Komentáře

Zpět na článek

Zaslouží si mrtvá britská sestra truchlení? Ne, spíš Darwinovu cenu

13 komentářů

torinese
12. prosince 2012 • 08:52
Jasně, ty vámi jmenované skandály byly něco jiného a měly by se řešit soudní žalobou. Nikoliv náhubkem občanům a médiím.
Co se té nahrávky týká, kvičení "královny" a afektované volání na následníka trůnu atd. bylo jasnou parodií i pro toho,kdo neumí anglicky ani slovo. Tahle chudinka navíc jen hovor přepojila, sebevraždit se tedy měla ta,která se "rozkecala". Nakonec na tom chudáci imigranti vyrejžují miliony a ještě se určitě stanou dalšími "celebritami".
Zajímavý je také postoj posluchačů a médií samotných. V prvním momentu se všichni velmi dobře bavili a náhle "prozřeli" a přišli s drsnými odsudky a trapným moralizováním. Působí to na mě hodně pokrytecky.
Minule mě slečna redaktorka svými žvásty rozpálila do běla,ale tentokrát se s jejím názorem ztotožňuju. Je snad jedinou,kdo to napsal na plnou hubu, což oceňuji.

Pooch, pořád nechápe zásadní rozdíl mezi vtipkováním v éteru a vynášením privátních informací z dekursu-tohle byl jasný pokus o fór a ani se redaktorům nedivím,že nedoufali v přepojení, protože jim to přišlo samotným absurdní.
Něco jiného by bylo infiltrovat navážno do chorobince a získat nelegálně nějaké závažné informace. Lze předpokládat,že asi žádná Britka by se kvůli Káče nezhroutila a neoběsila. Z čehož logicky vyvozuji, že kdyby Indové neznající evropský způsob života a mentalitu zůstali sedět doma na ***i, nic tragického by se neudálo...
pooch.ledog
12. prosince 2012 • 20:51
Vite co me fascinuje? Jak se vsichni navazite do Kate. Co, proboha, vam ta holka udelala tak strasnyho ze o ni porad mluvite s takovym despektem. Nejsem zadny jeji fanousek, ale z toho co je z ni na verejnosti videt se mi zda, ze je to v ramci moznosti prijemna a ne zrovna hloupa divka, ktera toho svyho prince ma asi opravdu rada a on ji. Ma s ni vztah jaky jeho otec s matkou nikdy nemeli. To ji opravdu musite porad tak shazovat? Nebo si dokonce myslite, ze ty davy kretenskych novinaru pred spitalem, kdyz se prolaklo ze je v jinaci ji delali radost, nebo ze ji je jedno co z toho vseho vzeslo? Doted mi byla celkem ukradena, ale ted uz mi ji vazne zacina byt lito. Za vsecko nakonec muze ona, ne?
Jsem asi nejak zaostala, ale fory typu nekam zavolam a udelam z nekoho blba mi proste smesne nejsou. Nemuzu si s tim pomoct.
Ta sestra byla asi zodpovedna az moc a nebo k tomu mela jeste dalsi trapeni o kterem nevime. Sebevrazdu neschvaluju ale nemam dost informaci abych ji jednoznacne dokazala odsoudit.
Manzelovi a dceram pry nerekla, co se ji stalo. To se dozvedeli az po jeji smrti. Indikuje mi to, ze mohla zpanikarit. Ten trapny skvar se vysilal zkonce dokola a vazne neni prijemny slyset porad sebe sama jak vas nekdo nachytal pri chybe. Mozna mela pocit, ze tim padem svou rodinu nejak podrazila a shodila a to se ji nedivim. Nemohla by totiz ani vystrcit nos z domu, vsude by na ni i jeji rodinu cihali bezohledni medialni lovci fotek a sra.cek, vyhrabali by o nich kdeco, proprali kdejake spinave pradlo, tak se to tu totiz dela a nedelejte si iluze, ze u toho media nekoho setri. Neustale by na ni nekdo ukazoval prstem ze to je ta trubka co nepoznala...atd. Ten tlak na psychiku mohl byt pri takove predstave obrovsky. Mozna si rekla, ze svou smrti nejak odvrati od sve rodiny posmech. V tomhle smeru mela asi pravdu. Uz to neni takovy for jak se zdalo. Ta pitoma Indka to pekne zkazila, ze ano. Uz to neni tak cool a bezva.
pooch.ledog
12. prosince 2012 • 21:10
A s temi Indy jste uplne vedle, to se na me nezlobte. Tahle sorta Indu je neco jineho nez zaostali obyvatele zapadleho venkova. Tihle lide pochazeji z uplne jinych rodin, mozna byste se divila jak moderne ziji, viz i to, ze si ta sestra sla za vlastni karierou a pres tyden zila v Londyne. Jedine, co je u nich mozna jeste trochu jine je silny smysl pro rodinu a rodinne vazby a jine pojimani hodnot jako je cest apod. Coz jsou pro nas casto prazdne pojmy, bohuzel. My jsme zvykli, ze podvod a svinstvo je v pohode. Nebo ze je to dokonce ospravedlnitelna prca.

Tihle lide obetovali nemalo aby dosahli slusneho vzdelani a dalsi tisice liber dali za to, aby se dostali do UK kde maji slusna zamestnani a plati dost velke dane. To nejsou vyzirky ktere sem jdou vyuzivat socialni system. Z techto lidi ma britsky stat zisk a ne zrovna maly. Za to, ze je tu nechaji dalsich par let totiz zase plati a jsou to tisice liber. Jakkoli jsem pro omezeni imigrace, neda se rict, ze musime zakazat vstup vsem, to bychom potom i my Cesi museli tak jedine sedet doma na zadku. Vzdyt my se taky potulujeme ruzne po svete ve snaze si polepsit.

Co by na jejim miste udelala nejaka Britka nevim, zato ale vim zcela urcite ze par se jich tu uz zasebevrazdilo kvuli kravinam jako pomluvy ohledne vzhledu na FB. Takova nejaka ''drama queen'', jak tomu nekdy rikaji, by na miste te Indky klidne mohla v tu noc sedet a udelat pak to same. Ze se te Indce hovor nezdal divny - a jak to, ze te druhe sestre, mistni, taky ne? Mozna, ze to bylo tim, ze v noci ponekud ochabuje pozornost. Nebo mely za sebou i diky tem novinarum na ulici blby den. Kdovi. Delam s lidma cely zivot a tudiz moc dobre vim, ze i velmi inteligentni a zkuseni lide udelaji nekdy naprosto nepochopitelny kiks, ktery pak ani oni sami nechapou.

Zatim jsem tu nepotkala demonstranci s plakaty Znicte moderatory. Takze kdo za ten medialni lynch muze, kdo porad prileva olej do ohne?
strassidlo
11. prosince 2012 • 22:14
- nějakou cenu pro nejdebilnější krafku žurnalistiky byste neměli? V redakci RX by už jich mělo na polici být nepočítaně, tak prosím, jednu či dvě dejte Lukešové, či jak se ta blběnka, co todle sepsala, jmenuje.
A stejnou cenu byste měli šupem poslat tý australský věpřový šeredě s bradavicí - Melince. Katku nemusím, ale jednou je to pacient a má právo na ochranu soukromí -to zaprvé a za druhé: ofrňovat rypák nad tím, že má někdo svědomí a nesrovná se s faktem, že přispěl k naprosto nepřijatelnému ubohému šťourání do soukromí jiné osoby je projev sociální debility - sice u pisálků, zvláště ženských, na RX dnes spíše norma, ale přece jen -naděje, že to tady zase bude jednou ke čtení stále žije.
A pipince Markétce přeji jedno -až se ocitne ve špitále, aby se bulvár řádně prošťoural celou její anamnézou a vytáhl i to, kdy se naposled léčila s kapavkou.
pooch.ledog
11. prosince 2012 • 09:56
dodat, ze ta nahle litujici dvojice tzv. moderatoru moc dobre vedela, co dela i kdyz samozrejme nemohli tusit ze to nekde vezme az tak tragicky. Tu sestru nechapu to vsak nic nemeni na to, ze mohli minimalne nekomu zpusobit trable a to slusny clovek schvalne nedela. A uz vubec ne jen tak pro zabavu. Volat nekam timhle zpusobem a zjistovat si citlive udaje skutecne neni normalni. Co me vsak na nich odpuzuje nejvic bylo to jejich nabubrele sebevedomi s jakym to vsude prezentovali, jaky majstrstyk se jim povedl a to, ze cela ta hnusota byla v eteru jeste i pote, co se vedelo ze si ta sestra sahla na zivot. To se moderatori jeste vesele lohnili jaci jsou pasaci. Teprve az se toho chytla media a rozmazala to, prisly slzy a litost a najednou jsou na hromade a je plac. Nikomu nic takoveho nepreji, ale aspon ted vidi jak dokazi media lidem nicit zivot. Tedy presne to, s cim zachazeli, co uplatnovali na jine. Jen at si to pekne vyzerou. Kdyby se nic nestalo a zadna sestra nezemrela, meli by z toho prcu jeste ted, jak pekne oblafli personal. Dva arogantni hajzlikove doplatili jen na to co sami delali jinym. Tohle totiz nebylo poprve co se jim neco takove povedlo, ta stanice uz v minulosti platila dokonce nejake pokuty za nevhodny obsah vysilani a podobne trapne legracky. Halt, s cim clovek zachazi, s tim taky schazi. Tihle dva jsou cleny party ktere neni nic svate, ted tedy muzou na vlastni kuzi pocitit jake to je, kdyz se treba stane nekde nejaka tragedie a blbecek od tisku strci mikrofon pred usta pozustalim s tou obvyklou debilni otazkou ''tak co na to rikate''....
torinese
11. prosince 2012 • 12:32
Jsem ten poslední,kdo by se těch hyen novinářských zastával. Ale tohle je fakt trochu přes čáru.
A hraje to nesmírně do karet politikům, to si neuvědomujete? Náš tupý ministr spravedlnosti už přišel s inovací - cenzurou internetu a rychlými soudy za "urážky" např. v diskusích.
Ať už USA, Čína, Rusko nebo EU-všem pol."elitám" vyhovuje držet své občany pěkně pod krkem a kontrolovat, o čem si píšou na netu. Už teď se skoro všude musíme přihlašovat, včetně Reflexu. Údajně je to pro naše "dobro"-chtějí nás ušetřit "vulgarit". Jenže to v praxi vypadá tak,že diskuse se stejně dál hemží sprosťačinkami a slušní inteligentní diskutéři odcházejí.

Po tomto přifouknutém "veleskandálu" se bude každý bát udělat nějaký vtip a zbyde nám maximálně sucharská "korektní " zábava. A to všechno jen kvůli jedné méně bystré imigrantské zdr.sestře, která nebyla sto rozpoznat parodovaný hlas britské panovnice.
Pooch, já jsem slyšela tu nahrávku-nikdo ,kromě lidí s IQ šumící trávy, na tenhle afektovaný hraný telefonát nemohl skočit!!! Tečka.
Tenhle hon na moderátory je ubohý a směšný. I infantilní vtip může povzbudit psychotika nebo labilního člověka k neuváženému jednání. Budeme tedy za vtipkování věšet nebo co?!
A co se těch tradic týká, má-li královna takový vliv, proč dovolila mít ve své stráži nějakého sikhu s hadrovou hlavou?! Není náhodou už taky zpitomělá pol.korektností?! Ta tedy Britům ve svaté válce proti islámu asi bude prd platná.
pooch.ledog
11. prosince 2012 • 22:14
Jenze to je prave to. Jsou to media kdo maji nejvetsi vinu na tom ze se jim ted politici snazi nasadit nahubek a vyuzivaji k tomu skandaly pri kterych se media pustila az za hranice vseho co si lze predstavit. Viz ta hnusota s News of the World kdy nevahali hacknout telefony a to v neposledni rade i ten, ktery patril unesene anglicke divce, kterou pozdeji nasli zneuzitou a brutalne zavrazdenou. Jsou to lidi z medii kteri vymysleji idiotske vtipy ktere kazdemu nesednou a po kterych se pak vola po necem, co by pred tim lidi ochranilo. Vina vsak neni jen na mediich, muzou za to i idioti kterym prijde vtipny tenhle druh zabavy. Ze nekdo udela z jinych lidi debily. Media tim jen prispivaji k tomu ze lidi jsou cim dal horsi. Ovsem veskerou zodpovednost za to odmitaji. Oni prece nemaji zadnou moralni povinnost vuci lidem. Zrovna tak delaji vic skody nez uzitku rozmazavanim vselijakych spatnych zprav, zkreslovanim informaci a vselijakym brakem kterym nas denne zavaluji. Proc to asi delaji? Jedine zisk, bez ohledu na to kolik poskodi lidi. A jeste to omlouvaji pravem verejnosti na informace. Ted se mozna dockame toho ze nas zase pekne skripnou, nebot cast lidstva uz toho medialniho silenstvi ma dost a vola po opatrenich, ktera by tu divocinu aspon trochu zkrotila. Muzeme jim vseci podekovat. Jedina cesta z toho ven je prestat se zajimat o drby celebrit, odmitat zpravy o nestestich, necumet na kazdy lidsky utrpeni a nesmat se debilum jako ti dva Astralane. Cehoz lidstvo schopno neni takze prijde nova totalita.

Kralovna tvar cepic ovlivnit nemuze. Uz ztratila kus svou moc. Je prece demokracie a v zajmu korektnosti to bude postupovat dal. Kralovna a jeji rodina v tom ma posledni slovo, bohuzel.

Jaka byla ta sestra nevim a tu nahravku jsem slysela taky. Zde je opravdu tezke poznat kdo vola, zije zde spousta ruznych narodu a najdete je pracovne uplne vsude. Me spise prekvapuje ze v pripade takoveho pacienta nemeli nastavena bezpecnostni opatreni i co se telefonu tyce.
torinese
11. prosince 2012 • 08:40
Už TGM velmi prozíravě zakázal šlechtě u nás používat tituly a Češi tedy na ty velkopanské manýry zdegenerované šlechty(viz "náš" senilní kníže) pohlížejí oprávněně svrchu.
Pro nás je britská královská rodinka gigantická pijavice, která vysává britský "lid",jemuž se v současnosti nedaří nikterak skvěle. Můžu vám říci,že mi leze na nervy,když mě denně zásobují i tzv.seriózní česká média(nikoliv jen bulvár)informacemi o tom, kolikrát včera zvracela "vaše" Káča. Bohatě mi stačí "naše" Pornella-ta už prorazila také i do "normálního" tisku.

Nečekejte od Čechů,že budou chápat britskou hysterii kolem Kate nebo kolem Diany(té požitkářky,co si uměla získat média a tvářit se přitom jako matka Tereza). My máme v krvi pohrdat "autoritami" a poučeni z historie cítit odpor ke kultům osobnosti(což pokládám za velmi pozitivní jev!).
Máte-li pocit,že tradice(servilita k britské šlechtě)nějak omezí vliv islámu, pak jste na velkém omylu.
Teoreticky by na něj měla mít vliv katolická církev, ovšem po servilním projevu Ratzingera k muslimům, jsem jejím sebezáhubným chováním spíš znechucena.
Chtít po redaktorech ,aby předvídali labilní osobnost na drátě je totéž,jako mít schopnost předvídat přistání meteoritu na dvorku. Ta paní se zachovala jako hlupačka,když si telefonát ani neověřila. Nebo si snad někdo myslí,že královna volá osobně na tel.ústřednu???
pooch.ledog
11. prosince 2012 • 09:47
To je prave to, ze od nas se veci v UK jevi uplne jinak. Ja si taky myslim, ze slechta a tituly jsou silny prezitek, nemam ale zajem to bourat, to jednoho dne stejne skonci samo. Britska kralovska rodina neni ani zdaleka takovou pijavici jak si u nas lidi mysli. Daleko vetsi pijavice existuji jinde.U nas se prakticky nedozvite co vsecko nekteri clenove kralovske rodiny delaji taky pro jine, na rozdil o jinych bohacu kterym je uplne jedno jestli vedle nich zdechne nekdo hlady. Na to, abych to tu popsala tu vsak neni misto. U nas je veskera zurnalistika tak omezena a stereotypni, ze se to neda ani popsat. Jakmile si jednou zvyknete na neco jineho, nedokazete uz tu nasi hruzu stravit a hlavne vidite, jake lzi vali do lidi a jak moc je tim ovlivnuji. A nezlobte se, jakkoli je mi slechta ukradena, bourani monarchie je skutecne jen dalsi krok k vitezstvi cizich hord nad nasi civilizaci a to vcetne toho krestanstvi. Ono uz se to de facto i deje. Viz veci jako ustupek v medvedi cepici u Buckinghamskeho palace. Dalsi vyjimky zcela jiste budou nasledovat. Az pomalu zanikne vsecko co jsme si tu vybudovali a stane se z toho vsivy hnojnik na kterem budou zit lide se zvyky z 6.stoleti.

Ta medialni histerie kolem smrti sestry je neskutecna. Do toho jeste musela prispet tahle reditelka zemekoule. Odsuzuje to, a zaroven to dela. Muj nazor je, ze ta sestra uz musela mit nejaky problemy a tohle byla mozna posledni kapka. Taky je vsak pravdou, ze Indove berou nektere veci jinak. Nechapu, jak tu mohla nechat deti, to ja bych dala prednost jim a tem dvema debilum z radia nakopala radne zadel. Zpusob bych si uz nasla. Jenze ja jsem asi jina povaha. Tu nahle litujici a slzici moderatorku nelituju ani trosku, jen at si ten pruser vyzere. Dobre vedeli, co delaji.Zjistovat si citlive udaje o jinych neni normalni. Lukaskove to tak vsak prijde. Tim o sobe rekla prakticky vse. Arogantni a necitliva. Pokud lidem tohle prijde jako dobra zabava, pak se nedivim, ze je svet v takovem stavu.
pooch.ledog
10. prosince 2012 • 23:39
Proboha lidi, o cem tu vseci mluvite? To uz jste uplne ztratili soudnost? Dokonce i Torinese se tu musi navest do kralovske rodiny. Tak zaprve, jeste ze tu tyhle tradice jsou, az je lidi kteri tim podobne jako vy opovrhuji znici, bude tu muslimstan jak vysity a pak uz s tim nic nenadelame. Za druhe at je to jak chce, Kate je konecne po dlouhe dobe v te rodine nekdo, kdo ma uroven a to, co dela, dela naprosto prirozene. Tuhle popularitu si kolem sebe jiste neprala. Jsou to prave novinarska prasata jako ti dva z toho radia, a zdejsi sl. Lukaskova, ktera delaji zbytecne afery, kdyz pronasleduji kdekoho v honbe za senzacemi, kterymi kompenzuji naprosty nedostatek talentu. Jinak by to co pisi nikdy neprodali neb jejich psani je proste ubohost. To oni vytvareji vselijake medialni smrste kdy do mrte rozeberou i veci po kterych je nam vsem tak akorat lejno. Myslite si, ze ta Kate, ktere je fakt spatne, stoji o to, aby ji tam vecne vartovali tzv. novinari a informovali nas o kdejakem jejim prdu? Ta neni jako jeji predchudkyne hloupa a manipulativni Diana. Mozna jsme se meli dozvedet, ze u Willa a Kate uz taky cekaji, ale to je asi tak vsecko. To pitoma media to stale tak rozviruji, stejne jako tu aferou se sestrou - ktera mimochodem ten hovor jen propojila takze v te chvili byla jen recepcni. Dva idioti z bezvyznamneho radia se chteli pobavit a vubec je nenapadlo, ze tyhle hovory muzou mit taky nasledky. Oni je totiz vzdycky maji, ale o to uz se lidi, co se temhle traparnam smeji nestaraji. Ten nas slavny Mrazek byl taky trapny az hruza. Nesnasim tenhle druh zabavy. Co je proboha tak vtipnyho na tom delat z nekoho blbce? Ovsem chapu ze mlada husa jako Lukaskova to muze povazovat za ohromne zabavne. Zajimalo by me, jak by se ji libilo kdyby nekdo hloupe vytocil nekoho z tech, na kterych ji zalezi. Nebo ji nezalezi na nikom? Podle me je totiz blba jako tago a timhle vypotkem to cele jen potvrdila. Mozna je odvazne drza a chytra, ale uroven teda nema.