Komentáře

Zpět na článek

Když nekuřačka píše o marihuaně ...

8 komentářů

milos26
31. srpna 2012 • 04:46
Pokud nějaký článek neměl vyjít, je to tento.
pooch.ledog
30. srpna 2012 • 17:33
takovou pipkovinu muze rict fakt jen totalne vyhulenej dement.

Ja osobne kaslu na veskere vedecke vyzkumy. Me osobne staci videt ty, ktere znam a kteri uz dlouho huli. Ti mluvi sami za sebe i za veskere ty vyzkumy. A protoze uz jsem toho videla fakt dost, vim naprosto presne co je marjana zac a jak pusobi, ale to halt clovek s problemem travou zpusobenym neuzna, stejne tak jako alkoholik ktery si neprizna ze po soustavnem piti vetsim nez malem ma problem. Stara znama pravda.

Nuze, a to, co hulici predvedli vcera na te facebookove debate, to je fakt nejkrasnejsim prikladem toho jak marjana pusobi. Beda jim sahnout na jejich oblibenou hracku. Tolik sprostoty a demence na jednom miste jsem uz na nejake debate dlouho nevidela.

Jen doufam, ze to neni skutecny vzorek naseho naroda. To uz bych se vazne chystala emigrovat nadosmrti. Stacilo mit jen jiny nazor a autorka byla nazyvana tak, jak by se za to ani zastup dlazdicu nemusel stydet. Bravo hulici. Jen tak dal. Jen nam ukazujte jak vam ty makovice ta trava vubec, ale vubec neposkozuje.
placirkabodlo
31. srpna 2012 • 09:57
emigruj na jinou planetu, nebo ti vezmu tvou oblibenou hracku, a to vlozku HAHA­HAHO­OHOH­HOHU­UUUU­UUUU­UUUHA­AAAA­AAAAA
PICA JEDNA DEMAGOGICKA HADAVA TUPAAAAAA
cypakus
31. srpna 2012 • 14:30
Vy jste taky nehulička k zulíbání. Když paní Knapová slízne po vulgárním a útočném článku nějakou tu vulgární reakci (pro jiný názor, jak píšete), tak je to důkaz demence huličů. A když napíše jiný názor JXD, tak ho z fleku označíte za totálně vyhuleného dementa. Vemte si koště a běžte si uklidit z druhé strany vchodových dveří. A nebo vás hulení už taky posunulo k demenci? Mimochodem používáte stejný styl argumentace jako JXD v jiných článcích - z reakcí pod článkem si vyberete tu nejvulgárnější a na základě ní odsoudíte celou skupinu. Co na tom, že tam je mraky reakcí huličů, které mají hlavu, patu, celé tělo i úroveň.
Já taky nepotřebuju žádné výzkumy, znám mraky lidí, co hulí pravidelně a jsou úplně v pohodě a taky znám lidi, co hulí pravidelně a v pohodě nejsou. Takže ten problém evidentně není v trávě, ale v lidech.
Drogy nejsou problém, problém jsou lidi, co je neumí užívat.
pooch.ledog
31. srpna 2012 • 20:10
Jeeejda, no to jste mi to nandal. Copak, pan Cyp si taky rad zahuli? Toz at vam chutna, Cype. Nenadarmo mate tak uzadny nick.

Zajimava vec, ja hulicu znam taky dost, ale na kazdym uz je to po case znat. Ze by si pestovali, ci kupovali, horsi matros? Och, no jasne, my, co zadny drogy v zivote nepotrebujeme prece nemame anung, jaka uzasna vec to je, ze ano. Mozna proto nam ale porad jeste fachci mozek,na rozdil od lidi jako jste vy.

A ta debata pod clankem je tedy vazne bez komentare. Jedine slusne prisevky tam byly od lidi kteri tuhle drogu evidentne nepotrebuji. Tak se uklidene pane Cyp a zahulte si. Zjevne uz to potrebujete.
cypakus
2. září 2012 • 14:22
Jojo, už když jsem se pod tímto nickem registroval, jsem si říkal, který primitiv se do něho bude trefovat jako první. První sice nejste, ale i druhé místo je pěkné, v té konkurenci různých magorů, co se tu dříve vyskytovali.
Jinak je další debata zbytečná, vaše předsudky jsou příliš silné a chcete se spíše hádat, takže nebudeme zbytečně zatěžovat váš úžasně fungující mozek.
Franz na hrad!
vonamula
30. srpna 2012 • 15:20
a tohle, vážený Jiří, jsou přesně ty chvíle, kdy mi připadáte jako ***
pooch.ledog
30. srpna 2012 • 17:33
to se neda, se tomuhle nezasmat.