Komentáře

Zpět na článek

Proč naši politici vypadají (a taky i jsou) jako šupáci?

4 komentářů

aznom
17. září 2012 • 09:35
Souhlas.Jen snad lze dodat,že většina našich "politiků" by jako šupáci vypadala i v "brokátu".
Oni ten pojem šupáctví totiž představují.
torinese
17. září 2012 • 09:34
pravda, ale od Holce ta kritika zrovna moc nesedí. Nedávno jsem četla článek, který ho popisuje úplně stejně, jako on ty "socky" z Vietnamské tržnice. Psalo se tam cosi o vytahaném triku , pytlovitých kalhotech a sandálech... Tak nějak nevím, na jeho místě by bylo lepší se tématu o módě vyhnout. Já snad jednou pojedu do Prague na nějaký slet Reflexu, abych toho fešného plejboje Holce viděla na vlastní oči. Doufám, že bude mít minimálně ohoz od Armaniho a botky od Gucciho, jinak za sebe neručím!!!
pooch.ledog
17. září 2012 • 10:14
Presne tak. Vsecko, co Holec v clanku napsal je naprosta pravda, tentokrat s nim souhlasim a je to fakt des, kdyz se clovek jednou za cas podiva jak to vypada napr. v ceske snemovne. Pritom ti lide cestuji taky ven, maji cas a penize na to aby se koukli po regalech s oblecenim v jinych zemich, kde nutne musite objevit ne zrovna mala oddeleni s oblecenim do prace coz dnes rozhodne neznamena jen cerna kvadra a tesne cerne saty ci nudne kostymky pro zeny. V tomhle smeru je v takove Britanii az neskutecny vyber. Nechapu, jak potom muze nejaky politik vypadat tak lacine a zanedbane (musi se ovsem rict, ze ti britsti, hlavne zeny, mivaji taky ulety...ale spise ve smyslu nevkusu, ne ze vypadaji neupravene).

Tahle kritika vsak nemuze prijit od cloveka, ktery sam vypada jako by vybral popelnici. Pokud chce Holec dodrzovat lezerni chlapecky styl, nic proti tomu, naopak. Vzdyt neni zadny problem delat to trosku na urovni a nemusi to stat majlant. Pocitam, ze do Prahy uz taky dorazily i levnejsi obchody jako Topman apod. kde se krome nejakych tech metrosexualnich blbosti, designovanych hlavne pro mlade kluky, da vypatrat i neco za co se nemusi stydet normalni chlap a neni to primo kvadro ci tak neco, pokud to tedy nechce nosit ani ve variante sportovne elegantni. Nemluve o tom, ze clovek s Holcovymi prijmy si muze zaletet nakoupit obleceni i jinde, tak jak to u nas nekteri delaji celkem pravidelne. Do takoveho Londyna od nas lidi litaji celkem bezne a rozhodne se jim to vyplati. Tridenny nakupni vylet pro cloveka s lepsim prijmem neni zadna velka palka, pokud ma zajem vypadat dobre a neni spokojen s tim, co a za kolik se da koupit u nas.
torinese
17. září 2012 • 15:51
T fotka výše, to má být jako Holcův vzor elegána??? Já bych ho poslala do mé milé Itálie, aby viděl, jak vypadá elegantně ohozený politik. A nejen politik - v každém buranově se umí oblíknout šik ,asi to mají prostě v krvi. U nás se maximálně vzmůžou na bílou košili a funebrácký oblek, žádná hravost v tom není. Jsem šťastná,když k tomu nemají ještě sandály. Ale všimla jsem si, že mají pánové zásadní problém s délkou kalhot, to se táhne už od Havlovy inaugurace - většinou krátké kalhoty nebo spoustu ošklivých záhybů přes boty. A často smrdí,jak rasův pytel! A ženské- taky trága. Často to není ani tak v penězích, jako v nedostatku vkusu. V našem koncernu poznáte Němce na sto honů - sice nejsou tak invenční, jako Italové, ale na první pohled poznáte kvalitu a je vám jasné, že o Čechy nejde.