Komentáře

Zpět na článek

Ztohoven, Viktor Paggio a demokracie

3 komentářů

sendyman
3. prosince 2012 • 20:00
nebyla tajná, byla porůznu k mání. Akorát, že Ztohoven je dali do kupy na jedno místo. No, já bych tam nevolal, ani nepsal SMS, ale na druhou stranu se těm lidem nedivím...
Frustrtace obyvatelstva týhle republiky je dost šílená a je proč.
cartouche66
3. prosince 2012 • 18:36
zases NIC nepochopil! Proč by měla někoho zajímat telefonní čísla nějakých recesistů?!? Komu a nač by je dávali? Kdo by o to stál a co by tím vyřešil jim něco napsat? Oni dali lidu čísla gaunerů kteří o sobě tvrdí že ho zastupují! A dali mu ho proto, aby on jim mohl říct, že ho NEzastuují, že jsou gauneři a zloději a budou viset! Tedy měli by, pokud by platila skutečná vůle lidu (Demokracie), která však neplatí, neb tu je tuhá diktatura zaplácaná falešnou maskou pseudosvobody - totiž větičkou "plkat můžeš co chceš" - slovy zločince Kalouska - "ale je ti to celkem *** platný" - dodáváme my. Takže nejde o žádnou "svobodnou diskusi", ale o další pokus doručit těm samozvaným zmetkům v parlamentvzkaz že si pro ně jednou přijdem a že se zdravou kůží z toho nevylezou! A střez se jim přisluhovat, mohl bys odvisnout vedle některýho z nich - to je nato ***!
pooch.ledog
3. prosince 2012 • 10:44
Muzete mi rict, jakou konkretni zodpovednost ti poslanci vlastne maji? No ne, ja jen ze treba po vsech tech zpackanych zakonech a projektech jaksi nevidim, ze by je nekdo k te zodpovednosti volal. Ci snad ze by museli dokonce platit za sva chybna rozhodnuti, ktere nasi republiku a tudiz nas vsecky stoji takove penize. Zatimco se nam predhazuje jak jsme neskromni. To byl vazne dobrej for, s tou zodpovednosti.

Ztohoven je takova docela zoufala particka. Jenze nekteri lide na to leti, protoze jsou proste radi za kazdyho ktery to tem ''nahore'' nanda. Treba i timhle srabackym zpusobem, ze zverejni jejich cisla. To je presne ten druh chovani jaky by vubec nemel existovat a ktery nezplodi nic konstruktivniho. Jestlize se nebudou dodrzovat alespon zakladni pravidla slusneho chovani dostaneme se jen dal do jeste hlubsi stoky. Nejaky reci o tom, ze vsak ti nahore si taky servitky neberou, neuznavam. Prave proto, kdyz si o nich myslim, ze jsou *** a nelibi se mi to, tak se tak prece nemuzu chovat taky. Tim klesam na jejich uroven a nemam jim co vycitat. Navic mi celkem opravnene muzou rict, ze se sprostaky se nebavi.

A predevsim - cislo, ktere je sama nedavam ke zverejneni je soukrome. Nic vic, nic min. Nikdo nema pravo ho nekde verejne vyvesovat. To uz soudruzi ze Ztohoven zacinaji pomahat komousum likvidovat zase soukromi a soukrome vlastnictvi? No vida, kde vsude se jejich pomocnici berou.