Komentáře

Zpět na článek

Byl Franz skinhead? Ne, hlavy jsme si vyholili společně

3 komentářů

anna585
11. prosince 2012 • 13:46
JXD se zase ukázal….. On a Franz rozkádali skinheady zevnitř!..... Řekněte nám ještě tu o Jeníčkovi a Mařence, pane redaktore..…… A Bátora je podle vás a podobných investigativců starý fašoun a rasoun, co?..... Už jste se Bátorovi omluvil za ty demagogie, cílené manipulace a lži?
P.S.
O pár stránek dál má kancléř Hájek výborný článek. Mimo jiné například píše, že vytváření umělé reality je hlavním znakem současné novinářské praxe. Ano, je to tak……Jeho názory o médiích by se měly tesat!
torinese
7. prosince 2012 • 09:13
jak je v této věci JXD tolerantní k sobě a k Franzovi. Ovšem o Landovi píše neustále jako o "náckovi". Jeho zdůvodnění, proč vlezli společně ke skinům , mi přijde úsměvné. Asi jako tvrzení bolševiků,že vlezli do strany proto, aby ji reformovali.

Landu mám ráda(i když ta jeho poslední extempore pokládám za patologická), za fašouna jsem ho nikdy nepokládala a v runách a osmičkách nehledám žádný zvláštní odkaz jako naše senzacechtivá média.

Je očividné, že Reflex straní Franzovi, přestože se ten člověk neorientuje v základních politických a ekonomických pojmech. Jeho projev na ČT24 byl obzvláště tragický. Na rozdíl od ostatních kandidátů (vyjma prospěcháře Fischera a Dlouhého) je pro mne zcela nečitelný.
Je jisté, že ho většina občanů bude volit jako provokaci stávajících vládní garnitury(byl by pro ni něco jako rudý hadr pro býka), anebo "aby byla sranda" (to by byl můj případ,kdybych se této taškařice hodlala zúčastnit, což nemám v úmyslu).
Zjev pana Franze není rovněž podružnou záležitostí, mám poměrně bohatou fantazii, ale na to,abych si dokázala představit Šmoulu na Hradčanech, se mi představivosti nedostává.
sendyman
6. prosince 2012 • 18:04
To nic proti panu Franzovi, je to chytrej a vzdělanej člověk, a z toho kandidátskýho panoptika mně vychází kupodivu nejlíp.
Jenom nevím, kdy jste do tý Slávie chodili. Co pamatuju, tak dlouho před a i nějakou dobu po tzv. revoluci byla zavřená.
Jestli Vy nás tak trošku nehoupete...