Komentáře

Zpět na článek

Když čtenář nepochopí vtip aneb méně je více

6 komentářů

gibogibo
2. prosince 2012 • 23:19
Tohle se mi stává docela často. Něco plácnu, myslím si jak jsem vtipnej, ostatní to nepochopí a myslí si že jsem úplnej ***.
torinese
2. prosince 2012 • 19:00
Anglicky nemluvím-fr. a it. To si děláte pooch srandu??? Tak to je tedy síla-a zrovna tradicionalistická Británie takhle blbne na kvadrát.
Co pak můžeme čekat v tom našem Kocourkově.
torinese
2. prosince 2012 • 14:17
že si jeden nemůže být jistý. Klidně bych tomu uvěřila.
pooch.ledog
2. prosince 2012 • 13:42
Obavam se, ze bych mozna taky mela problem si hned uvedomit ze to byl cele jen for. Nebot tech idiotskych narizeni - a zdaleka ne jen z EU - uz bylo za poslednich let tolik, ze v podstate je mozne vsecko. Navic kdyz zijete v UK. Tady se totiz skutecne veci pohly smerem o jakem se nam kdysi ani nesnilo. Proti tomu jsou kvoty zen jeste docela cajicek. Tak treba nahrazeni slov manzel manzelka zasadne jen slovem partner. To uz si nekde nektere mistni spravy prosadily. Neuzivaji v dokumentech takova slova. Aby to neurazelo homo mensinu. Nebo vychova v nekterych progresivnich skolach/skolkach kde se odbouravaji stereotypy jako ze holcicky maji rady panenky a chlapecci jsou spise na ty auticka. Ci-li v podstate propagace bezpohlavnosti az do doby, nez si pry dite samo vybere k cemu vlastne inklinuje vic. O tom, ze jaksi uz od narozeni to ma dano mj. tim, co se mu vyvinulo mezi nohama, tihle moderniste neuvazuji. To byste je urazil kdybyste jim to pripomenul. Oni prece vedi vic nez priroda. Tak bych mohla pokracovat donekonecna. Opravdu zacina byt dost tezke se vyznat v tom co je for a co neni.

Ale souhlasim s vami ze lidi dneska ty informace, ze kterych je vetsina totalni sunt a naprosto nedulezita, nasavaji jak zbesili a nedokazi je tridit. Premyslet nad nema. Uz delsi dobu si myslim, ze cely ten technicky pokrok z nich dela totalni blbce. Koneckoncu, jednoduchy test - vypnete jim proud a uvidite sam, jak to dopadne. Chvalabohu ze my jsme kdysi zazili vic skromnosti a taky veci jako trampovani za par kacek. Jeste porad vime jak prezit v nouzi, ale obavam se, ze vetsina tzv. civilizovaneho sveta by zdechla uz jen proto, ze by si nemohli cist komentare na FB nebo se nekam dostat jen s pomoci mapy...
torinese
2. prosince 2012 • 14:20
A co teprve "šaríja zóny" a zákazy psů, alkoholu a odhalených krásek v této oblasti,aby nepobuřovaly jemnocit muslimů. Tohle je teprve začátek. Četla jsem,jak jsou britští radni k muslimům servilní-prý dokonce někde odmítli vztyčit vánoční strom,páč je to prý "necitlivé" k jinověrcům. My si fakt ten islám zasloužíme.
pooch.ledog
2. prosince 2012 • 17:23
Tak na tohle tema bych tu mohla napsat roman. Bohuzel. Kdo v tom nezije nedokaze si predstavit jakych obludnych rozmeru uz to dosahlo.

Nejedna se vsak jen o muslimy. Ta zasr....politicka korektnost uz leze do vseho. Nevim, zda umite anglicky ale pro jistotu sem dam link:

http­://www­.dai­lyma­il.co­.uk/new­s/ar­ticle-2241656/Sikh-soldier-Jatinderpal-Singh-Bhullar-guard-Buckingham-Palace-bearskin.html

Jde o to, ze se nejaky Sikh dostal do straze pro Buckinghamsky palac a povolilo se mu misto te legendarni cepice z medvediny nosit turban. Po nekolik stoleti stare tradici bude mezi vsemi temi vojaky jeden, ktery bude mit na hlave cosi uplne jineho. Pritom jak je vidno z tech fotek, ten chlapek kdesi pri treninku nemel problem turban sundat a nasadit si helmu. Navic, jeho nabozenstvi turban nepredepisuje, to uzivaji jen proto aby si chranili ty nikdy nestrihany vlasy ale podminka to neni. Jak tam pise kdosi v komentarich, oni si tu ztratu zeme vazne zaslouzi protoze se sami ani nebrani a nechaji si od kazdyho diktovat. Nerada to rikam, ale zacina to byt zlomeny narod ktery v podstate nema co drzet pohromade. Vseci ti novodobi najezdnici se svymi naroky a pozadavky ho dokazali rozvratit. Nejaka narodni integrita v podstate konci. To ani jinak nejde, kdyz to uvazite, pokud kdejaka i sebemensi minorita chce vyjimky na kdeco a odmita respektovat vetsinu. Jestli se nestane zazrak tak je tu do dvaceti let muslimland a pak to teda teprve bude mit grady. Jenom nevim, koho budou vyzirat protoze v te dobe uz budeme vseci na urovni tech nejchudsich cinskych delniku. Jestli to vubec prezijeme.

Melo by to byt tak ze kdokoliv prijde zit do cizi zeme bude beze zbytku respektovat zpusob zivota a pravidla te zeme a to sve z domova si necha jen ciste pro sebe, za zavrene dvere sveho domu. S tim ale dneska u vsech tech obecne blaho konajicich kretenu nepochodite. A bohuzel jsou z celeho politickeho spektra.