Komentáře

Zpět na článek

Miroslav Kalousek pátrá a informuje: Ruce pryč, pitomci!

7 komentářů

62milan
26. června 2012 • 20:33
Pane aznom, vy jste potvrdil to co jsem napsal. Žádné argumenty, jen nadávky a nenávist.
Jestli se opravdu modíite abych nic "nerozséval", musím Vám napsat, že je to zbytečné. Mám tři dospělé potomky. A pokud se obracíte k Bohu, je lépe psát velké B.
Já přeji vše dobré nejen Vám, ale i Vašim dětem současným nebo budoucím.
aznom
26. června 2012 • 20:43
Omyl a to hned dvakrát.Nenávist necítím,pouze lítost k duši prosté.To za prvé.
Za druhé,ani v pravopise nemáš jasno.Zde v tomto spojení je malé "b",pro tvé poučení--
-- Nedej bože zahynouti nám ani budoucím, vždyť nádoby jsme tupé, plné zlosti.
62milan
26. června 2012 • 14:46
Celý text, ostatně jako většina od stejného autora, je zářivý příklad hloupost zesílené zlobou a nenávistí. Ne politici, ale právě takoví "novináři", kteří rozsévají jen negativní, zamindrákované komentáře, které apelují na nejnižší pudy člověka, škodí společnosti!
Vím však, že redaktor najde mnoho následovníků kteří si zanadávají, postěžují a budou tak spokojeni..
aznom
26. června 2012 • 15:19
Ne politici, ale právě takoví "novináři", škodí společnosti!
Bože ty jsi vůl.Při čtení tvého blábolu,se modlím,aby jsi "nerozséval" nic hlavně ty.Nedej bože aby jsi rozesel potomka,který by byl po tobě.
strassidlo
26. června 2012 • 14:34
hysterické výstupy pana Kalouska ukazují jednoznačně na sevřenou zadel a rozklepaný chrup tohoto arbitra bílé kobyly Vlasty. Nejtrapnější je jeho vrcholový argument, že když se něco dělá nesprvávně a zločinně už celých 10 let, tak je to úúúplně v pořádku.
Palopetro
26. června 2012 • 21:15
No tak to vidíte.Kalouska přešel jeho humor v okamžiku,kdy mu strčili za katr jeho oblíbence Dráta.Parkánovou snad ani pořádně nezná.Jen mu začíná docházet,že když strčí za katr jí,tak je na řadě on,který dával všeobecné pokynu k tomu,jak odírat státní rozpočet bez rizika postihu.Bohužel je tady hodně idiotů,kteří, i na této diskuzi,brání korupci v nejvyšších patrech politiky,aniž by se zamysleli nad tím,že novináři jsou ti poslední,kteří za všechno mohou.
strassidlo
26. června 2012 • 21:43
Nj, jednoduchý lidi znají jen jednoduchá řešení. Ale zase teda ne, že by v některých věcech byli novináři úplně nevinně!!! Někdy je jejich postoj tak masivně vydávaný za "správný názor", až se už nikdo neodváží říct, že to může být jinak. Natož aby se v takových případech pídil po dalších informacích a prosazoval svůj odlišný názor proti mainstreamu.