Komentáře

Zpět na článek

Kdo je menší zlo? A mám vůbec jít volit?

2 komentářů

torinese
29. prosince 2012 • 10:05
vyjma senátních voleb. Ale této taškařice, jíž politici předhodili národu coby chléb a hry(resp.chléb mu pořádně zdražili, tak aspoň ty "hry"), se účastnit nehodlám.
Musím dát za pravdu Hitlerovi(video zde), Robejšek nekandiduje a nikdo z ostatních politiků mě neoslovuje.
Nemyslím si ovšem,že bude tentokrát nízká volební účast-Češi se na tyto volby vysloveně těší,ačkoliv netuším, proč.
To, že "intelektuálové" a hérečky protlačují Rohypnola, mě vcelku nepřekvapuje. Nakonec už se předvedli jako užiteční idioti klipem Přemluv bábu. Studentíci si evidentně nepřečetli ani program Topinek a pak házeli rozhořčeně melouny z balkónů, protože se jim nelíbilo zavedení školného. Tomu tedy říkám oslnivý intelekt!
Vidí-li někdo charakter v člověku, který restituoval majetek ohnutím práva(otázkou je,zda bylo vůbec legální,aby dědil v Čechách dle rakouského práva), v čemž mu ochotně vypomohl Havel , a který se veřejně přiznal, že se snížil ke korupci(i když možná "jen" protislužbou), aby tyto restituce popohnal, pak nevím, co si mám o něm myslet.
Tento vysoce "mravný" člověk se podílel na vytunelování Becherovky(zmínila bych také Teslu Blansko) a získal minimálně dvoumilionovou dotaci na "rekultivaci" svých vlastních rybníčků. Tuto neoprávněně přiznanou dotaci měl vrátit, ale Kalousek mu to "velkoryse" odpustil, aby ho nezruinoval. Zvláštní je,že Kalousek také odpouští rád stamilionové daně těm nejbohatším podnikatelům, chudým ani ťuk.
Dalším důvodem ,proč pokládám knížete za nemravu je to, jak omlouvá a trapně toleruje veškeré Kalouskovy průsery žvásty o pytlácích. De facto kryje špinavosti celé této vlády a je umazán úplně stejně, jako Nečas, Kalousek a spol.
Zmocňuje se mě neblahý pocit, že naše "inteligence" se zhlédla v šlechtickém titulu a klišé, že knížepán nepotřebuje krást, aniž by si uvědomila,že tenhle člověk nikdy!!! nebude hájit zájmy tohoto státu.
torinese
29. prosince 2012 • 10:15
Bude vždy naprosto loyální k EU, protože jen její existence mu dává naději na prolomení zákona Lex Schwarzenberg. Také jeho vstřícnost k sudetským Němcům, kteří jeho i Havla štědře sponzorovali, je pro náš stát poměrně nebezpečná.
O tom,že tento stařík nepůsobí příliš bystře , nemá žádné vzdělání(snad dostudoval alespoň lesnickou střední školu) a vymlouvá se na to,že musel spravovat rodinný majetek, není třeba se zmiňovat. Je pro mne nepřijatelné,aby se stal prezidentem někdo bez vysokoškolského vzdělání,které má snad nahradit nějaký šlechtický titul. O tom,že by při každém jeho projevu(pokud by nusnul on či posluchač) musely být v televizi uváděny titulky, nemluvě.
Všichni,kteří tak horlivě podporují tohoto kandidáta, by si měli položit jednu zásadní otázku-
- co by na kandidaturu právě tohoto pána asi tak řekl Masaryk.
Pro většinu svéprávných občanů, díky bohu, znamená jakékoliv doporučení našich "intelektuálních elit" a šašků z šoubyznysu, aby se zachovali přesně opačně. Tito prostituti se chovají za všech režimů (až na velmi vzácné výjímky) naprosto shodně a média jim v tom zdatně sekundují.