Komentáře

Zpět na článek

Děsivý průzkum: Více než polovině mladých nevadí úspěch komunistů ve volbách

3 komentářů

cartouche66
9. prosince 2012 • 11:55
co prt ví a spoustu toho slyšela nebo četla. A ani ne moc pozorně, protože brt si do klávesnice zrovna socialistku Horákovou mi nepřjde o té slečny znalecké a historicky oprávněné. A kdo y na ní měl hlavně pamatovat a na ideály za který bojovalal, je současná vláda, která tak ovšem nečiní a tím sama nahrává volení komunistů. Co s tím maj ale společnýho voliči: Slečna je zas chytrá jak rádio, nebo jiná média masové manipulace, že? Povídali to v telce, na čétéčku, nebo psali v MF Dnes. Už ty blbý vyjádření mimo život jako "všecko bylo špatně" - NIKDY není VŠECHNO špatně! Ani v tady tom současným marasmu! Třeba to že socani nevyhráli volby zamená že se nevalorizujou důchody a to je svinstvo. Ale zas kdyby je vyhráli, tak bysme už přijímali Euro a tím by si pohoršili všici a ještě víc! Dneska bysme "zachraňovali" Řecko a Španělsko, zítra Itálii a Portugalsko a pozítří třeba Francii s Velkou Británií a koho a koho potom? Přitom mě mim jiné napadá - a kdo z těchto zemí udělal či dělá "ožralou trosku", abych užil slova autorky? Tam žádní komunisti nevládli. A do kytek pudou i tak jako tak. To je jednoduchý - na "trh" musej bejt dva - ten co prodává a ten co kupuje, tedy nabízející a ten co na nabídku reaguje. Ale když nemá sám co nabídnout a těch bude stále víc, tak je celá slavná "nabídka" na ***, že? To je daný rozvojem vědy a techniky, ta zbavuje lidi dřiny, ale i zdrojů příjmů, že? Uměle vytvořená místa úředníků či obsluhy všech možných i nemožných pseudoslužeb a přehazování jedné a té samé pseudohodnoty (jako třeba výměny pojišťoven) tam a zpět to neřeší. Prostě produkce masových potřeb musí být veřejná, jináč to samo zkrachuje a ti "vlastníci" to jako neefektivní zabalí, že?
placirkabodlo
21. listopadu 2012 • 10:11
a ty zemku, drz radeji chrocht. moc moc ho drz, nebo i s tim chybejicim mozkem pujdes *** pro uran, hnupe. ze mi dement/ka dela na ceste peklo ma neco spolecneho s vladou?, nebo za tveho bratra bolsevika nebyli drogy? *** ani vozickari co, ty tuponi upsany demmenci. *** se mi ulevilo
torinese
21. listopadu 2012 • 08:50
Ono s tím víkendovým výletem do Benátek se to má všelijak. Většina lidí si může dovolit maximálně zajet do Benátek nad Jizerou-běžné rodiny jsou na konci měsíce v mínusu a musí se zadlužovat,aby měly na běžné výdaje.
Nikdy bych nevolila komunisty,ale za jejich raketový vzestup(přitom ještě nedávno vypadali na exitus) může jen a pouze tahle odporná,amorální a zločinecká vláda. Vlila jim novou krev do žil. A jak je vidět, vůbec se nepoučila,takže zažije pořádný masakr ještě u parlamentních voleb.
Studentíci v Českých Budějovicích budí maximálně úsměv-kolik z nich(plnoletých) bylo volit? Kolik chodí volit těch nyní pohoršených spořádaných občanů? Já vynechávám výhradně jenom volby do senátu,protože je to pro mne zbytečně luxusní krmeleček pro odložené politiky.