Komentáře

Zpět na článek

Náckové a odboráři: fackující lůza

9 komentářů

pooch.ledog
8. června 2012 • 20:56
ze s tema fackama zaujimaji nekteri lide docela zajimavy postoj. Kdyz pred casem pleskl nekompromisne po papuli Kalousek toho mladika, ktery na nej cosi vyrvaval, brali to lidi jako spravedlivy trest. Jasne, mladik byl sprostej a vetsina z nas, ktera ma s touhle omladinou zkusenosti si jiste nejednou pomysli, jak by bylo krasny moci na ne uplatnit Makarenka.....a pak je tu treba facka tak rikajic pravicacka, od salonniho frajera Macka, kterou ustedril Rathovi, pricemz pote predvedli ukazkovou klukovskou rvacku. To taky nekteri rikali, ze to byl chlapacky cin.

Jenze to je ten problem. Kazdy z nas si muze myslet, ze ho druha strana poskozuje a tudiz ma narok na tvrda reseni. Takze nakonec skoncime ve rvackach vseci? Jestlize si myslime, ze tihle lide, o kterych pise tento clanek nemeli pravo nekoho fackovat, a ze jsou luza, pak je to same i fackovac mladika Kalousek a trapny nabob Macek. Protoze jejich jednani vychazi z uplne stejnyho zakladu - slapls mi na kuri oko, nastval jsi me, muzu te tedy bit. Kam si jako ctena spolecnost mysli, ze s timhle dojde? Bud neakceptujeme facky vubec, a nebo je povolime vsem a pak se nemuzeme divit, ze se sebere par starych komancu, odboraru, karieristu a zoufalcu a sfackuji toho, kdo se jim nelibi.
pooch.ledog
8. června 2012 • 18:15
ze spatna ekonomicka situace provokuje v lidech kdovico. A kdyz se k tomu pripocte ztrata pameti je z toho katastrofa. Plus ta naivita - fakt si ti lide mysli, ze by mohlo byt zas tak prizemne pokojne - smradek, ale teplicko - jak to bylo za komancu? Patrne si mysli, ze na politiku budou kalet tak jako kdysi, ci-li drzet hubu a krok a on uz jim ten zivot zase nekdo pekne bezpecne nalajnuje. I kdyby se ta verbez dostala zase k moci, tak smula. Svet uz je od dob sociku nekde uplne jinde.

Ale bohuzel ne tam, kde by byt mel a to je pruser. Z tohohle budou vznikat zase dalsi pitome revoluce ktere smetou vic nez by bylo (mozna) zahodno. Nelibi se mi to, ale co delat, kdyz ti, co by to meli predevsim zachranovat slastne chrapou ve svych prepychovych kanclech obklopeni ostrahou. Mam obavu, ze prijde den, kdy zaziji velice neprijemny probuzeni a s nimi se nanestesti svezeme i my ostatni, at uz chceme ci ne.
vonamula
8. června 2012 • 18:03
no, zatím je s těma Kalouskovejma fackama nevalný - 1:4 pro řádný občany. Na vylepšení skóre je třeba pracovat usilovněji
ánebo se podívat, ajk to chodilo na obraně v 90-tých letech a zamluvit mu pokojíček vedle čudly Ratha
pooch.ledog
8. června 2012 • 18:07
No, ja tenhle zpusob jednani - facky apod. - zasadne neschvaluji (i kdyz se jedna o gaunera jako je Kalousek) ale musim rict, ze me ten vas komentar fakt rozesmal
strassidlo
8. června 2012 • 19:58
Ehm, Vonamula, jaký řádní občané?!?! To myslíte ty uřvané blbečky, co si své frustrace a nudu chodí léčit na "demonstrace" proti všemu, ale krom negace všeho žádné řešení nemají? Taky doma všechny fackujete namísto dialogu?
vonamula
9. června 2012 • 06:28
no, Strassidlo, když nechám doma na lednikčce tisícovku, tak tam chudák visí, dokud jí nesundám. Z toho vyplývá, že doma nikoho fackovat nemusím
krásné sobotní ráno jdeme něco dělat, ne ?
strassidlo
9. června 2012 • 10:55
dnes venku nedělám, prší -konečně!
Takže.... až vám ten litr z chladničky zapadne pod gauč, tak všechny sfackujte a pak se možná kouknete kolem dokola, kam se ztratil? Tak je to totiž s tím napadáním politiků sfanatizovaným davem -žádná logika, žádné ověřování faktů, jen slepá nenávist namířená na "jednoho z vlády". Viděl jste to napadení? Zákeřně zezadu, bez předchozího dialogu a vlastně bez důvodu. To je podle mne docela jiná situace, než když Kalousek propleskl toho nevychovaného spratka, co na něj povykoval. Ten spratek tu situaci sám aktivně vyvolal a Kalousek následně symbolicky suploval komunistické rodiče toho blbečka, stejně jako to udělal např. Macek u Ratha, když velmi osobní urážku "řešil" pohlavkem sprosťákovi Rathovi.
Prostě není facka jako facka, někde má své místo a dobrý důvod, jinde jde už o počátek možného lynče. A Kalousek, jakkoliv není pan dokonalý, má pravdu v tom, že když mezi ty uřvané idioty nepůjde, budou si myslet, že jimi pohrdá a nechce s nimi mluvit.
vonrammstein
8. června 2012 • 13:57
komouše je dobré vždycky, bez ohledu na pohlaví. Existuje jisté promile naděje, že se jim při tom rozsvítí.
strassidlo
8. června 2012 • 13:51