svůj moravský mindrák), těžko hodí hlas Kalouskově Topce.
Teď se hlasy nerozmělní, J.D. a J.F. nekandiduje. Čtyřice procent(tam se počítám i já)čeká na druhé kolo, aby zabránili případné katastrofě.