Komentáře

Zpět na článek

Myslíte si, že jste v soukromí? Omyl, vždycky vás může někdo pozorovat, fotit nebo natáčet

2 komentářů

pooch.ledog
30. září 2012 • 11:27
jak cela ta slavna technika cloveku nici normalni zivot. To ovsem neni jeji vina. Technika je jen nastroj, idioti jsou lide kteri s ni musi zit v tak tesnem soupeti a navic jeste smirovat kdeco a kdekoho. A tim ted nemyslim prase v Holesovicich, to by asi vyfotil kazdy, neb je to skutecne zajimavost.
Jen prase vsak muze otisknout fotky Kate Middleton jako jste to tu udelal vy. Nebo to snad neni ona na te fotce jakehosi oplzleho casaku nahore nad clankem? Kate byla nekde v soukromi se svym muzem a co tam delala, po tom je kazdymu kulovy. Jen opravdove hovado mohlo namirit ten svuj kanon tak aby ji vyfotilo. Takoveho cloveka patri vyobcovat se slusne spolecnosti a jeste zavrit za hrube poruseni soukromi. Jestli jsou lidi tak blbi a vyzvani na sebe vsecko na tech asocialnich sitich, jejich vec. Ale lezt nekomu az zadek timhle zpusobem je neakceptovatelne. Navic, proc, proboha, by nas melo zajimat co tam Kate vlastne delala a jaky ma cislo podprsenky? Ubohost, podporovana lidma jako jste vy Cermaku kteri nam tu s vaznou tvari tvrdi, ze i Kate musi cekat ze se najde sproste hovado ktere nebude respektovat jeji soukromi a ze je to vlastne celkem normalni. Ze musime prehodnotit nas vztah k soukromi. To uz kdysi hlasali i komunisti. Tak na to teda zapomente. Ja svuj vztah k soukromi svemu i jinych nebudu menit proto, ze jsou lidi jako vy kteri jsou posedli ''vydobytky moderni techniky''. S takovou filozofii bezte nekam i s temi vasimi technickymi kramy.
Mozna byste je mel na cas ulozit do chladku a vratit se k zivotu zcela jednoduchemu. Je na vas cim dal vic videt ze z toho uz blbnete.
sendyman
30. září 2012 • 06:49
Vy se z těch informačních technologií jednou asi nejspíš zblázníte...
Zkuste přibrzdit a uvidíte, že je všechno skoro, takříkajíc, v rychtyku. Normální život, víte? S.rát na okolnosti.