Komentáře

Zpět na článek

Co mám dělat, když mi s předsedou vlády dochází trpělivost?

9 komentářů

sendyman
13. září 2012 • 00:39
Vážený (no, spíš nevážený) pane premiére, o co Vám jde?
V téhle zemi byly tisíce OSVČ, kteří se starali o sebe a od Vlády nic nechtěli, stejně tak od zdravotnictví ne (nemohli si to dovolit, měli kšeft). Přesto platí, znám to. Stejně tak mraky "státních zaměstnanců" - připomeňme si - třeba hasiči, sestřičky v nemocnicích, Policie, a tak dál. A to nemluvím o důchodcích. Zkrouhnuli jste je všechny, v rámci úspor. Na úkor tisíců zbytečných zaměstnanců ve státní a ostatních správách). Připadá Vám výhodné, zkrouhnout strřední (a výkonnou) třídu na státní úkor úspor a vyžírků, nic efektivního neprodukujících (nějaké ty zkušenosti mám, z vody nevařím)? Tak kdo tedy tady bude utrácet, nemaje peníze nazbyt, aby rozjel ekonomiku? "Nikdo", pane premiéte, to Vám povím. Pár vyvolených, ale ti tu ekonomiku nerozjedou.
Jediná rozumná cena je zkrouhnout daně (nikoliv daňové poplatníky) a oni se už daňoví poplatníci rozjedou a nastartují to. A vybrat, samozřejmě, tam, kde to jde a kde máte miliardové úniky...
Zatím se hojíte na prakticky neexistující střední třídě, která má být pilířem státu, bez ohledu na miliardy, které tečou do vašich kapes, na úkor nás všech.
Kapišto?
Tak neserte, pane předsedo vlády Petře Nečasi.
S takzvanou úctou
Pavel Machata.
torinese
11. září 2012 • 22:43
Mně je tedy Havel i s jeho lidskými právy, jeho svatostí Dalajlamou a s těmi excentrickými blbkami Pusy R. u zadele. Ale od premiéra bych očekávala větší cit pro diplomacii - Tibet mají na háku v podstatě všichni politici (nejvíc ti, co pravidelně vyvěšují tibetsku vlajku), ale nikdo to takhle na plnou hubu a ještě před volbami , nebude vytrubovat do světa. Když vezmu v potaz, že to tady řídí zkrachovalý fyzik se zkrachovalým chemikem, tak se snad ani ničemu nedivím. Občas mám pocit, jestli ti ozajstní fašouni nesedí přímo v koalici... A co se senilního knížete pána týká, to je tedy taky nářez!
sendyman
12. září 2012 • 22:58
To je právě ten problém - totiž, že knížepán už senilní. Není to jeho vina, tak to prostě je, s přibývajícím věkem, a čeká to mnohého z nás. Ale je to škoda, ten jeho věk. Být o 20 let mladší, byl by, aspoň pro mě, jediným kandidátem na presidenta... Většinou říká co si myslí (a co si často myslím i já), akorát je mu už blbě rozumět. Škoda...
torinese
11. září 2012 • 14:41
jako Klaus a marně se snaží do role "vůdce" stylizovat. Podobně debilní názor na ty ruské "pusy" měl mimo jiné i Duka - ten by ty neznabožky nejradši na hranici upálil. Jaksi mu nedocvaklo, že šlo především o protest proti Putinovi, a že za nějaké veřejné pohoršování není v demokracii běžné dostat deset let. Ale čemu se divím, když u nás čmáral Smetana jde zase do báně za tykadla a gauneři,kteří okradli stát o miliardy (např.Kalousek) řídí tuhle zemi (i Nečase).
pooch.ledog
11. září 2012 • 15:15
Duka je taky pekny chudak. Mne teda Pussy Riot nijak neoslovuji, uz jen ten jejich nazev mi prijde ujety, a delat bugr nekde v chramu by teda nemusely. Ale aby za to dostaly takovou palku, tak to teda sorry, to je opravdu znova zavirani lidi za nazor. Ktery navic neni extremisticky a nikomu neublizuje. Leda batuskovi carovi. Duka by se mel soustredit hlavne na to, aby si zametl pred vlastnim pekne spinavym prahem, co se knezi apod. tyce. Kolik by tak asi naparil jim, za zneuzivani deti a dalsi malery, kterych ma cirkev na konte nepocitane?
sendyman
12. září 2012 • 23:27
To se mi zdá, Poochová, malinko přitažený za vlasy. Proč činit Duku zodpovědnýho za prohřešky církve v době, kdy tam ani na tom postu nebyl? Nejsem jeho příznivec, nejsem ani věřící.
No, možná by měl tu zodpovědnost asi převzít, nevím, ale kdo hnal k zodpovědnosti minulý naše "světský" představitele, za ten bordel, co tu je?
Tak proč zrovna Duka?
Aby bylo jasno: samozžejmě nesouhlasím s jeho vyjádřením, stejně jako s vyjádřením našeho premiérního přizdisráče: ta banda holek, jejichž hudba mi nic neříká, jsou maximálně výtržnice, pokud vůbec. Tak jestli (pochopitelně neznám ruský zákony), tak tejden zametat chodník. Ale mnohaletý tresty jako vražedkyním? To je "trochu" moc. Ale tohle přizdisráč (náš pan premiér Petr Nečas, aby bylo jasno) jaksi nevidí...
Nečas v mých očích definitivně pohřbil ODS, jejímž jsem byl dlouholetým voličem. Buď ho někdo pověsí za koule (jestli nějaký má - pokud ne, stačilo by za nohy) do průvanu, zakope do orlickýho sarkofágu, nebo třeba vykope do Miami, ale ať už se mnou napříště nepočítaj, pokud tam ten přizdisráč bude.
Pavel Machata - to pro tajný služby, kdyby si mě chtěly najít. Vy, Pocohová, mě přece znáte!
sendyman
12. září 2012 • 23:34
Ješiš!
Poochová! Já se omlouvám za zkomolení! Mea culpa!
Moje stařičká klábosnce (schválně se nebudu vracet k tomu "i", co mi tam chybí) už malinko dře, stejně jako "stroj". Ale koupil jsem si nový PC, akorát ho zprovozňuju, takže dojíždím na starým... A někdy je to dřina!
pooch.ledog
11. září 2012 • 11:46
je proste trapne hovado. Pardon ale jinak se to neda rict. S narizovanim toho co si mame myslet a komu fandit at jde laskave do haje, trapak jeden. Takova nula co v zivote poradne nemakla se dostane tak vysoko. Je to tragedie. Z toho by byl skvely soudruh, ten by lestil kliky a vlezod***oval jinym soudruhum jedna radost. Doted jsem si myslela, ze je v podstate takovy neskodny troubu, takovy ten typ ourada, ale vidim, ze se toho v nem skryva vic. To prece neni mozny aby se u nas nenasli lepsi politici nez takova neotesana nedospela protekcni jelita.
pooch.ledog
11. září 2012 • 11:50
Jo a s tou jednolitou Cinou se myli. Ja ji nepodporuji. Tibetani maji narok na to, co uz kdysi meli. At si soudruh Necas laskave mluvi sam za sebe. A jaky rezim by si pak dalajlama nastolil je mi srdecne jedno. Hlavne kdyz ta nase demokracie po cesku tak skvele funguje....je mi vazne blujno ze takhle mluvi jeden z nejvyssich predstavitelu naseho statu.