Komentáře

Zpět na článek

Všichni se, jak se zdá, zbláznili

4 komentářů

torinese
17. listopadu 2012 • 08:44
Přečtěte si schválně přepis toho rozhovoru v iDnes nebo někde jinde.
Doležal ho tady fikaně neuvádí. Taky mi už Tatíček leze na nervy,ale v případě,že by mi bylo od první položené otázky jasné,že ze mně chce novinář udělat blba za každou cenu,taky odejdu.Nakonec-proč by se měl bavit s ***m,jenž mu klade otázky typu: Nemyslíte,že národní státy patří do 19.století? A nešlo o žádnou tiskovku.
Zajímalo by mě,jestli by se na totéž dovolil ten Rakušáček zeptat Britů,Skotů nebo Irů. A v Maďarsku by si přímo koledoval o přesdržku.
Klaus jenom ve vší slušnosti ukončil rozhovor s ***m!
A Doležal má sudeťátské kořeny,takže musíte za všemi jeho články hledat cizí zájmy(shodují se i se zájmy majitelů listů).
cartouche66
17. listopadu 2012 • 08:15
a máš tu odvahu takto popisovat národ? Voláš po "záchraně" tyranů a věznitelů a opětovném spoutání lidu který se osvobodí? Pak měj tedy na paměti konec jaký takové čeká! Mysli na gilotinu, možná se s jejím ostřím tvé z také z bídy mnohých zbytnělé tučné krčisko hooodně zblízka seznámí ...
torinese
16. listopadu 2012 • 08:23
vy tak okatě kopete za Kalouska a knížetepána, až je to trapné. Tak to radši skousnu toho Klause-v otázce sudeťáků(na ty jste vysazený)má naprostou pravdu a s těmi zelenými ekoteroristy taky. Nevidím důvod,proč bychom měli zrovna Rakušákům lézt do zadku-chovají se k nám jako ***.Je obecně známo,kdo tady financoval ty naše pomatené Zelené,když se přivazovali řetězy k Temelínu.
pooch.ledog
16. listopadu 2012 • 21:09
Presne. Jak znamo, ja Klause nemusim ale nechapu, proc by nemohl zarejt do zelenejch ekoteroristu. Delaji vic skody nez uzitku. Pokud se mi zda, ze je neco spatne, tak mam plne pravo to rict nahlas. Druha strana ho ma taky (a v pripade vselijakych eko a alternativcu toho vyuzivaji v plne mire). Pokud tedy dodrzim jista pravidla slusnosti. Na to, jestli se nejaky zeleny eko magor rakouskyho puvodu, ktery se v ekologii vyziva hlavne proto ze se ma tak dobre ze nevi co by jeste roupama delal, tak na to teda zvysoka kaslu. Oni do nas rejou taky, tak co.

Jak muze nekdo chtit knizete pana prosadit jeste do prezidentske funkce je nad moje chapani. I kdyby ten chlap byl nevim jak skvely, vzdyt je na nem jasne videt ze uz toho ma vseho plny kecky. To tam vazne musime mit dedky nad hrobem? Nehlede k tomu, ze ja si na nej pamatuji jisty veci z minulosti ktery o nem moc dobre nevypovidaji, takze me nejak nebere jeho uctivani.