Archív

Zpět na článek

"Světovej politik!" Táňa Vilhelmová a Vojta Dyk natočili video na podporu Karla Schwarzenberga

6 komentářů

strassidlo
12. ledna 2013 • 18:23
že neumí ani česky, ani nezná text český hymny. Karl je trapná figurka, usínající po dvou slovech. A Vojtíšek s Táničkou by se raději měli dál radostě, než radit a propagovat toho legračního slintgernota.
torinese
11. ledna 2013 • 08:21
Právě že neoblbil, když čtete diskuse, převažuje jasně názor, že je to Kalouskova škodná. Ale ta debata v ČT byla nechutným způsobem manipulovaná-favority jsou Zeman a Dienstbier,podle toho jak sleduju diskuse,ale ti přitom měli téměř neslyšný potlesk. Zatímco fanoušci knížete ryčeli a tleskali nadšením při sebevětší kravině pronesené jejich idolem-evidentně snad seděli na mikrofonech,měla jsem pocit,že dovnitř nikoho jiného nevpustili.
Jestliže ČT lustruje diváky, tak se nedivte. Ale nevěřte tomu, co vám předkládají.
Lidi budou pravděpodobně volit levicové kandidáty-takže to nejspíš bude mezi Dienstbierem a Zemanem(ten je spíš středový). Fischer nám možná propadne,což by nebyla žádná škoda.
Ona to nebude výhra v žádném případě.
Kdyby ,nedej bůh, šlechtic postoupil, tak to dám i samotnému satanovi a půjdu volit v druhém kole. Totéž se týká Fischera. Tyhle dva jedině přes mou mrtvolu.
torinese
10. ledna 2013 • 18:27
Po Přemluv bábu ještě další exoti. Je vidět,že Vilhelmové kape na karbid od té doby, co si narazila toho adolescenta. Zřejmě má potřebu mu dokázat, jak je "cool" a oduševnělá.
Jděte už všichni umělci ,novináři a pravdalásky konečně do ***e. I s Reflexem.
pooch.ledog
10. ledna 2013 • 20:03
Teda jenom ziram....jeste vetsi ubohost nez jsme cekali....

netalentovane strevo Vilhelmova, u ktere jsem nikdy nepochopila na cem zalozila svou popularitu, a k tomu jeji mlady nabijec. Plus cernousek. Neco tak blbeho jsem snad jeste nikdy nevidela. A to tyhle herce nekdo tak skvele plati, ze si muzou dovolit i exotickou dovolenou? Smira 4.kategorie si zije lip nez lidi kteri neco skutecne umi, a to je tragedie dnesni doby.

(Ne, skutecne jim tu dovolenou nezavidim. Kdybych o to stala, jela bych taky, ale mne tyhle zeme vubec nelakaji).
torinese
10. ledna 2013 • 20:15
Pooch,

věřila byste,že se po takovém ztrapnění Issové a Mádla najdou dva další dobrovolníci-idioti?
Perou toho senila do nás horem dolem-jeden bloger za druhým...
Fakt si myslí,že jsme takoví dementi? To bych to radši dala Bobo.
pooch.ledog
10. ledna 2013 • 22:08
Ja mam vazne pocit ze lidi uplne zblbli. Vubec je nenapadne si o tech svych idolech neco zjistit, proste daji jen na povrchni dojem utvoreny na zaklade nejakeho lepsiho momentu ktery dotycny zrovna mel nebo ma. Knize dokazal nejak oblbnout slusnou silu lidi. Nedokazu si predstavit ze muzou byt tak slepi. Ale to pozoruji i pri jinych prilezitostech. Mozna je to i tim, ze zoufale potrebuji mit nekoho komu muzou verit a v pripade knizete si rikaji, ze uz je bohaty dost = nebude krast, ma svy jisty = nebude se vyhodne paktovat s kamaradicky aby se mel dobre ci posiloval svuj pocit moci nad jinyma a je nad veci. Takova neskutecna naivita. Kdo ma moc (materialne), chce obvykle jeste vic. Uz jen proto, aby si dokazal ze to dokaze. Ale lidi ho vidi jako intelektuala na urovni, pritom je to takovy docela obycejny chasnik. Coz ostatne byla, je a i bude slusna radka jinych slechticu. To, ze ma nekdo nejaky extra puvod jeste nic neznamena.

Volbu knizete chapu jako zoufalou snahu najit nekoho kdo se nezahodil s komunisty a da se o nem predpokladat, ze bude orientovan pravicove. Coz se u nas tezko hleda a to by melo byt hlavnim predmetem debat, proc to tak je. Donekonecna se rozebira nevhodnost kandidatu, jak zili a co delali atd. ale vubec se nepremysli nad tim, jak je mozne, ze tolik let po plysaku nemame jednoho slusneho kadidata na prezidenta. Ze v podstate nikdo nemel jak vyrust v takovou osobnost. Mj jine taky proto, co z politiky udelali raptori jako Klaus, Zeman, Havel a ti dalsi. I diky nim dnes normalni slusny clovek do politiky nepujde. Udelali z ni nechutny kanal. Pak se nelze divit, ze narod se jako tonouci stebla chyta lidi jako podivny knize.

Nad tema trapnyma saskama co si rikaji herci je zbytecny se rozcilovat. Fakt trapaci.