Komentáře

Zpět na článek

Prý jako Anticharta

3 komentářů

torinese
10. srpna 2012 • 16:43
A co pacem in terris? A když se vrátíme hlouběji do minulosti - Vatikán hamounil nacistické peníze, neštítil se ani vražd, leta se šetří daňové úniky a ulité peníze ve Švýcarsku, Itálií pořádně zahýbaly skandály á la "bankéř boha". Takže de facto" vracíme" majetek mafii...
Prolamujeme nejen BD, ale i rozhodnutí TGM, což vyhovuje cizí šlechtě, jako Schwarzenbergové, kteří si dělají zálusk (při prolomení BD) na další "odškodnění".
Je to celé nechutná šaškárna a další tunel, který český národ zaplatí z vlastní kapsy.
Nikde v celé Evropě neexistuje precedens k tak obrovskému "navracení" majetku církvi - dokonce ani v bigotním Polsku ne.
To, co se tady katolíkům nabídlo (a nyní operují politici Topky a ODS ústavním soudem), bylo už od začátku přes čáru. Tato nabídka přišla z jediného důvodu, protože si mnoho lehkoživek z politiky a s ní pupeční čárou spojení "podnikatelé", jako Háva, brousí zuby na další dojnou krávu.
Mnoha "pravičákům" vůbec nedochází, že si tady zadělávají na další znárodnění a revoluci. Tentokrát ale pěkně krvavou, žádný Havlův samet. A dobře jim tak.
vonrammstein
10. srpna 2012 • 16:57
Á, tady někdo hodil hodně levej blinkr.
torinese
10. srpna 2012 • 21:51
Ale houby. Já už z té bandy chmatáků denně zvracím. Počkejte si nějaký pátek a pak si povíme, kdo z nás měl pravdu. Podobně to dopadne se slavnou důchodovou "reformou". Toto budou poslední tunely a pak už nebude co rozkrádat. Sama jsem byla, bohužel, pokřtěná u černo***níků, ale druhá část rodiny je naštěstí protestantská. Znám mnoho věřících, jako já, kteří tyto "rest." odsuzují. Církev je přežitkem, který věřící moderního střihu k ničemu nepotřebuje.
Naši "pravicoví" politici dělají vše pro to, aby se bolševici opět chopili moci.
Začíná mi to být šumák, hůř už snad být ani nemůže...
A Doležal píše,jako pátá kolona sudeťáků - holt noviny slouží svým majitelům a novináři jsou *** prodejné.