Komentáře

Zpět na článek

Rozklad státu v přímém přenosu. Společenským ideálem se stává stát bez politiků

5 komentářů

stephanos
19. července 2012 • 12:24
Bla bla bla. Pěkný politický článek !!!
pooch.ledog
19. července 2012 • 10:36
''Ruku v ruce s tím jde návrat mentality nižších vrstev ve stylu „já a moje rodina“. ''

No to me teda podrzte. Odkdy je tohle mentalitou jen nizsich vrstev? No to teda slysim poprve, ze vseci ti bohaci budujici sve majetky zcela jen a uplne v zajmu svych rodin byli a jsou nizsi vrstvy

Proc by mel byt zajem muj a me rodiny neco podradneho. Ten vyrok mi tak trosku velice neprijemne primina komance kteri zrusili pravo na soukromi. I kdyz vim, ze to pan Pecinka myslel jinak Ovsem ta chamtivost stylu hlavne ja a moji blizci, tak to teda sorry, tohle rozhodne neni vlastnosti jen nizsich trid.
Uživatel_237602
19. července 2012 • 12:06
vonamula
19. července 2012 • 07:21
tedy pokud by ho napsal redaktor zahraničního deníku v zemi, kde funguje státní správa. Bohužel žijeme v ČR a reakce P. Lessyho má poněkud jinou příchuť.

Na pozadí odkrytí tunelu za půl miliardy, kdy se sra.ky svezou po tupé tehdejší ministryni obrany se čáryfuk kalousek snaží za každou cenu ovlivnit vyšetřování. To je nepřípustné, ale jak je vidět, odvolání Kalouska by vedlo k likvidaci vlády a po prohraných volbách i k masovému zatýkání v řadách ODS a TOP09. Je proto nezbytné zastavit tento trend a nadále hýkat radostí nad uvězněným čudlou Rathem.

mimochodem - vzpomeňme na den, kdy den před volbami v roce 2006 na tiskové konferenci oznamoval muž s vizáží bezdomovce jakési zjištění BISky o tom, že Jyrka š.ká holčičky na jachtě...
pooch.ledog
19. července 2012 • 10:39
Vizaz bezdomovce!!!!!! Svata pravda.

Za sto bodu. Dik. Takhle jsem se po ranu uz dlouho nezasmala