Komentáře

Zpět na článek

Začíná rudá sklizeň sametové revoluce

3 komentářů

torinese
24. října 2012 • 08:42
Souhlasím až na to věšení-tím,že jich pár exemplárně po těch lucernách nerozvěšeli, rychle jim otrnulo a už zase vystrkují rohy. Venezuelou jsem marně argumentovala troubům,kteří na blogu tlachali cosi o tom,že za komunisty nestojí Rusko a není tedy nebezpečný.Naivové hloupí. Chávez přes znárodnil i zahraniční firmy(včetně rafinerií). Prý nás ochrání EU-tak to je nejlepší vtip,jaký jsem slyšela. EU má co dělat sama se sebou a i kdyby neměla,tak stejně nezasáhne jako v 68.roce.Češi jsou opravdu blbý a nepoučitelný národ.
pooch.ledog
23. října 2012 • 11:37
ta jedina utecha ve vsem tom marasmu, ze totiz komanci proste nemuzou uspet. Mozna s nimi bude spokojena ta cast naroda ktera fakt chce mit vsecko presne nalajnovane a nevadi ji, ze ji za zady stoji cetnik ktery vsecko hlida. Ba prave naopak, dava ji to pocit bezpeci protoze o vlastni svobodu nestoji. Takovi ale nejsou dneska vseci, i kdyz se to tak mozna na prvni pohled nezda. Tem pak pomahej panbuh. Jestli se jim tezko zije uz ted, tak bude jeste hur. Az soudruzi zacnou dal zvysovat dane a brat vsude kde jeste neco zbylo, aby mohli ukazat jaci jsou lidumilove. A zase zacnou ti nejvic schopni lide od nas utikat. Kladu si vsak otazku kam. Protoze ono uz dnes v podstate neni kam emigrovat.

Muj odhad je, ze se to bude cely jen tak placat od niceho k nicemu, pricemz blbe se nakonec budeme mit vsichni. Krome tech, co se na vsecko vykaslou a postaraji se o sebe nejak sami. Necekejme na zazraky, neni, kdo by je udelal. (A ten nahore nas ma vsecky v pazi, coz se mu ani nedivim ).
torinese
24. října 2012 • 08:43
Tak ,tak. Není kam emigrovat...