Komentáře

Zpět na článek

Výraz č**ák je možno v demokratické společnosti tolerovat

4 komentářů

torinese
4. ledna 2013 • 16:37
souhlasím. Tydlitátová a Kostlán jsou těmi nejfanatičtějšími židy , jaké znám. Na blozích Aktuálně musel Kostlán ukončit svůj blog, protože ho diskutéři vesměs posílali do hajzlu. Oba se tam projevovali nenávistně ke všem, kteří si jim dovolili oponovat a mohu jen konstatovat, že dva odpornější týpky jsem v životě neviděla. Tihle exoti k antisemitismu přímo provokují.
aznom
4. ledna 2013 • 11:26
Jde o výraz-***?
aznom
4. ledna 2013 • 11:31
Jen jsem to vyzkoušel.Takže v demokracii toto v české společnosti oblíbené slovo lze tolerovat,
v "Reflexu" ne.Asi tam o tomto rozhodují čur-áci.
pooch.ledog
4. ledna 2013 • 10:54
Cu.rak mate hodne rad, ze ano.
Presne takhle jste totiz nazval ve sve silvestrovske diskuzi s ctenari tu cast verejnosti, ktera nema kladny pomer k drogam.

Pricemz jste asi zapomnel, ze i tahle cu.racka verejnost vam davala hezkou radku let slusne vydelat kdyz cetla vase clanky. Kdyz se nechala zavalovat trapnostma z vaseho osobniho zivota. Kdyz kupovala tenhle platek a premyslela nad tim co jste napsal misto co by nad vama rovnou zlomila hul s tim, ze uz jste uplne mimo.

Mozna mate v nekterych vecech pravdu, ale chovate se jako hulvat na ktereho bylo evidentne zbytecne plytvano vzdelanim. Prijde mi ponekud komicke ze zrovna vy se rozcilujete nad vulgaritou jinych. Cist nektere vase prace je jako brodit se stokou.

A kde je dr.Hoschl, aby nam tu ted kazal o slusnosti na internetu?