Komentáře

Zpět na článek

Vánoce jsou svátky klidu, nestřílejte naši třídu. Proč je černý humor stále tak kontroverzní?

7 komentářů

sedlakjura
29. prosince 2012 • 22:49
Mně se zase vaše články líbí, slečno Markétko. Ne se vším souhlasím, ale myslím, že píšete dobře. Z těch zapšklých reakcí si nic nedělejte. V tomto duchu vyznívá většina diskusních příspěvků i pod ostatními články. Sleduju, že tato část diskusního prostoru RXonline by se dala nazvat "U dvou čarodějnic", nebo "Petrovy kameny", nebo tak nějak. Cérky, kde se ve vás bere tolik toho negativismu? Nebo je to jen taková ventilace? Tochu víc nadhledu by fakt nezaškodilo.
pooch.ledog
30. prosince 2012 • 22:45
Haha. No ja na rozdil od vas nejsem v tomto smeru ovladana hormonama, takze mladicky oblicejik a zrzy vlasy me neovlivnuji v usudku, sedlacku Je mi absolutne jedno, kdo to pise a kolik ma let, mne zajima kvalita. Tady jaksi neni. Kdyz sem slecna zacala psat, vypadalo to zajimave. Lec vyprofilovalo se to ponekud jinak. Mne se libi jeji uderny styl, ale na kvalitni zurnalistiku, kterou bych tu ocekavala je to malo. Navic, ja si dokazi precist i lepsi clanky v jinem jazyce, tudiz mam moznost srovnavat. Slecna mozna jednou necim bude, ale do toho ma zatim daleko. Mrzi me, ze sem nepise vic mlada Spacilova. Ta ma poradny tah na branku a skutecny talent. Bohuzel se venuje jen kulture a podobnym vecem.

A vase rejpani stran carodejnic me vazne rozesmalo. Presne dle primitivniho chlapskeho naturelu, kdyz chce chlap kopnout, zacne timhle smerem Mohla bych kontrovat hlaskama o starych opelichanych kozlech, kterym staci malo k tomu aby zamektali, ale tak co bych se namahala. Hlavne zdravi
torinese
28. prosince 2012 • 09:31
že si slečna hraje na tvrďačku a cyničku,ale novinářka je to veskrze mizerná. Nelíbí se mi vaše články,protože jsou pohrdavé, naivní a osobní nevyzrálost z nich jen stříká.
Ale proti černému humoru nic nemám, miluju ho. Čím černější, tím lepší.
Doporučuju výborný dánský tragikomický film Adamova jablka.
pooch.ledog
28. prosince 2012 • 10:25
Slecna krome jinych veci hlavne nechape co to ten cerny humor vlastne je, coz perfektne potvrdila prave tim co tu zase sepsala. Cerny humor je totiz neco uplne jineho nez co si o nem mysli ona.
Doufala jsem, ze sem konecne bude psat nekdo kdo ma uroven. Ale to je opravdu marny od tohohle platku ocekavat.
placirkabodlo
28. prosince 2012 • 12:45
uf, ty voe, vy dve, ten znate? dve slepice se zamyslely...
torinese
28. prosince 2012 • 13:12
pooch,

mně se zase zdá,že jsem se trefila ohledně té zasebevražděné indické sestry. U nás ve zprávách říkali,že měla těch pokusů o sebevraždu povícero. Takže labilní byla, a to pořádně.
Nevím,je-li ta zpráva ověřená.
pooch.ledog
28. prosince 2012 • 17:02
Britsky tisk o tom psal taky. Nakolik je to pravda se nevi, uz to nejak utichlo. Udajne se to melo vse odehravat v Indii a je to styl informace jedna pani povidala.
Mne se uz z tech fotek zdala ta sestra takova nejaka melancholicka. Kdovi, co v te rodine vsecko bylo. Vetsina lidi si myslela, ze za tim bylo vic, ze to nebyl nahly zkrat. To ale nemeni nic na mem nazoru, ze volani tohoto druhu neni vubec vtipne a navic - kazdy pacient ma narok na soukromi a tihle lide skutecne nakonec dostali informace o zdravotnim stavu nekoho jineho. I kdyz to bylo jen to ze dotycne je lip a usnula. Na tohle nema nikdo pravo se takto vyptavat, krome skutecne rodiny. Mozna v tom radiu netusili, ze je nakonec skutecne spoji, ale v momente, kdy se tak stalo a nekdo je vzal vazne, to meli proste stopnout. To je nazor z jakeho neustoupim nebot me uz vazne leze krkem ze dnes neexistuje soukromi, a kam se jsou nekteri lide schopni dostat, ackoli je o to nikdo nezadal. V pripade nekoho bohateho jako je Kate to lidem prijde jako velka prca. Ale stat se to jim tak budou sakramentsky nadavat. Tenhle dvoji metr mi taky vadi.
A je fakt rozdil, jestli nekdo nabizi kosu cloveku ktery se jmenuje Smrt, to snad jeste muzu vzit jako for, a je rozdil lezt jinym do soukromi. Nechapu lidi, kterym tohle prijde smesne.