Komentáře

Zpět na článek

Proč by Radoslav Brzobohatý neměl dostat státní medaili

3 komentářů

strassidlo
25. září 2012 • 14:27
tak agenta Bláhu budte vyčítat?§ Kurňa viděl jste vůbec ty dva díly MZ? Vždyť Brzobohatý tam toho nepřítelského agenta předvedl tak, že jsme mu všichni fandili!
cartouche66
24. září 2012 • 09:45
Bláha byl skvělej - nejlepší Brzobohatýho role vůbec! Když s tím ohnoutem Holců ještě jeho fotr někde oklepával ocas, tak jsem si jako kluci ve škole hrávali na Bláhu a Zemana a co vím, tak každej chtěl bejt právě Bláha! "Já mám všechno dobře spočítaný - život i smrt!" říkal na Lodi z Hamburku nebo "Přijde čas, kdy zase půjdu nahoru" v Křížové cestě a "Doba střelců ještě neskončila a já vás o tom přesvědčím" - zas v Konci velký šance. To byl frajer a na rozdíl od žvanila Holce uměl vzít i flintu do ruky, jak se říká. Jinak - co stím "prvorepublikvým důstojníkem" , tak to prostě tehdý bylo - dějiny jsou bojem tříd a s tím ani miliard Holců nic nesvede. Každá třída má své hrdiny a tento byl hrdinou třídy reakčních šosáků - těch samých co dnes vykrmují právě takové vepříky jakým je sádelník Holec, ale už ne za střílení, ale za psaní podobných slátanin ...
torinese
24. září 2012 • 08:30
možná jen alkoholik Landovský! Najděte mi jméno jediného herce, který se nikdy! žádnou rolí nepodhodil bolševikům.Někdo víc, někdo méně. Koho to ale dnes ,po 23 letech, ještě zajímá. Oč je Nečas lepším premiérem, nežli byl Husák? Husák byl bolševik, Nečas má zase našlápnuto ke klerofašismu... práva a zájmy občanů v tomhle státě nikoho nezajímají.
Takže se s tou rolí v majorovi Zemanovi jděte klidně vycpat!
Navíc, včera se právě k tomu vyjádřil jeden režisér v televizi. Pravil, že když se ptal Brzobohatého, proč hrál roli západního agenta v tomhle seriálu, odpověděl s kamennou tváří - já jsem v tom ale nehrál....
Ale můžete být v klidu, vdova od našeho úžasného prezidenta žádnou mediali nežádá-tak oč vám jde? Jste obyčejná uňafaná nula!