Archív

Zpět na článek

Staří proti mladým, levice proti pravici, venkov proti městu, Zeman proti Schwarzenbergovi

9 komentářů

jiridufka
15. ledna 2013 • 11:55
této hloupé rovnosti by došlo, leda kdyby příslušníky takové obce do volební místnosti přinesli a navigovali, aby si nespletli urnu s výherním automatem. No vlastně buď přinést nebo uplatit. Kdo platí daně, ať volí. A rázem je po komunistech i ČSSD. Je vhodné zmínit, že já bych volit nemohl. Jsem úplně invalidní důchodce. 5.918,-Kč/1 měsíc. Zaslouženě. Byl jsem líný a málo přispíval do pilířů. Pobíratelé různých dávek jsou motivováni, aby naslouchali blbům a darebákům, co jim slibují modré z nebe, co se pak na ně stejně vyserou, rozhodí hospodářský mechanismus a utečou, protože je vyženou i ti, co je pošetile anebo i z tupé nenažranosti volili. Nemám nic proti pomoci v nouzi, důchodům, dokonce ani proti přídavkům na jedno dítě. Jen na jedno. Rodičovství není povinná disciplína. Před sto lety v Kosovu bylo 10% Albánců. Dnes tam mají svůj stát a na hajzl chodí v patře nebo na dvorek.
jiridufka
15. ledna 2013 • 11:33
Čína, Kuba a pár dalších. Zrušení trestního řízení před porotou následovalo po vítězství pracujícího lidu. Implantován pokrokový sovětský model a je ***, že Rusové porotu zavedli hned po porážce pracujících vedených KSSS. Je to psaní nadýl, ale jak nad tím přemítám, tak se vždycky na*** a jsem citlivý, ale neplaču. Statistika nezaměstnanosti je spolehlivé číslo s malou chybou. Zkušenost je taková, že jednociferná, se zástupy uchazečů o práci, u těch zaměstnaných zvyšuje výkonnost a tím blahobyt celé společnosti. Aby potom po volbách levice podpořena z nadbytku rozežraným lidem vystřídala pravici a rozházela, co nahospodařeno. Například zvedla podporu v nezaměstnanosti a pastelkovné. Tím prvně jmenovaným opatřením práci znechutí i těm na trhu práce nezajímavým, kteří pracovat chtějí. A těm, co jsou zajímavější a těm co dávají méně talentované většině práci ,ještě potom zvednou daně, aby je nasrali. V Evropě se to nenosí, ale jenom země bez zákoníku práce jsou dobře fungující a nikdo tam kvůli tomu neplače, protože lidi se mají vždy lépe než loni a ve výjimečných případech stejně. V tomto případě Německo není argument. Je to zvláštní země a zvláštní lidé ti Němci. A živí nejméně půlku EU. Vzdělaná chátra, co se vozí na hřbetě dělného lidu a oblbuje jej tím, čemu sama nevěří, bude vždy. Ale tak je to správně. Když jsme si zvykli na všeobecné volební právo. Je moc půvabné, že volební hlas, řekněme neutrálně třeba astrofyzika Grygara, má stejnou váhu jak boží hlas té části lidu,co jde s dávkami na pět dětí a příspěvkem na všechno přímo do nálevny. Je fakt, že k naplnění této hlou
jiridufka
15. ledna 2013 • 11:31
Miluju Kalouska, mám moc rád Nečase a Schwarzenberg je dobrý starý otec. První je bystrý vtipný pohotový a tvrdý. Druhý je tvrdý o něco málo míň i nemilosrdný. A třetí starý dobrý otec je ke všemu ještě moudrý. Kníže na Hrad. A ti dva mladí si můžou fleky ve vládě po příštích volbách prohodit. A bude dobře načas v této zemi. To si myslím já a každý nechť si myslí sám a po svém. To navrhuji.
S průměrnou bystrostí obyvatelstva na vymezeném libovolném území, definovanou jako stonásobek podílu věku mentálního a věku skutečného jednoho každého testovaného, je to velmi podobné jako s průměrným platem tamtéž. Odhadem 90% pod průměrem, 5% nadprůměr 3% vyšší nadprůměr a zbytek výkvět. Je povzbudivé, že ačkoliv se kdokoliv může podle jednoho z obou ukazatelů nalézat hodně dole, na žebříčku v tom druhém je třeba primus inter pares úplně na nejhořejších příčkách. Korupce a nezaměstnanost, obojí v mírné míře, přispívají k blahobytu lidu. Komu dal náš Pán úřad, tomu prej dal i rozum – tradovaná nevyvratitelná domněnka. Nevidím nic nemravného na tom, když úplně blbého státního úředníka nezastřelím a jen jej odklidím ze své cesty přes tvůrčí vyjednávání úplatkem. A ovšem skutečná míra korupce je vždy nižší, než je průměrně bystrými vnímána. Lze ji rozumně určit jedině počtem pravomocně uložených trestů případ od případ. Jiná věc je, že personální vybavení české justice je zoufale trpce úsměvné a k tomu navíc patříme do elitního klubu zemí, kde delikátní otázku viny řeší nikým nevolený státní úředník jmenovaný prezidentem. Profesionál přes spravedlnost. Případně doplněn poloprofíky sedícími při a spícími, a většinou ani nevědoucími, když nespící, oč běží, protože jim to stejně jejich šéf z povolání vysvětlí při hlasování v jeho kabinetu. Zmíněný elitní klub zemí, ve kterých o vině nerozhoduje sbor dvanácti bezúhonných občanů vybraných žalobou i obhajobou, obě strany s právem veta, z jiných náhodně nominovaných desítek bezúhonných, je úzký. Členství se těší KLDR, Burkina Fasso, Čín
anna585
14. ledna 2013 • 09:38
Schwarzenberg se ve svém předvolebním dopisu voličům zavázal, že bude dbát na dodržování práva a spravedlnosti a bude hájit vzájemnou úctu a ohleduplnost. Pěkná slova, horší to bude s činy. Tato slova a činy nám mohl předvést již jako ministr a předseda TOP09.
Vzpomenu bátoriádu. Proč Schw. neprávem napadal Bátoru? Tak zvanou slovní přestřelku mezi oběma pány začal Schwarzenberg veřejným prohlášením, že Bátora je pazdeří k prd… a pedofil v dívčím gymnáziu.
A Bátora na to na svém FB jen mávnutím ruky reagoval, že se s chudáčkem starým soudit nebude.
Proč se pan ministr neozval, když média a politici začali do Bátory jeho přičiněním kopat? Proč neuvedl záležitost na pravou míru? Stačilo jen říct, že on si začal. Naopak, pan ministr a předseda TOP09 lynčování a politikaření stupňoval, například kvůli Bátorově reakci na Schwarzenbergovo napadení bezmála padla vláda! Absurdní, že.
Schwarzenberg je pro mne nevěrohodná osoba. Dokud se Bátorovi veřejně neomluví, budu ho stále pokládat za lháře a pokrytce a velmi nebezpečného člověka. A taková osoba nemá na našem Hradě co pohledávat.

K volbám nejdu, ani jeden dědek mi za to nestojí.
torinese
13. ledna 2013 • 09:43
Právě nevzdělaní ,médii zmasírovaní blbci, kteří mají o sobě nevalné mínění, potřebují postavu "tatíčka". Když má šlechtický titul a je "nóbl", tak jde všechno ostatní stranou(včetně toho,že je předsedou strany největšího gaunera v historii české politiky).

Vy jste ,Doležale, všichni tááák chytří,že nemám slov.
Kdyby vám Bakala s Kalouskem doporučil volit Ornellu, tak do toho jdete jako jeden muž.
torinese
13. ledna 2013 • 09:38
z fašounské rodinky volí opravdu jen "inteligenti" !!! To JXD trefil.
Asi mu nedošlo,že Zemana volí jako nutné zlo ti,kteří nežerou jeho jasnosti ty kecy o mravní neposkvrněnosti. Nevím,kdo je tady větší buran a nevzdělanec-je to opravdu ten, kdo volí Kalouska?

KALOUSEK VOLÍ TAKY KARLA-Doležal a ostatní mediální prostitutky jsou na správné straně.
torinese
13. ledna 2013 • 09:39
oprava - je to opravdu ten, kdo nevolí Kalouska?
pooch.ledog
12. ledna 2013 • 18:00
blbi, lini, nevzdelani, burani a spolehajici na stat nalevo.

Chytri, vzdelani, pracoviti, samostatni napravo.

Aha. A toz proc je potom tolik pravicaku prisatych na nejaky to statni/soukromy vemeno, ze kteryho saji a saji a saji....bez ohledu na nasledky.

A proc tolik levicaku podnika, vlastni firmy, stara se o sebe samo. Nebo jsem mela vlci mlhu kdyz jsem videla kdo treba za nase mesto kandidoval za socany? Nebo dokonce i komouse....

Kdyby to vsecko bylo tak jednoduchy, tak je to parada.

Mno, a co se tyka reprezentanta na urovni pro ty pravicove, vzdelane a samostatne, tak to teda silne pochybuju ze jim je mekta knize. Takovy pravicak totiz u nas v politice ani neni. Nebo se o nem nevi.
pooch.ledog
12. ledna 2013 • 18:11
Ale jinak jsem teda vazne ''nadsena". Proto jsme v 89. tocili klicema aby politiku zase ovladali stari prostaticti dedci, kteri nemaji zadny zajem pustit mezi sebe mladsi a lepsi lidi. At to bude ten ci onen, skutecnost je takova, ze to bude chlap za zenitem svych fyzickych i psychickych schopnosti....oba zbyli kandidati jsou vysmechem vseho co clovek do novyho rezimu cekal. Tak to zustalo u nas se vsim. V muzice vladnou hruzy jako Janecek, Gott a David, v politice zase raptori co uz meli jit od valu. Se pak nedivim, ze tam mame porad takovy smradek. No hlavne kdyz je teplicko. Pro vsecky tyhle kreatury. Komu se to nelibi, alou ven z republiky.Takovi nepasuji do beeee stada ovci ktera jim to cely jeste zere.

No tak hlavne ze jsme se kdysi smali tomu jaky dedky si strkaji do politbyra Rusaci....