Komentáře

Zpět na článek

Prezidentský kandidát Vladimír Franz je parodie na sebe samého

7 komentářů

cartouche66
31. prosince 2012 • 12:08
bylo zcela zřejmý. Ale ty na tom vyhulenče o moc líp nejseš! Jakpak že "stát nemůže vlastníkům říkat co maj dělat se svým majetkem"? To záleží od zákona a ne od toho co si myslíš. Např. jiní restituenti se museli při přebírání majetku zavázat, že na něm budou řádně hospodařit! A to platí nejen o majitelích zemědělské půdy, ale i stavebních parcel a nemovitostí! Zkus nechat zchátrat nějakej barák a budeš se divit, až někomu spadne na hlavu! Zavřou Tě až zčernáš! Majit neznamená že si s něčím můžeš dělat co si zamaneš, to je zodpovědnost! Ty máš povinnost se o majetek starat v souladu se zákonem, chlapečku ... to jen flanďáci s tím vyjebali, když je k této povinnosti nikdo nezavázal a na to asi Franc narážel, trupko ...
placirkabodlo
31. prosince 2012 • 12:52
...delat co si zemanes hehe. ale k veci, kdyz si franz kolem sebe rozhodi kompetentni lidi, v prvni desitce, tak uz je kompetentnejsi nez cely parlament, nebo bolsan s leninem za zadkem na kraji. a ta ***itka bude znat dalsi kompetentni lidi, tak to bude pohadka. prece tady nekde jsou i ti kompetentni. treba premysl orac, libuse s tetou, semik atd.
aznom
31. prosince 2012 • 17:21
Čéče změř si tlak,skoč si na velkouu a přestan plácat,nebo to
s tebou flák­ne,,"R­evolu­ciio­náři" pošahanej.
torinese
30. prosince 2012 • 15:01
že je Šmoula stejně nekompetentní a zmatený jako mučednice Fischerová. Ta by zase znárodńovala půdu a chtěla "nepolitickou politiku". Já viděla Franze na ČT24 a to byl taky horor.
Franz je zcela nečitelný kandidát-jeho vyjádření,že by se obklopil "odborníky" ve mně vzbuzuje nedůvěru. Jako člověk bez politického a ekonomického názoru by byl velmi snadno manipulovatelný.
Na druhou stranu nechápu,proč média tak skandalizují a zesměšňují Bobošíkovou, která má v těchto věcech naprosto jasno a podobných lapsů se nedopouští. Omílat neustále,že byla v mládí svazačkou(když většina kandidátů byla ve straně nebo chodila do VUMLu) a kandidovala za bolševiky(když byl s pomocí komunistů zvolen Havel i Klaus), mi přijde hodně unfair.
Já té ženské fandím už jen proto, jak ustála tu trapnou krizi v ČT(s Hodačem to praštilo),přestože se na každém kroku potkávala s nevraživostí a nenávistí. Tahle paní má mnohem víc kuráže,nežli kterýkoliv jiný kandidát a ve svém postoji k bruselským byrokratům je mnohem nekom­promis­nější,­nežli Klaus,který nakonec LS podepsal(a to mu mám dodnes za zlé).
Kdybych k volbám šla, jakože nepůjdu, tak bych to nejspíš nakonec hodila Bobo.Chci na hradě ženu a ona je jedinou z kandidátek,která mi imponuje. I když nemá valnou šanci.
pooch.ledog
31. prosince 2012 • 10:05
Ale dejte pokoj s dominou na Hrade . Stacila jedna na MO

Kdyz ja z tech kandidatu neverim ani jednomu.....a ani jeden z nich se mi nelibi. A ze se lidi vrhaji dokonce i na toho notne obnosenyho Zemana, to uz je vyslovene nad moje chapani. Navic, co proboha zmeni nejaky levicak? To uz tu vsecko bylo a jak to dopadlo.
aznom
30. prosince 2012 • 09:43
Bohužel je to tak,Místo aby udělal na tu partu troubů co se derou na Hrad dlouhý nos,
tak se snaží mezi ně vecpat.Při tvejch kérkách Franto,bodej na ně a nech tu tlupu,
aby se porvala o kost bez tebe.Bůh tomu chce!
placirkabodlo
31. prosince 2012 • 12:54
to neni kost, ale kormidlo. ty neverici pse