Komentáře

Zpět na článek

Já, zlý bůh Kalousek

5 komentářů

pooch.ledog
18. června 2012 • 11:41
ze tenhle sloupek se proste napsat musel, kdyz uz tu lidi po debatach tak remcali ze o Parkanove ani po par dnech nepadlo ani slovo....protoze ono fakt nepadlo. Kdezto Rath tu byl vylepeny okamzite a strelhbite, jeste nez dojel do krimu. Dobre mu tak, nemam zajem ho hajit. Ten mel byt internovan uz davno.
Ale nejak nevidim podobnou aktivitu v pripade pani Parkanove. Mozna je nevinna, co ja vim, na kazdy pad je vsak obvineni byvale ministryne docela solokapr, ci ne? Tak jak to, ze se tu octnul jeden jediny docela upoceny sloupecek a nevyjadruji se k tomu i jni, jak je reflexackym zvykem uz dlouho? Ze by to tentokrat aspon 20x neprezvejkal jeste i nekdo jiny?

V politice by snad melo platit padni komu padni, bez ohledu na to, z ktere je politicke strany. Jinak je to zase komunismus kde se smi mluvit jen o necem a o nekom.
anna585
18. června 2012 • 13:19
Pocit mám podobný. Zadání asi bylo - o Parkanové nepsat.... Vždyť většina těch "hlídacích psů demokracie" jsou jen obyčejní žoldáci. Ráda bych se pletla.
aznom
18. června 2012 • 17:45
"Vždyť většina těch "hlídacích psů demokracie" jsou jen obyčejní žoldáci."--pakliže pominu tuto tvou hlubokou úvahu(nebudu říkat "myšlenku"-tato záležitost je pro tebe zcela zřetelně nedostupná,naznač moje drahá,pokud ti na to síly stačí,co že to jsou ti "obyčejní žoldáci" a "psi.Prostě jen tak cintáš viď krá.vo.
pooch.ledog
19. června 2012 • 10:09
Kus strejdo, lehni.

Sestro, pojdte si ho vyzvednout. Vy si ty pacose vubec nehlidate.
anna585
20. června 2012 • 17:50
Aznome, hluboké myšlenky podle Vašeho gusta jsou mi opravdu nedostupné.