Komentáře

Zpět na článek

Nenávist k ženám

5 komentářů

torinese
10. června 2012 • 07:48
co by ten chudák Aznom bez nás dělal?!
Nikdo ho nemá rád,nikdo si s ním nechce hrát...
Ten nás přímo náruživě vyhledává. Jsme nejspíš jediné ženy, které s ním kdy byly ochotné komunikovat. Možná proto, že ho nevidíme.
pooch.ledog
10. června 2012 • 18:41
uz to tak vypada . Ja se musim smat, jak mi ta pasticka na nej pekne zklapla. Hned si chytnul.

A jeste vic me rozesmava ze o nas mluvi jako o starych a sam uz je dedek, o peknych par let starsi nez my dve. Ale at si poslouzi, mne jsou ty jeho kydy tak leda k smichu. Zas mu dali vychazku tak tu opruzuje a ulevuje si od toho hnusu co ma v sobe, chudak.
torinese
9. června 2012 • 07:59
pramení většinou z nějakého mindráku, fyzické nebo mentální nedostatečnosti.
U homosexuálů jsem se s ní nikdy nesetkala, naopak - byli to mí nejlepší kamarádi. Do naší rodiny se ovšem přiženil člověk, jenž ženami, vyjma své vyvolené, otevřeně pohrdal. Manželka se s ním rozvedla za dost podivných okolností, trpěl silnou lupenkou a přestože byl farmaceut, nebyl v oboru nijak zvlášťúspěšný. Krom toho šlo o tak patologického antisemitu, až tím byl trapný. Nežli např.přečetl nějakou knihu, zjistil si, zda ji nenapsal nějaký žid. Vzhledem k tomu, že vypadal semitsky a měl k tomu ještě židovské příjmení, zřejmě ho za žida pokládali, a to ho maximálně iritovalo. Krom toho byl ještě neobyčejně lakomý. Nenáviděl ženy, ale když přijeli naši na návštěvu, vnucoval otci ,aby si prohlédl oplzlé pornografické časopisy... Jasný případ?!
pooch.ledog
9. června 2012 • 19:18
a nerikal si aznom?

Prominte, ale tomu se nedalo odolat...
aznom
9. června 2012 • 19:38
Hm--lupenka-neúspěšný farmaceut--pohrdal ženami--antisemita vypadající jako semita-lakomý-oplzlý--takže tady popisuješ svého "muže"?Co ""poochvy" se týče-bez nálezu,prostě stará,nevzhledná a nepřitažlivá tetka,ať je ti země lehká.