Komentáře

Zpět na článek

Konec je blízko

1 komentářů

pooch.ledog
18. listopadu 2012 • 10:54
Reflex, s tim zpusobem zvedani nakladu pod taktovkou lidi ridicich predtim bulvar? Presne to totiz sedi. Ovsem RX ma stesti. V te nasi louzi plne ospalych kapriku muzete s touhle technikou prezit a dokonce si jeste zvysit odbyt. Lidi prece kvalitni zpravodajstvi nechteji, chteji vedet, co dela Ivanka Gottova a Ornella jakasi plus prvoplanove si zanadavat na politiky. Tudiz vam staci kazdy tyden vyrobit na obalku casopisu karikovane foto nejakeho toho pantaty z politiky, na coz staci fotka sebrana buhvikde a photoshop, klidne i ten uplne zakladni, jednoduchy, stazeny zadara ze Slunecnice. Sem tam to prohodit nahotinama a je vymalovano. Penizky se jen sypou a sefredaktor si mne ruce. Na lid, ktery od RX ocekava vic je treba se tak akorat....

Zacinam pocitat vase clanky ve kterych by se neobjevila zminka o Instagramu. Ale pocitam, ze to se v nejblizsi dobe nestane. Nez vam tohle dalsi naprosto zbytecny skladiste naprosto zbytecny fotek nahradi dalsi hracka.

Taky si ponekud protirecite. Tvrdite, ze seriozni a papirove noviny nezabiji internet. Pricemz vyzdvihujete jeho moznosti. Ktere skutecne existuji, taky diky lidem jako vy kteri maji potrebu vsecko ''sdilet'' online. Na co by si pak nekdo kupoval jeste potisteny papir, pri jehoz cteni neco sdili jen sam se sebou? Navic se v tom nic nehybe (leda by to byl tisk z Harryho Pottera). Lidi uz si tak zvykli na to, ze jim do oci blikaji kraviny jako reklama ze nemaji chut vzit do ruk tiskovinu ktera je tak nudne nehybna a nemeni tvar kazdych par minut.

Vy jste v mnoha vecech uplne vedle pane Cermak. Mel byste zase z te Instagramove vysky sletnout na zem. Zacinate mi pripominat male decko ktere se nemuze nasytit hracek.