Komentáře

Zpět na článek

Daniel Landa je velká osobnost, protože má vlastní názor! říká Lucie Bílá

5 komentářů

torinese
27. listopadu 2012 • 08:59
zjevně psychicky v nepořádku, ale není třeba z něho ještě dělat fašouna.
S tím trapným zkoumáním čísel a různých symbolů už jdět všichni někam.
Za lidi mluví činy-Landa od dob svého mladického angažmá v Orlíku nikdy jako fašista nebo rasista nevystupoval.To,že se vyjadřuje proti mult-kulti(speciálně proti iimigraci islamistů)je v pořádku-stejného mínění je bratru 90 procent občanů.

Lucie Bílá je ovšem nehorázná slepice,jež zřejmě taktéž trpí nějakým spasitelským komplexem. Pokládá se ,nevím proč, za mravní autoritu. Leze mi krkem, jak v jednom kuse někoho moralizuje, hystericky pláče nebo ostatním vnucuje svoje názory.
Kurňa, řekněte už jednou té pitomé hvězdičce, ať se věnuje čistě zpívání a nekecá o morálce,ani o politice. Nemá na to ani gebír,ani vzdělání.
A s Jiřinkou Jiráskovou ať už jde taky do pr....Když už jí musela darovat briliantový prsten,nemusela si k tomu snad zvát fotografy.Trapka!
pooch.ledog
26. listopadu 2012 • 17:10
je mi jasny, ze tu Landa ted bude strasit imervere. Kristovanoho, ze z te huby vubec neco vypustil.

Musim vsak rict, ze v zasade souhlasim s autorkou clanku. Ten primer s Hitlerem a Stalinem je mimo, nebot tihle jak znamo nebyli zrovna tim co by si clovek pral mi za sousedy. Ovsem jinak to vyjadrila vcelku dobre. Bila je trapna slepice jejiz nazor ma cenu lonskyho snehu. Taky nechapu jak muze byt tak oblibena...misto zpevu rev a zadny poradny hit uz roky...mimochodem na tech slavicich vypadala jako docela dobre zachovala sedesatnice. Nechapu kdo ji porad takhle skvele radi co se tyka vizaze. Za tolik penez a vypadat tak blbe....no ona to byla celkove ukazka nevkusu a trapnosti, co se tech slavnych selebrit tyce.

Pohled na ty komentare na xichtoknize, co tu jsou, mi bere zbytek veskerych iluzi o nasem narodu. To je teda sila. U nas halt sklidi potlesk kazde sproste deprimovane hovado, staci kdyz hodne hlasite a jazykem lidu rekne co si mysli o tom bordelu ve kterem zijeme. Zacinam si rikat, ze jsme vazne jako narod ztraceni...
torinese
27. listopadu 2012 • 09:06
A proč myslíte,že podpořila Landu?
No,protože to je populistka a spočítala si, že jednoduché lid(jichž je většina)chytne ten jeho výlev za srdce. Ona je přeci taky "srdcařka".
Taky si chce nejspíš přihřát v momentální oblibě "protikorupčního" Janečka, jemuž zase vyjádřil podporu Landa.
Ta má všechno dobře spočítané-jenž moc přehrává,švadlenka.
Zpočátku lezla úplně trapně do zadku Klausovi,když ovšem zjistila,že ztrácí podporu veřej­nosti,­nená­padně hodila zpátečku.
Občas se kouknu na Talentmánii(spíš ze zoufalství,protože program je příšerný)-náhodou jsem viděla ,jak proprdla staršího chudáka za to,že si dovoluje zpívat za peníze!!! v domově důchodců.Pes by od něho kůrku nevzal-znectila ho ,coby odporný odpad, chytala se teatrálně za srdce atd.Slávik,ten blb,se hned přidal. A nikdo té náně nedokázal říct,že se jí to káže za ty prachy ,co si sama vysedí jen v té porotě. To, že se i ostatní musí něčím živit,jí zjevně nezajímá.
Naposled zase vnucovala jednomu z adeptů na výhru,aby se rozdělil s ostatními.No, krá.. na druhou. A posra.. mu to tedy moc pěkně.
pooch.ledog
27. listopadu 2012 • 09:34
Teda to je ale blbka! No to teda ziram. Vzdycky jsem vedela ze je to strevo, ale pripadala mi v podstate neskodna. To me tedy nenapadlo ze by byla schopna az takovych veci. Taky zjevne nezna pravidla spolecenskeho chovani. Jinak by tomu svemu spratkovi rekla, ze v mistnosti se nesedi s cepici na hlave a ze na takove candrbaly se nechodi v riflich.
Opravdu nechapu proc je ta nana tak popularni. Lidi nemaji rozum, jinak si to neumim vysvetlit. Kecy stran penez od lidi, co jsou tezce za vodou, to fakt miluju. Takovyho blba by patrilo poslat do normalniho sveta, bez zajisteni a kamosu a makej. Ukaz mi jak se protluces, chytroline.
torinese
27. listopadu 2012 • 15:41
Neznám nikoho,kdo by na toho jejího zpovykaného fagana nebyl alergický.Procpe ho všude,kde to jen jde.Zaplatila mu i anglickou školu(vidíte jak se hodí občas hodit okem do bulváru ),ale prý je blbý jako putštok.Nejspíš po ní,fotr je docela inteligentní chlap.
Dokonce mu ještě shání holky-to bude oidipáček jako vyšitý.
Já už ty její kecy o "lidičkách a srdíčkách" nějak nemůžu.
Rozumní lidé z téhle branže své děti do toho uměleckého polosvěta netahají.