Komentáře

Zpět na článek

5 důvodů, proč Boyleovo zahájení olympiády vejde do dějin

4 komentářů

vonamula
29. července 2012 • 00:06
jak já jim v onen okamžik záviděl hrdost. královnu, nadhled ... vlastní cenu

na chvíli jsem si představil na místě královny uslintaného Nečase, chrápajícího knížete a tužkolova Klause a bylo mi nějak smutno...
pooch.ledog
29. července 2012 • 08:56
Ale kdepak. Pri pohledu z venci to tak mozna vypada, ale pohled zvnitrku, primo z Britanie je znacne odlisny. Britska hrdost na narod se uz nenosi a casto se i zakazuje, neb to urazi nektere nase zdejsi spoluobcany. Povazuji to za diskriminaci a znamku britske nadrazenosti. Nemusim jiste jmenovat ktera sorta krici v tomhle tonu nejvic.
U prehlidky oslavujici NHS si zase nejeden clovek posteskl do jakych koncu tahle instituce dosla. V tenhle moment ocekavaji dalsi tisice odborneho zdravotnickeho personalu vyrazne snizeni platu ci primo padaka. Ovsem tucni bosove na vedoucich pozicich a vselijaci skrabaci zustavaji. Za platy ze se nam nesni.
A to multi kulti co jste videl? Neprala bych vam slyset co si o tom prumerny Brit mysli. Bohuzel, zaslo to az moc daleko. Britanie ztraci vsecko to nejlepsi co tu mela. Diky levicovym kretenum kteri maji pocit ze musi spasit cely svet, treba tim, ze z naseho pracne budovaneho socialniho systemu budou zivit kdekoho kdo zvladne prejit hranice, casto ilegalne, ale to neni problem. Britanie se nestaci uhlidat.
Dalsi trn v oku jsou dresy britskych reprezentantu na nichz jejich navrharka, naprosto netalentovana ale slavne pojmenovana Stela McCartney z nejakeho duvodu vynechala symbol Anglie. Nachazi se tam jen Wales a Skotsko. Byti Anglicanem je dneska hrich...
A tak bych mohla pokracovat dal a dal. Treba skandalem s penezi, OH totiz mely stat min ale znate to, lidi jak cuchnou k prachum je zle. Nebo co se tyka bezpecnosti - firma G4S inkasuje silene penize za to, ze OH ohlida. A nakonec se muselo povolat plno dalsich vojaku a policajtu, neb to, co najala na tuhle praci ona firma je neskutecne. ***amoty, nekteri neumi ani poradne anglicky, nekteri cekaji na vykon trestu a predevcirem odvezla cizinecka policie primo z prace 3 ilegalni imigranty.
Toz tak. Remeslne a na pohled bylo otevreni OH parada...ale pod povrchem je vsecko jinak, bohuzel.
vonamula
29. července 2012 • 16:46
díky ... bylo mi nějak divné, že každý druhý angličan je ***.

no, nedá se dělat nic jiného, než vychovat svoje děti v duchu nejlepších "rasistických" tradic - tedy, že bez práce nejsou koláče.
pooch.ledog
29. července 2012 • 21:34
Tak ja bych nechtela aby to cele vyznelo vyslovene negativne, ale v tom, co se tu deje jsou OH mnohymi nazirany jako zbytecne plytvani penez. Situace by byla jina, kdyby to tu vypadalo porad tak, jak to bylo kdyz to UK pred temi sedmi lety pridelili. To tu bylo paradne, prace hafol, cizinci to uz sice zaplavili ale jeste to nebylo tak zly. Ted je to uplne o necem jinym. Britanie je v tzv. dvojte recesi, nejhorsi za poslednich 50 let a nejhorsi na tom je, ze nema vudci osobnosti ktere by mely zajem ji z toho vytahout. Mistni politici nejsou o nic lepsi nez ti cesti (az na par vyjimek), skandaly s podivne utracenymi statnimi penezi jsou na dennim poradku a toryovska parta, ktera tomu ted vladne je absolutne neschopna neco zmenit. Banda rozmazlenych protekcnich harantu z dobrych rodin kteri v zivote poradne nemakli a vsecko za ne zatahli tatinek s maminkou, kteri nevi ani kolik stoji pinta mleka. Tak se tu o nich bezne vyjadruji uz i jejich nekteri spolustranici. Biliony, co padly na OH jsou tudiz beznymu obcanu trnem v oku a nemuze se tomu clovek divit. Britove by byli radi na svuj narod zase hrdi, ale obavam se, ze levicaci s jejich dementni liberalni politikou vuci sobe i svetu to stihli znicit. Nevim, ale nemyslim si, ze se z toho shitu ktery tu maji hned tak vyhrabou. Uprimne, kdyz vidim starsi filmy a vzhledem k tomu, co vim o britske historii si nekdy rikam, zda jsem skutecne v te same zemi o jake se tam mluvi.
Byvala jsem velky multi kulti ale poctive musim priznat, ze to muze existovat jen do urcite (male) miry. Cizinci v malem mnozstvi zemi mozna i obohati, ve vetsim ji znici a to se prave stalo UK. Obavam se, ze to nejsou jen cernosi a muslimove, co maji tohle na svedomi. My vychodoevropane jsme v poslednich letech taky vykonali svoje. Neumite si predstavit v jaky *** se tu nekteri od nas meni....to by si doma nedovolili.
Uprimne receno je mi tohohle naroda nesmirne lito protoze je fakt tezce zkouseny.