Komentáře

Zpět na článek

Máme blbou ekonomickou náladu, říká Nečas. Hlavně kvůli němu

2 komentářů

pooch.ledog
17. srpna 2012 • 19:20
Kdyz klesa spotreba a tim padem ubyvaji pracovni mista = dalsi spotreba jde dolu. Vsak po nas chteli abysme konecne zacali uvazovat rozumne a setrili. No tak to delame. Rozmyslime si za co tu almuznu co se nazyva platem utratime a radsi si nechavame neco do foroty.
Klidne zvedejte dane dal vy magori. My budeme setrit jeste vic a uvidime, kam vas to (bohuzel i s nama) dovede. Mozna, ze jednoho dne az defenestraci. S politiky a to ne jen temi ceskyho a napric spektrem se uz nic jinyho neda udelat, nez to chytit za zadel a vyprat od tech teplych koryt u kterych si tak bajecne chrochtaji zatimco po nas se chce jen utahovani opasku.
vonamula
17. srpna 2012 • 15:45
Dotace, které k nám přitekly z EU skončily v předražených zakázkách na obecní houpačky. Můj odhad je, že každá druhá audina na silnici byla z těchto dotací pořízena. Vracet budeme všichni. A prý blbá ekonomická nálada ...

No, Péťovi nějak poslední dobou roste volátko a Mirdovi se propadá alkoxicht. Moc to kluci nedávaj. Docela by mě zajímalo, s jakým pocitem se jim žije, když je nenávidí cca 7 miliónů lidí. Ale to je spíš otázka na pana Höschla.