Komentáře

Zpět na článek

Marek Dalík prý chtěl uletět v letadle banky J&T. Hlavně ale nebyl žádný lobbista

1 komentářů

tokoho
10. října 2012 • 23:49
Vážně? Prý chtěl uletět? A v letadle J&T? Chápu - fakt, že si zakoupil letenku u jedné z deseti aerolinek provozující privátní jet, by asi nebyl dostatečně atraktivní. A asi by se to nedalo tak krásně propojit.

Bohužel se Reflex v poslední době začal čím dál tím více přibližovat některým jiným titulům ze stáje stejného vydavatelství, čemuž se v minulosti velmi úspěšně vyhýbal. A upřímně - dávám to za vinu autorovi článku. Kromě opojení svými informacemi ze zákulisí politiky - které vždy doprovodí nějakou zmínkou o alkoholu (snad v každém článku je nějaká polobulvární neověřitelná a nezřídka podpásová informace o chlastání toho či onoho politika nebo aspoň o podnapilých demonstrantech a podobně), ještě navíc sklouzává k více či méně osobním útokům (stačí se zaměřit na jakoby mimochodem utrousené charakteristiky různých osob) a k výše zmíněné bulvární praktice - rádoby bombastickým a atraktivním nadpisům.
Tím se reflex.cz limitně blíží kupříkladu novinkám.cz nebo i čistým bulvárům a tabloidům.

Jako dlouholetý čtenář Reflexu tímto chci vyjádřit nelibost nad novým kursem redakce, nebo snad jen rozvolněním disciplíny a odchýlením některých redaktorů od původní linie.