Komentáře

Zpět na článek

Jak na metanolovou krizi? Tady je můj plán

25 komentářů

torinese
17. září 2012 • 15:41
Vám asi nějak nedošlo, že "lidé dobré vůle" je taková malá nadsázka. Podle jednoho mého obíbeného Renčínova vtipu - Pokoj lidem dobré vůle a ty zalez ,Marie, tebe se to netýká. Mám ten fór ráda tím více, že jedna Mařena byla kdysi manželkou mého otce. Asi je jasné, že jsem ji nechovala právě v lásce.
A vám to zřejmě , falešně evokovalo pravdu a lásku, že jo?
strassidlo
17. září 2012 • 18:35
To taky , ale spíše takové ty pánbíčkářské báby, co celej tejden pomlouvají a v neděli se na kázáníčku o dobré vůli rozplývají u pana faráře, načež od pondělka začnou nanaovo...
(Vidíte, ten vtip znám a Renčín je můj oblíbence, ale vůbec se mi tohle nevybavilo.)
torinese
17. září 2012 • 20:47
Co se Béma týká, tak to rozhodně není troškař. Jenom za Opencard a Blanku by ho měli Pražané pověsit za koule do průvanu. A to říkám, jako křehká žena.
strassidlo
17. září 2012 • 21:57
Nic jiného si ten malej zmetek nezaslouží! Klidně donesu i provaz.
torinese
17. září 2012 • 15:28
Článek Lorencové najdete na blozích aktuálně cz (centrum). Je zajímavý -byla to vždycky dobrá novinářka a v kauze LTO jí šlo, řekla bych, dost o kejhák. Pokud si dobře vzpomínám, rozkryla ji tehdy ona,ale nic se nedělo. Lidi ,kteří v tom tehdy jeli, navázali plynule na obchod s černým chlastem.
Trapné je, že ti idioti zjistili až nyní, že má methyl pocházet z nemrznoucí směsi do ostřikovačů z Polska, o čemž píší lidé v diskusích už více ,nežli týden.
strassidlo
17. září 2012 • 12:12
Jak se někdo dovolává "lidí dobré vůle" tak mám kopřivku -obvykle se za ně považují lidi primitivní s jednoduchými řešeními na vše, takže to jo, těm by se ulevilo, kdyby se vlády zase chopili komouši (ČSSD je taky komunistická strana).
Ten problém s pančovaným a černým chlastem je dlouholetý a opravdu nevím, kde berete jistotu, že je zásluhou právě a jedině této vlády nebo liberalizace trhu. Já si naopak myslím, že se rozjel především díky EU a do té nás nacpali socani a hlavně není to vůbec problém politický. I jinde mají otravy alkecem -proč myslíte, že Noráci mají zásoby léku na metanolovou otravu? Že by jen tak z plesíru nebo proto, že tam mají stejné problémy?
Policejní a celní složky u nás ty nejsofistikovanjší kriminální skupiny řídí, takže na vlastní práci nemají čas, takže to není vina vlády. Nu a Hygienu u nás rozhodně nikdo nezlikvidoval, jan jsou tam líné a úplatné absolventky obskurního školství, kterému daly základ zase eurosměrnice.
Nu, problém je to tak široký, že prostě jednoduché řešení v odstoupení Nečase či Kalouska řešení nevidím, ač ty dva fakt nepovažuji za žádný kvalitní materiál. A vykládat tady jak devastuje naše město lidovecko- socanská mafie v čele s Onderkou a Haškem taky nemá smysl, protože to je všude stejné a vůbec není důležité v jaké pataji se kriminálníci sdružují. Akorát, že u pravičáků se obča vyskytne i někdo s mozkem, zatímco u livičáků je taková věc vyloučena už z priincipu jejich ideologie.
torinese
17. září 2012 • 15:36
No, já tedy levičák opravdu nejsem. Ale nevím, v čem by mohla být ještě socanská vláda horší, nežli tahle chmatácká svoloč, která tenhle stát totálně zdevastovala - mravně i ekonomicky. A nejvíc miluju, když mi nějaký pravověrný "pravičák " začne mávat před nosem Rathem. Toho nesnáším, ale přesto je mi vcelku jasné, že je to břídil proti Kalouskovi, Bémovi,Topolánkovi, Řebíčkovi, Cabrnochovi s Ouzkým, Vondrovi a dalším. Pokud mě něco na socanech děsí, tak jejich příchylnost k unii a hrozba, že bychom se mohli stát členy fiskální unie-proto jsou pro mne nevolitelní. Jinak už socani nemají ,co tady ukrást- po círk.rest. může poslední maximálně zhasnout. Budu-li někoho volit, pak to nebude rozhodně žádná z vládních stran, ani pomatený Mach s jeho ideou volného trhu (vidíme názorně ,jak to dopadlo)...
Pravice může za svůj propad (u ODS půjde o propad, jenž bude mít fatální důsledky) sama, obrací se proti ní velká část dříve pravicových voličů, kteří pochopili(jako já), že dělá asociální politiku,aby přitom hrabala jenom pod sebe.
strassidlo
17. září 2012 • 18:45
No, já i o Machovi celkem uvažuji. je to jedna z možností. Volnej trh nezatracujte, pokud skutečně funguje, funguje dobře. Co je tady špatně, jsou všelijaké dotace a výjimky a omezení, které funkci volného trhu deformují a pak je z toho socialistický paskvil. Rath je možná u Vás břídil, ale podle mne je to jeden z mnoha a mně je celke jedno z jaké paratje. mně potěší, když zaklíčují i ty Vámi jmenované a řadu dalších, jenže ti se zatím nenechali chytit tak břídilsky jako Dejv .
Jinak si totiž myslím, že si všichni nakradli asi tak stejně - v tom jsou si vzácně rovni. Jinaki zde už několik let tvrdím, že velký lump je taky Pavlík-kotě-Bém a to mi tady několik Pražáků pokaždý mělo za zlé -teda ještě, než to všechno na nej prasklo -já ho mám za echt lumpa nejméně od povodní 2006.
torinese
17. září 2012 • 10:07
pro postižené methanolem uspořádalo duo

BÍLÁ-HULKA!
strassidlo
16. září 2012 • 18:29
Nějak nechápu to přečasté volání po odstupování kvůli jakékoliv věci -nejčastěji pak v záležitostech, které jsou problémem dlouhodobým nebo založeným docela jinými vládními představilteli. U Vás je toto naivní provolání docela překvapivé, obvykle píšete spíše rozumně. Takže se jen doptám: a co jako potom, co by Vaši statečnou výzvu ti pánové vyslyšeli? Koho byste si představovala na jejich místech a jak a čemu by to konkrétně prospělo?