Komentáře

Zpět na článek

Go, Karolíno, Go!

10 komentářů

torinese
20. listopadu 2012 • 13:09
http­://fre­eglo­be.par­lamen­tnilis­ty.cz­/Arti­cles/1­756-fuj-pomluvy-a-drby-o-karoline-peake-anonym-probira-jeji-napojeni-na-goldman-sachs.aspx


Tady máte odkaz na starého Peaka!
pooch.ledog
20. listopadu 2012 • 18:14
Taky zdravim a dik ale neni v tom odkazu neco spatne? Porad mi to pise ze se to neda najit. To bych si docela rada precetla.
pooch.ledog
20. listopadu 2012 • 18:16
Jo tak moment, chyba byla v Mozille. Explorer si s tim poradil. Nejak ta Mozilla v posledni dobe nektery veci nechce precist....
torinese
19. listopadu 2012 • 18:33
Vidím ji úplně stejně-takhle ženská jde přes mrtvoly po kariéře a je horší,nežli většina těch mužských troubů ve sněmovně. A to je co říct! O jejím manžílkovi toho asi dost nevíte,to je druhý vychcán.Sem přišel s Goldman Sachs a pak náhle začal bohatnout. A když rozkryjete jejich povedené rodinné vztahy-sestřička je Monika Pajerová,velká pravdaláskařská aktivistka(její nevlastní fotr je Dientsbier), tetička Biomasa Jau Jau-Jacques a neteř Ema Smetana v TV. Mají to pěkně rozparcelované, všechny si vzaly cizince.Asi nejdou po chudých Češích. Ale tuhle svini bych fakt ráda viděla vyválenou v dehtu a peří.Irituje mě,jako málokdo druhý.
O Klasnové si taky myslím,že je naivnější a slušnější, nežli ta sprostá mrcha Kočí a Peak. Nevím,jestli má stále iluze i o svém manželovi,ale každopádně rezignovala na post místopředsedkyně sněmovny a to u nás nebývá zvykem.
pooch.ledog
19. listopadu 2012 • 20:42
Tak to teda ziram. O tech rodinnych vztazich jsem nemela potuchy, akorat ta Pajerova se mi ted jaksi vybavuje. Ale nebyl ten Dienstbier jeji tchan? To je teda pekne povedena squadra zenskych. Jedna lepsi nez druha, vsechny stejne svihle a dulezite. To je prave ta smula, ze kdyz uz u nas dela zenska politiku, tak je to vesmes takova vyscana svine a nebo blba jako tago tak jako ta Topolankova konkubina.

Kdo je Ema Smetana to nevim. Zase jedna co chce vybocovat uz jen tim, ze si neprechyli prijmeni? Smesne. Koci je proste to, cim jim nazyva vetsina naroda. Mazana vulgarni ***, uz od pohledu. Vazne me stve ze takove strevo ma takovy plat a postaveni. Ze statniho.

Jo jo, Goldman Sachs. To je vazne moc chytra firma O te by nam leckde mohli vypravet, ze ano. Jak seriozne pracuji
torinese
20. listopadu 2012 • 13:04
Na internetu je o té jejich famílii hafo informací. Pajerová bude o maličko mladší,nežli já/s Mejstříkem to byla o převratu největší studentská "revo­luci­onář­ka")­.Dien­tsbi­er byl její nevlastní fotr-z logiky věci vyplývá, že to musel být ten starý,co je po smrti(šedá lebka).Biomasa je z rodiny-možná jsem jenom spletla ty vztahy -teta,neteř... Ta Ema Smetana žila někde v Rakousku(snad je z emigrantské rodiny),ale už má teplý flek v televizi.Jo,tyhle holky se umějí postarat.
Jestli najdu něco o Charlesu Peak, tak vám to sem zkopíruju-mně to přišlo stokrát e-mailem.
Zdravím.
anna585
21. listopadu 2012 • 15:41
Že jsou Peake-Kvačková, MacDonagh-Pajerová a Jaques-Pajerová vychcánkové, s tím souhlasím. Nějak mi ale nesedí, že by byla Kvačková v nějakým rodinným vztahu se sestrami Pajerovými. Ema Smetana je dcera MacDonagh-Pajerové, s tou měl přeci Reflex velký PR rozhovor, docela nedávno…… Vyválenou v dehtu a peří bych Kvačkovou taky ráda viděla a nejen ji. Našlo by se mezi politiky a novináři osob víc.
pooch.ledog
19. listopadu 2012 • 15:07
nebo ma Peake pod nosem skutecne naznak kniru? Nechci byt vulgarni ale to by k ni az neskutecne sedelo. Prijde mi jako chladna vypocitava domina. Ta se vrhnout do tohoto odvetvi, tak nadela za kratko majlant. Presne ten typ na ktery urciti muzi leti jako moucha na lep. Metoda, kterou prosazovala vuci tomu panakovi za ODS je presne to, co bych u ni cekala. Ta pujde i pres mrtvoly. Se nedivim, ze ji ten jeji cizokrajny manzel (kdysi pry o tolik lepsi nez cesti muzi) nakonec radsi zahnul kramle. Tohle by chtel mit doma leda nejaky ten submisivni chudak.

Tentokrat s clankem naprosto souhlasim. Vyborne sepsane. Nechapu jak muze nejaky pozustatek te obskurni Bartovi particky sedet v parlamentu. Jak moc to vypovida i o jinych clenech te divne instituce.
anna585
19. listopadu 2012 • 10:31
Z celé té partičky současných a bývalých Véčkařů je Klasnová asi jediná, která je slušná.
Možná se mýlím, partičku moc nesleduji .....
pooch.ledog
19. listopadu 2012 • 15:10
Klasnova???
Neberu vam vas nazor, taky to moc nesleduji, ale konkretne Klasnova mi odjakziva prisla jako naprosto prazdna nadoba bez nejakych skutecnych vlastnich nazoru. Takova umela barbiena, nezajimava i jako zenska, s tou vecnou patkou a nijakymi vlasy stazenymi dozadu, spulici rtiky a tvarici se dulezite ackoli nema o vecech ani paru. Ta na vsecko vzdycky jen prizvukovala. Mozna kdysi holka co se dobre ucila, vystudovala a ted zije vicemene sporadane. Tot asi tak vse. Mozna proto se jevi slusnejsi. Prakticky nikdy se totiz nejak osobite neprojevuje.