Komentáře

Zpět na článek

Ať žije Česká lihovědemokratická republika!

1 komentářů

pooch.ledog
14. září 2012 • 19:11
to je fakt, ale uprimne, ja neznam v Evrope zemi kde by to bylo jinak. Nekdy mam dokonce pocit, zalozeny na temer deseti letech zivota v UK, ze takovi Britove jsou jeste vetsi norci nez my. Zvlast ti na vesnicich, kde se vykladaji cele legendy o tom jak tam dedkove po tech uzkych cestach jezdi trvale pripareni, nebot dat si sem tam pintu ci panacka brandy je celkem normal. Kor v tech studenych spatne izolovanych baracich co sice na pohled vypadaji malebne, ale uvnitr jsou neco uplne jineho. O Skandinavcich vam zase personal trajektu povyklada neuveritelne historky jak jezdi levnejc chlastat do jinych zemi Evropy a uz na tom trajektu se chovaji jak *** urvana ze retezu. Coz by si doma nedovolili. Frantici maji svuj pastis a podobny veci plus vino jako vodu, atd. Nemci ze by nepili? No doma mozna, ale pustte je nekam ven.
U nas jde spise o to ze se pije takovy vice ci mene levny svinstvo. Ne ze bych to chtela nejak obhajovat ci se zastavat alkoholiku, ale kdyz se podivate, jaky je normalni plat, je vam jasne, proc lidi setri i na alkoholu. Ovsem to, ze nekdo koupi levny piti, ci dokonce to staceny, jeste neznamena ze je to automaticky norek. Jsou lidi kterym to proste staci, hlavne kdyz to moc nestoji. Dat si par panaku, aby se clovek odreagoval a dostal lepsi naladu, coz svede i tohle levne pitivo. Na co za to utracet vic. Skutecny gurmet tohle neudela, to je jasne. Jenze ten taky obvykle ma na to, aby si koupil lepsi zbozi. Mno,ale mluvic o tomhle, mozna by se nekteri kritici popijecu levneho alkoholu jeste hodne divili, kdo vsecko ho kupuje. Mohla bych vypra­vet.­...ne­delej­me si iluze.
Co se tyka tohohle maleru, media priznala ze obeti nebyli lidi z posledni pricky spolecenskeho zebricku. Naopak takovy ten prumer,takze mluvit v souvislosti s timhle o sockach je ponekud mimo misu.
Jina vec je cela tahle vyroba a distribuce alkoholu jak to u nas probiha, i to, jak se lidi porad snazi nejak osulit dany system a usetrit.