Komentáře

Zpět na článek

Co by na to řekl Havel

5 komentářů

sendyman
9. října 2012 • 06:32
Ale nešť. Přesto jsem spíš Havlovec, než Klausovec. Rád bych, aby láska a pravda vítězila...
Ale skutečnost je jiná. A to bude nejspíš můj problém, že ano.
pooch.ledog
6. října 2012 • 17:44
ukazka cloveka ktery ke svemu zivotu potrebuje nejakou modlu. No to je vazne strasna skoda ze uz tady Havel neni a nemuze komentovat veci. A co by se jako zmenilo? Chleba by byl levnejsi, prace vic, lidi by si zacali sami sebe vic vazit a zmizel by zlocin....nebo co jeste lepsiho by to prineslo, kdyby Havel zase pomektal o stavu sveta, tim koktavym zpusobem jemu vlastnim?

Dalsi zaslepenec ktery z Havla vidi jen to co videt chce a neskutecne precenuje jeho vyznam. Proboha, proc? Vzdycky jsem si myslela, ze skutecne dospely clovek nepotrebuje berlicku v podobe idolu ke kteremu bude vzhlizet. Vy jste zrejme jeste nedospel, jak to tak vypada.

Nejvetsi tragedii lidstva je, ze casto buh sud proc vidi hrdiny v nespravnych lidech ale neda si to vzit, protoze (alespon nekteri) halt nekoho adorovat musi. Jinak by asi meli pocit ze jejich zivot neni dostatecne naplnen.

Sileny blabol tenhle clanek. A to prejmenovani letiste je pekna svinarna. Vetsina naroda si to neprala ale Havlovi vlezdozadeliste to proste ignorovali. Takhle si pravdalaskari predstavuji demokracii? No fuj. Tim jen potvrzuji, ze stejne jako jejich modla nemaji ani paru co to vlastne je.
torinese
6. října 2012 • 09:48
Jak jsem mohla udělat takovou školáckou chybu! Ten už čeká dole na Klause a na Kalouska.
torinese
5. října 2012 • 21:17
i tady ...Jděte už s tím Havlem někam!Fakt nemám jiné starosti. Ten starý ješita se nahoře třese blahem, že je po něm pojmenované jediné větší letiště u nás. Pro značnou část nás normálních to ale bude dycinky Ruzyň. I kdybyste se, itnouši a pravdolásky, na hlavy stavěli.
vonrammstein
6. října 2012 • 00:39
Ten se třese dole. A rozhodně to není blahem.