Komentáře

Zpět na článek

Vánoční povídání o Těch-Co-Nepocházejí-Z-Opice

2 komentářů

tombi21
26. prosince 2012 • 00:03
Zvláštní článek. Prostě darwinismus a soudobý diskurs vědeckého establishmentu je onou "alfou a omegou." Jen s tou "leností ducha" to možná bude trochu jinak, než autor říká. Myslím, že by on sám měl na své "píli ducha" ještě zapracovat
sendyman
25. prosince 2012 • 18:11
Kreacionista nejsem, ani nevěřím v Boha, jak říkaj katolíci. Ale dalo by se i říct, že zároveň nejsem ani ateista.
Pastevec taky nejsem, tak co vlastně jsem? Mýmu rozoumku uniká, jak z ničeho mohlo vzniknout všechno. Big Bang, čili Velkej Třesk se tomu říká. A najednou tu máme široširej Vesmír, z ničeho nic, semtam obydlenej (nevěřím, že bychom v tý nekonečný dálavě byli výlučně sami. Akorát nemusej bejt postavený na vodě, uhlíku a tak, jak jsme "zvyklí". Třeba jsou bytosti na základě tekutýho dusíku, nebo čehokoliv jinýho a daleko chytřejší, než my. Víme to? Nevíme. Víme totiž prd, všechno jsou jen teorie a domněnky.) a my si myslíme, že zrovna my jsme sežrali Šalamounovo h.ovno.
Já bych byl, pane Nováku, ve svejch "soudech" opatrnější, protože žádnej DŮKAZ (ať tam, nebo tam) neexistuje. Se stejným "úpěchem" bych totiž mohl tvrdit, že tuhle planetu, ve stádiu vzniku života, navštívili mimozemšťani a nakopli jednu buňku na úkor jinejch. Blbost, že jo?
Ale zkuste mi ji vyvrátit.