Komentáře

Zpět na článek

Intelektuálové trpí klausofobií. Čím je Klaus provokuje?

1 komentářů

torinese
3. října 2012 • 08:43
taky nepovažuju, na druhou stranu chápu, že mají zejména "pravicoví" politici staženou ***. Tatíček z toho mohl vybruslit jako velkorysý frajer, kdyby mávl rukou a řešilo se to jako přestupek a ještě z toho populisticky vytěžit maximum Takhle proti sobě jen hloupě poštval novináře. Pokud s Klausem v něčem souhlasím, tak zejména v jeho pohledu na EU , pokud v něčem vidím jeho silné negativum- je to jeho benevolentní(a to užívám eufemismu)postoj ke korupci. Klaus je dnes za zenitem, ať se vám to líbí nebo ne.Stal se z něho protivný ukňouraný ješitný dědek, který se po "atentátu" špuntovkou ještě chlubí "vysokým prahem bolesti". Když kocourkov, tak koucourkovský "atentát".
Ale jedna věc mě nesmírně potěšila, jak to Jakl/nebo Hájek?/ vytmavil v Udalostech Šiklové. Baba na chvíli(což jsem spatřila poprvé v životě) ztratila řeč a zalapala po dechu. Konečně jí někdo připomenul tu její bolševickou minulost, o níž dělá, jako by neexistovala. Měl pravdu v tom, že stát se podobný incident Havlovi, pravda a láska by z toho dostala psotník.
Pro většinu občanů jsou politici globálně škodná, takže by nám de facto nebyl valně proti mysli ani nějaký ostrostřelec. A nejsme všichni zdaleka "lůza",jak nás nazval Macek(od něhož to opravdu mimořádně sedí).