Komentáře

Zpět na článek

Žito 44, Ječmínek 48 aneb Neodsuzujte Landu!

8 komentářů

matooss
26. listopadu 2012 • 19:00
ZDRAVÍM J.X.DOLEZAL A OSTATNI PODOBNI REJPALOVE AT SE ZDRZI KOMENTARU.JE TAK SNADNE KRYTIZOVAT NEKOHO KDO SE SNAZI NECO DELAT PRO TO ABY BYLO LEPE.CO DOKAZALI ONI?NAPSAT NAKY UBOHY CLANEK KTERY PREKROUTIL PRAVDU.LANDA ALIAS ZITO 44 REKL CO SI MYSLI ATD.. KOMU SE TO NELIBI AT SI TO NEPOUSTI NEBO TO NECTE.OSOBNE ZA ZITEM 44 STOJIM A FANDIM MU !!!
pooch.ledog
27. listopadu 2012 • 09:37
Hlas lidu, hlas bozi.
Bezvadna ukazka tech kteri Landovi fandi. Dik. Nesvedla bych to lip vysvetlit, co je to za material.
torinese
26. listopadu 2012 • 17:10
Maličko se nám rozkládá stát,ale nahoře se krade furt pryč.
Kalousek pravil,že "kradou a ani poledne nedrží"-měl na mysli,že kradou všichni kolem něho.
Víte,že se lidem vůbec nedivím,že volí bolševiky?
Jak si má tenhle bordel chudý, jednodušší člověk vysvětlit.
torinese
26. listopadu 2012 • 12:57
a vidím,že JXD nemá příliš bystré čtenáře.Ono jim totiž stačí,když jakýkoliv pomatenec ze sebe někde vyblekotá cosi o zlodějích "nahoře",někomu přičmárá tykadla nebo si vystřelí na Klause a hned ho pokládají za lidového hrdinu.
pooch.ledog
26. listopadu 2012 • 13:41
No ja jsem v soku! Landu uz davno neposloucham a to jeho fasounstvi je mozna taky diskutabilni. To me ale nepali a je mi to sumafuk.

Ovsem to, co tam predvedl, to se ani neda pojmenovat slovy. Tohle se stat na nejake podobne prestizni akci v UK tak je z toho enormni skandal. Umelec ma pravo byt prasteny ale tohle je vazne neco uplne jinyho. Ten chlap se pomatl. Mozna z te svoji nemecke Hildy, ta taky ocividne nema vsech pet pohromade jak uz parkrat dokazala. Libi se mi jak Landa rika, ze se ted obetuje a bude nasazovat zivot v tech nebezpecnych soutezich. Tak to teda ani nemusel. Rozhodne ne za mne. Sasek. Na jedne strane dela srackoidni muzikaly a na druhe nadava na komerci a podobny veci. Nejak mi to cely nedava smysl. Chce Cechy Cechum ale beztak mu taky nevadi ze se plno veci vyrabi nekde ve 3. svete a beztak je pouziva. Kde napr. bylo vyrobeno to obleceni co mel na sobe? Kolikrat on sam zamestnal nacerno treba Ukrajince? Treba pomocny prace, to existuje dokonce i v divadlech. Nebo ze by byl tak bilej?

Co rict k lidem na FB - presne to co vy. Tam se nejlip vidi ten hlas lidu. Nikoli toho ktery se vazne zamysli nad vecma ale pouze toho ktery umi na vsecko jen nadavat. To je uroven. Presne tem muze vulgarni pako jako Landa pasovat.
torinese
26. listopadu 2012 • 15:04
Landa je fakt zvláštní případ.Vyčítají mu,že dělá PIÁR Janečkovi,ale on takhle neuvažuje. Je trochu povrchní, rychle se pro něco nadchne a jeho nadšení zase stejně rychle opadne.Stříleli si z něho už kvůli tomu jeho "řádu"-něco na způsob templářů. Vždycky jsem si myslela,že je jenom idealista,ale za tím jeho spasitelským komplexem může být opravdu i něco vážnějšího.
Mně nevadí nějaké to sprosté slovo,ale na tom jevišti stál se slepicí šílenec.Kdyby v té chvíli začal do těch zpěváčků střílet kalašnikovem,tak by mě to snad ani nepřekvapilo.
To koukáte, poochová, co tady máme za "vzrůšo",co? Každý den nějaká ostudička.
To by se v nudném UK nemohlo stát.
pooch.ledog
26. listopadu 2012 • 17:03
A tak tady se zas dejou jiny veci. Jen maji mozna na pohled trosku lepsi fazonu

Ovsem pod povrchem je to taky pekny hnus. Treba pripad Savile, ktery ted hybe kdecim, nebo nahrady panu poslancu vyplacene nepravem. To je porad neco. Mne spise prijde ze tady se delaji svinarny tak vic uhlazene na povrchu.A jeste tu prece jen lidi dost veci nezkousknou.

Ale skutecne musim uznat, ze u nas je teda rusno uz az moc. Mam pocit ze se cely ten stat totalne rozpada. Odsud to tak totiz vypada. Jak kdybychom vubec nevedeli jak se chovat a cim byt. Nejsem optimista. Nevidim to u nas ruzove. Nejsou osobnosti ktere by mely nejaky skutecny moralni kredit a bez tech to pujde tezko. Ty ostatne chybi dneska vsude. Vladne jenom bohapusty mamon za kazdou cenu. To se casem musi nejak negativne projevit.
torinese
26. listopadu 2012 • 12:52
Mám Landu ráda(nepokládala jsem ho nikdy za žádného "fašouna",nýbrž velkého idelistu),ale jeho nemístný projev mě zděsil. Diagnostikovala jsem ho úplně stejně-jako těžkého psychotika.
Landa je viditelně fyzicky servaný,obličej bez jakékoliv mimiky, ve zjevné depresi. Dost se divím,že ho vůbec nechali vylézt na jeviště. Mimoto v rozhovoru pro iDnes mluví o "dvou boulích" v krku,které si odmítá dát vyříznout,přestože prý mluví jako "podříznuté podsvinče". Něco se s ním děje,možná je za tím i vážná fyzická nemoc.