Komentáře

Zpět na článek

Rath ve vazbě, to je středověk

14 komentářů

strassidlo
8. června 2012 • 13:47
kdyby takoví jako Rath nekradli, mohli bychom možná mít i vazební věznice jako hotely, takže své stížnosti, ať krysák směřuje k sobě a svým loupeživým parťákům.
Navíc si nemyslím, že by ty podmínky byly nějak víc odlišné od například vojny nebo dětských letních táborů. Také je již známo, že právě on tam má dost výjimečné postavení protože není v cele zavřený (má celodenně otevřené dveře) a má denně volný přístup do vězeňské kantýny (kam jiní smí jen jednou za 14 dní), má k dispozici veškerý denní tisk i televizi. Holt, si zpovykaný Dejv trochu a zavzpomíná na mládí.
vonrammstein
7. června 2012 • 23:22
drobná poznámka: Ve středověku by člověk s takovým podezřením na krku strávil pár dní na pranýři, byl podroben tortuře kvůli přiznání a v tuto chvíli by někde dodoutnával na hromadě popela. Takže úvaha totálně mimo mísu.
frasig
7. června 2012 • 22:37
Bohužel příliš zjednodušujete. Nejsem sice specialista na policii, ale na rozdíl od Vás jsem pamětníkem. V listopadu 1963 (Vy jste se narodil až o dva roky později) zastřelili prezidenta Kennedyho. Když od soudu odváděli domnělého vraha Lee Harley Oswalda, vystoupil z davu jistý J.Rubby a střelil revolverem Oswalda do břicha. A ejhle - najednou nebyl klíčový svědek. No a co?, řeknete. Pan dr. Rath mluvil o dvou zajímavých tématech. 1) O volebních penězích 2) O sumci či sumcích (nebylo jasné, zda myslí jednotné či množné číslo). Obě tato temata mohou pro jisté osoby představovat sud střelného prachu. A jste si jist, že ještě nikoho nenapadlo pana dr. Ratha se zbavit? Stejně jajo jeho naivní poznámka, že do Prahy mohl jet autobusem. Co kdyby ho někdo poznal a ve svatém rozhořčení nedejbůh lynčoval? Jsem přesvědčen, že současná isolace je v zájmu objektivity i pana dr. Ratha samého.
Zdravím Vás
sendyman
8. června 2012 • 05:58
No jo, s tím se souhlasit dá. Ale jsem si jistý, že by Rath, při jeho sebestřednosti, do té Prahy tím autobusem sám dojel. Třásl se na to jako ratlík. Dělat mu ochranku jak Obamovi považuji za poněkud přemrštěné.
Konečně, klidně si ho mohli sumci zastřelit. Žádná škoda. Tím myslím jak samotného Ratha, tak to, že na sumce stejně nedojde, i kdyby Rath zpíval jak chtěl...
aurora45
7. června 2012 • 19:40
Já naiva si pořád myslím, že vazba je součást TRESTU!
frasig
7. června 2012 • 22:43
Ve vazbě se může ocitnout i člověk, ktrerý je na základě vyšetřování očištěn a prohlášen za nevinného.
sendyman
8. června 2012 • 05:52
Čéče, a nestačilo to říct jednou?
frasig
7. června 2012 • 22:44
Ve vazbě se může ocitnout i člověk, ktrerý je na základě vyšetřování očištěn a prohlášen za nevinného.
frasig
7. června 2012 • 22:44
Ve vazbě se může ocitnout i člověk, který je na základě vyšetřování očištěn a prohlášen za nevinného.
frasig
7. června 2012 • 22:44
Ve vazbě se může ocitnout i člověk, který je na základě vyšetřování očištěn a prohlášen za nevinného.